Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pokud ale netrpis prujmy, tak bys to mela řešit s psychologem. To je obsese…
balim sebou.vzdycky imodium,fenistil,torecan, rychloobvaz, paralen, brufen, ciplky paralenove pro miminko, dezinfekci,sterilny ctverecky, kinedril.
jsme s muzem zdravotnici, tohle je asi deformace.
ale nastesti maaaalokdy jsme neco potrebovali.pro pocit to ale musime mit sebou
Ahoj, jsem na tom stejně, akorát ne Imodium ale klasický černý uhlí. Beru si ho neustále a preventivně. Vím, že problém je v hlavě.
ahoj, ja mela podobny problem a musela jsem to resit terapii, tomuhle se nedej a neboj se zeptat o pomoc..tohle je hrozny omezeni ![]()
Drzim palce!! ![]()
@Anonymní píše:
ahoj, ja mela podobny problem a musela jsem to resit terapii, tomuhle se nedej a neboj se zeptat o pomoc..tohle je hrozny omezeni
Drzim palce!!
Děkuju za uklidnění , vím že je to v hlavě a strašně se tím trápím
budu muset o tom začít mluvit s někým. A tobě už je lépe po té terapii?
@Anonymní píše:
Děkuju za uklidnění , vím že je to v hlavě a strašně se tím trápímbudu muset o tom začít mluvit s někým. A tobě už je lépe po té terapii?
Ano je mi mnohem lepe, urcite doporucuju na tom pracovat! Ziji ve velkomeste, takze cestovani mam na dennim poradku.
Bylo mi doporuceny brat Zeleny Jil od Zentrichova apatyka 193,– ( leci to streva od uzkosti a stresu, pak mas pocit, ze se ti nechce na velkou jen tak lehce
ale urcite si zajdi na nejaky popovidani!!! ![]()
Ano, měla jsem to, když jsem někam šla bez, tak mě to někdy chytlo tak, že jsem nedoběhla. Pak jsem vyřadila z jídelníčku laktózu a najednou mám svatý pokoj. Immodium beru už jen při stresových událostech, třeba odjezd na dovolenou, cesta někam hodně daleko.
ano taky to tak mám. Laktozu už jsem taky vyřadila, ale pomohlo to jen částečně. Je fak, že třeba sýr si dám, a v tom prostě ta laktóza taky je. Na cesty si ho většinou beru. Třeba dneska mám běhavku a netuším z čeho, jelikož jsem od rána NIC nejedla. Ale protože sedím v kanclu, záchod hned vedle tak jsem si řekla, že si imodium nevezmu.
@PHV píše:
Ahoj, jsem na tom stejně, akorát ne Imodium ale klasický černý uhlí. Beru si ho neustále a preventivně. Vím, že problém je v hlavě.
A to uhlí taky pomaha tak jak imodium?
Dlouho jsem ho brala, pak jsem vyřadila mléčné výrobky a najednou daleko lepší. Chvilku trvalo, než si to hlava přebrala
nakonec mi zjistili ještě daleko víc potravin, které špatně trávím, většinu jsem zkusila vynechat a kdybych nebyla těhotná, bylo by to fajn ![]()
@PHV píše:A to uhlí taky pomaha tak jak imodium?
@Margery píše:
Dlouho jsem ho brala, pak jsem vyřadila mléčné výrobky a najednou daleko lepší. Chvilku trvalo, než si to hlava přebralanakonec mi zjistili ještě daleko víc potravin, které špatně trávím, většinu jsem zkusila vynechat a kdybych nebyla těhotná, bylo by to fajn
A to jsi šla na alergologii? Tam mi to zjisti? ![]()
@Anonymní píše:
A to jsi šla na alergologii? Tam mi to zjisti?
Byla jsem na alergo, imunologii a gastroenterologii ![]()
Ahoj, berete si taky někdo imodium když máte někam jet? Já radši ano protože se bojím že to na mě někde pride kde nebude záchod
máte to někdo taky tak? A jak často třeba si ho berete? S imodiem mám tak trochu jistotu