Implast Bolder - závadný kočárek

Máte zkušenost s Implast Bolder?

Přidejte zkušenost s Implast Bolder
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3802
9.9.10 14:43

Dendaa, ja myslim, ze za prd staly verze od roku 2008. Ty predtim byly asi trosku jinak reseny, meli zvlast boudu a nanoznik jak na korbu, tak na sportak. Tak jestli mas starsi verzy, treba to takovy propadak jeste nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
9.9.10 14:44
Dendaa píše:
No já koukám jako blázen na Vaše příspěvky, já prostě opravdu na něj nemám jedinou námitku. Možná to je tím, že to byl jedinek kočár, se kterým jsem měla tu čest jezdit :wink: ale s tou krátkou stříškou musím souhlasit, to je pro mě jediná „vada“. No uvidíme jak poslouží u druhého dítka :think:

Dendo třeba nejsi tak náročná, anebo je to taky i tím, že nemáš vyzkoušený žádný jiný. Já na něj nemůžu říct nic pozitivního :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
9.9.10 14:45
cernus píše:
Dendaa, ja myslim, ze za prd staly verze od roku 2008. Ty predtim byly asi trosku jinak reseny, meli zvlast boudu a nanoznik jak na korbu, tak na sportak. Tak jestli mas starsi verzy, treba to takovy propadak jeste nebyl.

Já měla verzi 2007, malá se narodila v lednu 2008 a ta bouda na sporťáku byla kalamita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
9.9.10 14:47

Daninko, treba mela Dendaa vyrobni -zmetek- , ktery se vyjimecne povedl, nebo jak jsem psala, mela starsi verzy.
Me kdyz lezl bolder krkem, tak to byl taky jediny kocar, se kterym jsem jela a vedela jsem, ze to byl spatny vyber.

V kazdem pripade, Dandi, at ti poslouzi dobre i na druhe mimi, mas proste asi stesti. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dendaa
9.9.10 14:49

Jo, jo kupovala jsem ho v květnu 2007. Nic mi nevrzalo, nekolíbalo se, nerezavělo, nic mi neupadlo :-) asi opravdu zvlášť dobrý kousek :mrgreen: nicméně, na každém kočáru se najdou chyby.

• Citovat
  • Upravit
904
9.9.10 14:58
Dendaa píše:
Jo, jo kupovala jsem ho v květnu 2007. Nic mi nevrzalo, nekolíbalo se, nerezavělo, nic mi neupadlo :-) asi opravdu zvlášť dobrý kousek :mrgreen: nicméně, na každém kočáru se najdou chyby.

jj určitě není kočár, který vyhovuje všem a naprosto ve všem :mrgreen: . Ovšem mně nevadilo ani tak to vrzání, jako to, že bolder měl špatný sporťák kompletně se vším všudy…

hlavní je, že jsi s ním spokojená ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
10.9.10 13:28
verunnka píše:
Jéé tak buzíka na čtyřech máme taky :) Vyhovuje i když korba pro naši jarní holku bude zachvilku malá..ale holt jsem jen vytáhla polstrování a mám pár centáku navíc :wink:

Veru,my s hl korbou jezdili jen do srpna,potom se syn rozhodl,ze uz lezet nebude a nebude a koupili jsme pouzity casualplay,ten byl taky fajn,ale na zimu hruza-predni kolo nam malem upadlo,tak jsme poridili JANé slalom a max.spokojenost jen trochu vrzal,jinak bez propiminek,ale na jare jsme zase presedlali na nas verny quinny a koupili nafukovaci predni kolecko a peju na nej jen a jen chvalu i do lesa s nami chodi,vsude!!!
Pro me nej kocarek co jsme meli!!!
skladny,lehky,hezky,sportak jde po i proti,polohovani staci,ale syn uz nespi v kocarku min.6mesicu tak neresim a v sede je vysoko tak bezvadne vidi a je tam max.spokojenej!!!
Stabilni a proste rikam,Quinny ANO!!!
kamaradka ma speedy a nektere maji zappky a vsechny jsou spokojene! :)

• Citovat
  • Upravit
65
14.9.10 15:44

Je to tady! :cry: :cry: :cry: Připojuji se k ostatním poškozeným…už se nám dvakrát stalo, že kočárek vypadl z lyžin. Poprvé jsem se domnívala, že jsme opomněli kočárek řádně připevnit, ale včera se stalo to samé!!! Kočárek máme ještě v záruce. Co mám teď dělat? Přiznám se, že už k němu nemám důvěru, na to že byl poměrně drahý (vyšel nás na 14.400,– Kč) stojí opravdu za houby. Nejraději bych chtěla zpátky peníze, i za cenu, že by nám nevrátili vše. Když se obrátím na prodejce, jaký bude další postup - už jste si tou reklamací někdo prošel??? Už to vidím, jaké s tím budou problémy, nehledě k tomu, že firma, od které jsme kočárek koupili (IMPERIA BMC s.r.o.) sídlí v Ostravě, což je pro nás pěkně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
15.9.10 16:32

Kamuško, no já nevím, ale nepsali náhodou v tom článku, že se mají stahovat z prodeje? Možná že byste nakonec uspěli, když je ten kočár vlastně nebezpečný pro dítě!!!
Co myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.9.10 10:15

Včera jsem zavolala do firmy IMPERIA BMC, kde byl kočárek zakoupen (pokud se nemýlím, tato firma je i výhradním zástupcem kočárků Implast v ČR). Bylo mi řečeno, že mám konstrukci kočárku poslat zpátky na adresu firmy, že bude opravena - na konec lyžin dodají nějaké krytky, které mají zabezpečit, aby kočárek z lyžin nevyjížděl. O nějakém vracení peněz samozřejmě nechtěli ani slyšet! To se mi samozřejmě moc nelíbí, nehledě k tomu, že jsem kočárek v budoucnu chtěla prodat, protože máme další kočárky a už bychom ho nevyužili. Teď je v podstatě neprodejný, protože bych se styděla někomu nabízet kočárek, který má takovou reputaci. Ach jó, fakt nevím co dělat? Mám se zkusit zeptat na té ČOIce - bude se tam se mnou někdo bavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
20.9.10 20:22

Kamusko urcite bych zkusila tu COI, co je psano, to je dano. Proste je spatny a zadne navarky tam nechces!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.9.10 21:56

Kamusko - jak starý je kočárek? pokud do 6m, dá se vada kočárku považovat za vadu, která existovala v době zakoupení výrobku a podle občanského zákoníku je vpodstatě kupní smlouva neplatná a ty máš právo do ní odstoupit = vrácení peněz. obrať se na SOS sdružení spotřebitelů, pomůžou ti, dodají potřebné paragrafy, atd. (já teď nemám čas hledat.. :oops: )

rozhodně bych nesouhlasila s opravou, v takovém případě, výrobek je nebezepčný pro dítě a já trvala na vrácení peněz - fakt se nedej, jsi v právu!!!

prodejci často hřeší na to, že kupující nezná svoje práva, bohužel.. :(

držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.9.10 21:59

nehledě na ten nález COI - ten je závazný!! musí kočár stáhnout z trhu, takže rozhdoně nepřistupuj na jakékoliv jejich podmínky!!! pokud nechtějí a chtějí opravovat, obrať se ihned na COI se stížností a rozhodně nepřistupuj na reklamaci, !! zkoušejí to, jako všichni :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
25.9.10 16:42

Nataško, kočárek (trojkombinaci) jsme zakoupili v březnu 2009, ale v užívání je až od sprna, tedy zhruba rok. Máme ho tedy delší dobu než 6 měsíců. S hlubokou korbou jsme problémy ani neměli (mám na mysli to vyjíždění z lyžin), ale možná je to tím, že jsme s ní jezdili minimálně, protože jsme využívali ještě další hlubokáč. Na podvozek jsme upevňovali i autosedačku a když nad tím zpětně přemýšlím, párkrát se stalo, že autosedačka vyjela z lyžin, naštěstí nám nikdy úplně nespadla, protože jsme to včas zjistili. Tehdy jsem se domnívala, že jsme ji špatně připevnili a měla jsem výčitky svědomí. :-( Nyní jsme chtěli začít používat sporťák, vyjeli jsme s ním asi třikrát a pokaždé přední uchycení úplně vyjelo z lyžin (asi po 10 minutách jízdy). Tudíž jsme dojezdili…naštěstí máme ještě golfky. Jak jsem již psala výše, při telefonickém hovoru s firmou mi bylo sděleno, že reklamaci uznávají a vadu odstraní přiděláním koncovek na lyžiny, které údajně problém vyřeší, ať prý pošlu kočárek k opravě. Říkala jsem, že ke kočárku již nemám důvěru, nechci nic opravovat, ale chtěla bych vrátit peníze. Načež mi bylo řečeno, že mají ze zákona právo vadu ostranit. V pondělí zkusím zavolat na ČOI. Bohužel, v těchto záležitostech neumím moc „chodit“. Mám obavu, aby se vše nevyhrotilo až k soudnímu sporu, to by asi nebylo na moje nervy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.9.10 22:50

kamusko, bohužel, stáří kočárku rok nahrává do karet jim.. :(
zkus se obrátit na SOS sdružení spotřebitelů, napsat jim na netu do podatelny, uvidíš, co odpoví. a zkus onu ČOI (z vlastní zkušenosti, neodpovídají zrovna hnedka.. moje stížnost byla hodně ostrá, a na ně, takže pomohlo až firemní mail a plný titul :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí