Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Krčka -aha, tak děkuji za postřeh! V sedě by se vyspal asi blbě. ![]()
@Hanulínek ale ten velky jde normalne dole nalozit do vytahu a vyvezt do restaurace.
Jinak ho hlavne vyloz bundama, ty draty nejsou moc prijemne, kluci si stezovali i se sezenim
@Bibi239 @Krčka -tak,,výlet" máme za sebou, kočár jsem přeci jen raději vzala a musím říct, že to nakonec bylo bezva- skvělý odkládací prostor (to víte-celodenní výlet samotné matky se třemi dětmi
), v Ikee jsem za něj nakonec byla vděčná- mrňous krásně chrněl-a představte si, že ten jejich dětský vozík byl dole jeden jediný a to zřejmě proto, že měl nějaká pochroumaná kolečka.
Holky díky za rady a přeju krásný den!! ![]()
Nevíte prosím vás, jak je to s vrácením nového, nerozbaleného, nepoužitého zboží?
Jde to u nich vrátit?
Koupila jsem něco, co jsem zjistila, že to nebudu potřebovat a co teď s tím. ![]()
@Caitlyn Určitě, v IKEA jsem neměla nikdy problém s reklamacemi či vrácením, a to i rozbaleného zboží. Vždycky mi nabídli buď poukázku na jiné zboží v dané ceně a nebo vrácení peněz.
@Bibi239 píše:
@Hanulínek ale ten velky jde normalne dole nalozit do vytahu a vyvezt do restaurace.
Jinak ho hlavne vyloz bundama, ty draty nejsou moc prijemne, kluci si stezovali i se sezenim
Ani tak to nebude na vyspani
@Tersuita píše:
@Caitlyn Určitě, v IKEA jsem neměla nikdy problém s reklamacemi či vrácením, a to i rozbaleného zboží. Vždycky mi nabídli buď poukázku na jiné zboží v dané ceně a nebo vrácení peněz.
U rozbalení ho ti ale něco odečtou a vrátí ti min penez
@Tersuita píše:
@Taciras píše:
Bez problému, i rozbalené, pokud máš všechny části obalu, nebyl problém nikdy
Jo? Tak to ráda slyším ![]()
Se tu ptám právě proto, že když jsem tam byla minule tak mi ta paní co tam stojí u východu vykládala něco o tom, že si strhnou 30% či co ![]()
A ještě něco tam blekotala o tom, že když má třeba takový hrneček odloupnutý ean, tak ho už nemají jak prodat ![]()
Dál jsem jí už moc nerozuměla, proto se ptám tady ![]()
Bylo to v Brně.
@tasa píše:
U rozbalení ho ti ale něco odečtou a vrátí ti min penez
A u nerozbalených by tedy měli vrátit plnou cenu?
Se ptám blbě, ale ráda bych se vyhnula tomu, že tam půjdu takovou dálku a zbytečně.
@Taciras
Díky, tak já to zkusím. A kde tam, na koho se mám obrátit?
Na pokladní? Nebo na tu paní co stojí u východu za jakýmsi stolečkem?
![]()
Je tam oddělení reklamací, jsou tam zaměstnanci za přepážkami a velké cedule.
@AnastazieB píše:
Je tam oddělení reklamací, jsou tam zaměstnanci za přepážkami a velké cedule.
díky moc
@Caitlyn V ikea jde vratit uplne vsechno, i kdyz je to rozbalene. Dost jim zalezi na zakaznicich a dobrem jmenu. Jdi tam rovnou zadem od vychodu, vzdycky to maji pobliz pokladen. Je to primo oddeleni reklamaci, delaji tam vratky i vymeny. Vymacknes si cislo a za chvilku to mas vyrizeny. Vem si pro jistotu uctenku, ale mam pocit, ze kdyz mas kartu ikea, tak ani uctenku nepotrebujes. Nam vzdycky vysli vstric ![]()