Imodium nejlepší kamarád

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.7.18 07:07

Imodium nejlepší kamarád

Ahoj, berete si taky někdo imodium když máte někam jet? Já radši ano protože se bojím že to na mě někde pride kde nebude záchod :( máte to někdo taky tak? A jak často třeba si ho berete? S imodiem mám tak trochu jistotu :) :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4627
17.7.18 07:10

Pokud ale netrpis prujmy, tak bys to mela řešit s psychologem. To je obsese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
17.7.18 07:13

balim sebou.vzdycky imodium,fenistil,torecan, rychloobvaz, paralen, brufen, ciplky paralenove pro miminko, dezinfekci,sterilny ctverecky, kinedril.
jsme s muzem zdravotnici, tohle je asi deformace.
ale nastesti maaaalokdy jsme neco potrebovali.pro pocit to ale musime mit sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
17.7.18 07:17

Ahoj, jsem na tom stejně, akorát ne Imodium ale klasický černý uhlí. Beru si ho neustále a preventivně. Vím, že problém je v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.7.18 08:07

Ne, jdu klidně do křoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.7.18 08:26

Uzkost. Dobry navstivit psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.18 08:35

Tohle musis resit !!

ahoj, ja mela podobny problem a musela jsem to resit terapii, tomuhle se nedej a neboj se zeptat o pomoc..tohle je hrozny omezeni :(
Drzim palce!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.18 10:16
@Anonymní píše:
ahoj, ja mela podobny problem a musela jsem to resit terapii, tomuhle se nedej a neboj se zeptat o pomoc..tohle je hrozny omezeni :(
Drzim palce!! :kytka:

Děkuju za uklidnění , vím že je to v hlavě a strašně se tím trápím :( budu muset o tom začít mluvit s někým. A tobě už je lépe po té terapii?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.18 10:54
@Anonymní píše:
Děkuju za uklidnění , vím že je to v hlavě a strašně se tím trápím :( budu muset o tom začít mluvit s někým. A tobě už je lépe po té terapii?

Ano je mi mnohem lepe, urcite doporucuju na tom pracovat! Ziji ve velkomeste, takze cestovani mam na dennim poradku.
Bylo mi doporuceny brat Zeleny Jil od Zentrichova apatyka 193,– ( leci to streva od uzkosti a stresu, pak mas pocit, ze se ti nechce na velkou jen tak lehce :D ale urcite si zajdi na nejaky popovidani!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.18 12:23

Ano, měla jsem to, když jsem někam šla bez, tak mě to někdy chytlo tak, že jsem nedoběhla. Pak jsem vyřadila z jídelníčku laktózu a najednou mám svatý pokoj. Immodium beru už jen při stresových událostech, třeba odjezd na dovolenou, cesta někam hodně daleko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.18 12:42

ano taky to tak mám. Laktozu už jsem taky vyřadila, ale pomohlo to jen částečně. Je fak, že třeba sýr si dám, a v tom prostě ta laktóza taky je. Na cesty si ho většinou beru. Třeba dneska mám běhavku a netuším z čeho, jelikož jsem od rána NIC nejedla. Ale protože sedím v kanclu, záchod hned vedle tak jsem si řekla, že si imodium nevezmu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.18 14:44
@PHV píše:
Ahoj, jsem na tom stejně, akorát ne Imodium ale klasický černý uhlí. Beru si ho neustále a preventivně. Vím, že problém je v hlavě.

A to uhlí taky pomaha tak jak imodium?

• Citovat
  • Upravit
28661
17.7.18 15:31

Dlouho jsem ho brala, pak jsem vyřadila mléčné výrobky a najednou daleko lepší. Chvilku trvalo, než si to hlava přebrala 8) nakonec mi zjistili ještě daleko víc potravin, které špatně trávím, většinu jsem zkusila vynechat a kdybych nebyla těhotná, bylo by to fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.18 16:18
@PHV píše:
A to uhlí taky pomaha tak jak imodium?
@Margery píše:
Dlouho jsem ho brala, pak jsem vyřadila mléčné výrobky a najednou daleko lepší. Chvilku trvalo, než si to hlava přebrala 8) nakonec mi zjistili ještě daleko víc potravin, které špatně trávím, většinu jsem zkusila vynechat a kdybych nebyla těhotná, bylo by to fajn :lol:

A to jsi šla na alergologii? Tam mi to zjisti? :)

• Citovat
  • Upravit
28661
17.7.18 16:29
@Anonymní píše:
A to jsi šla na alergologii? Tam mi to zjisti? :)

Byla jsem na alergo, imunologii a gastroenterologii :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast