Imunita versus pomalé spermie

77
4.8.06 18:29

Imunita versus pomalé spermie

Ahojky holky, mám malý dotázek, možná předčasně, ale je to jako strašidlo. mám čerstvé imuno výsledky a podle nich si vytvářím protilátky na sperma, takže beru Prednison a dodržujeme kondom. ochranu na kontrolu jdeme v řijnu. Moje paní doktorka rikala, že když se to nezlepší tak mě nenechá trápit a obejdeme to a to nejprve IUI a kdyby to nevyšlo hned napoprvé tak pak IVF. Je na tom někdo podobně…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
4.8.06 20:19

ahoj chystate sa na umele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
4.8.06 20:50

Raději bych přizozenou cestou, ale kdyby tak se na to už raději psychicky připravuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.8.06 21:39

Ahoj, přesně jako ty jsem na tam byla před 3 roky, taky protilátky na spermie manžela (i když už jsem s ním jedno dítě měla :roll: ), brala jsem Prednison, půl roku do dalších kontrolních odběrů jsme poctivě dodržovali chráněný styk. Moje dr. mě rovnou upozornila, že IUI nepřipadá v úvahu - protilátky by spermie zahubily, jedině IVF, až se to trošku srovná. Po půl roce to bylo lepší, byl nám povolen nechráněný styk v době ovulace a šla jsem na IVF- nevyšlo. Pak proběhla laparoskopie, po 3 měsících následoval KET ( zavedení zmrzlých embryí) - zase velké zklamání, protože opět nic :cry: . Řekli jsme si, že na to přestaneme myslet a urputně se snažit,stěhovali jsme se, byly Vánoce a já jsem to skutečně hodila za hlavu (ale ovulaci jsme přece jen dodrželi :wink: ) a v lednu byly na testu // a dnes máme chlapečka. Přeju Ti, ať se protilátky brzy srovnají a IVF není potřeba :wink: a kdyžtak neboj, není to taková hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.8.06 12:14

ahoj my sa chystame na umele a priatel ma malo spermii tak musime ist na geneticke testy ci sa da vybrat spermia a ci by sme mali zdrave dietatko.je to nespravodlive ze alkoholicky a fetacky bez problemov maju deti co ich vobec nechcu a koncia v detskom domove.a my co sme na to pripravene psychicky fyzicky a finacne nas tie bociany obchadzaju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
7.8.06 21:18

Re: Imunita versus pomalé spermie

libi píše:
Ahojky holky, mám malý dotázek, možná předčasně, ale je to jako strašidlo. mám čerstvé imuno výsledky a podle nich si vytvářím protilátky na sperma, takže beru Prednison a dodržujeme kondom. ochranu na kontrolu jdeme v řijnu. Moje paní doktorka rikala, že když se to nezlepší tak mě nenechá trápit a obejdeme to a to nejprve IUI a kdyby to nevyšlo hned napoprvé tak pak IVF. Je na tom někdo podobně…?

Libi, jsme na tom úúúplně stejně !!! Já mám teda trošku zvýšenou i imunitu proti plodu, snad to ale už bude dobrý a v říjnu půjdeme konečně na naše první IUI :D

http://tickers.TickerFactory.com/…a5/event.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital