Imunoglukan - složení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26890
30.10.14 07:38

@lekarnicka28 hmmmm, to je vlastne pravda… Davam mu kazde rano aerius, do toho by to slo primichat, co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
30.10.14 15:08

@Majdula83 snad jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
25.11.14 08:01

Dobré ráno holky,

měla bych dotaz na ty, co dávají dětičkám Multiimun. Užíváme teď druhé balení. První jsem koupila malé na zkoušku, jestli to bude prckovi chutnat a druhé už jsem vzala cenově výhodnější velké balení. Máme teď využívanou více než půlku velkého balení a dneska, když jsem mu chtěla natáhnout do stříkačky (na lžičce to odmítá), tak jsem zjistila, že ten sirup jako by zcukernatěl, ale fakt hodně do husta. Je to v pořádku nebo je nějaký zkažený?
Uchovávám ho v ledničce a otevřený je něco málo přes měsíc.
Dříve jsme užívali Imunoglukan a tam se nám to nikdy nestalo… tak jsem z toho taková nějaká rozpačitá… poradí někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
25.11.14 08:41
@Mína13 píše:
Dobré ráno holky,měla bych dotaz na ty, co dávají dětičkám Multiimun. Užíváme teď druhé balení. První jsem koupila malé na zkoušku, jestli to bude prckovi chutnat a druhé už jsem vzala cenově výhodnější velké balení. Máme teď využívanou více než půlku velkého balení a dneska, když jsem mu chtěla natáhnout do stříkačky (na lžičce to odmítá), tak jsem zjistila, že ten sirup jako by zcukernatěl, ale fakt hodně do husta. Je to v pořádku nebo je nějaký zkažený?
Uchovávám ho v ledničce a otevřený je něco málo přes měsíc.
Dříve jsme užívali Imunoglukan a tam se nám to nikdy nestalo… tak jsem z toho taková nějaká rozpačitá… poradí někdo?

mně se to stalo taky hned u prvního menšího balení, ta barva byla jakoby taková nazelenalá a byl strašně hustý až cukernatý, ale chutnalo to furt stejne. ted další balení skladuju ve dveřích lednice a zatím se to nestalo. předtím jsem to asi nechala na chladnějším místě v té lednici.. aspon si to myslím že je to tím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
25.11.14 09:04

@marmelada78

já to měla právě ve dveřích lednice… tak nevím no :nevim:
a ředila jsi to pak nějak nebo jsi to dítku dávala v tomto cukernatém stavu?

třeba poradí @lekarnicka28 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
25.11.14 09:18
@Mína13 píše:
@marmelada78

já to měla právě ve dveřích lednice… tak nevím no :nevim:
a ředila jsi to pak nějak nebo jsi to dítku dávala v tomto cukernatém stavu?

třeba poradí @lekarnicka28 :think:

Tak já jsem to nemela tak cukernaté, že by to nešlo dítěti dát, jen to bylo takové hoooodně husté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.11.14 17:32

@Mína13 to se mi nestalo, ale proč máte Multiimun v lednici? Být tam nemusí. spotřebovat do 2 měsíců se má tak jako tak. Nevím, napsala bych výrobci, co on na to.

A jinak, ženský, Dr.Max lékárny teď mají zlevněné cca o 30 Kč velké 330ml balení a k němu dávají ten menší 150ml zcela ZDARMA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
25.11.14 17:47

@lekarnicka28

Paní v lékárně mi to tak řekla, proto jsem ho šoupla do lednice.

Mladšímu prckovi (bude mít 16 měsíců) dávám Hlíváček… ten musí být v lednici? Od kdy můžu dávat i mladšímu Multiimun? Děkuji moc za radu :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.11.14 18:58

@Mína13 Imuniglukan má být po otevření v lednici, mutliimun v teplotě 5-25 °C. Taky jsem tam první lahvičku měla, jenže jsem zjistila, že jak chladem zhoustl, tak lahvička, která měla po 10 ml denně na 2 děti vydržet na 33 dní, byla za 3,5 týdne pryč.. takže ho mám normálně mimo lednici. Hlíváček nevím, koukněte na krabičku, mělo by to na ní být uvedeno, jak uchovávat. Jinak Multiimun lze podávat od 1 roku, ale zvažte, zda je to potřeba - zda je batole často nemocné nebo začalo chodit do jeslí atp. Já jsem synovi začala dávat podobné přípravky až když nastoupil ve 3,5 letech do školky a začal klasicky marodit. Dceři ho dávám od 2 let, přeci jen nám těch bacilů starší tahá víc ze školky a je i víc mezi dětmi..ale ročnímu bych to nedávala. Imunita se jim rozvíjí, seznamuje se vším, co okolo ní proletí a maká o 106 i bez sirupů. Snažíme se pro děti dělat první poslední, někdy ale míň je víc. Jednoznačná a jediná správná rada neexistuje, je to na vašem zvážení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
25.11.14 18:58
@lekarnicka28 píše:
@Mína13 to se mi nestalo, ale proč máte Multiimun v lednici? Být tam nemusí. spotřebovat do 2 měsíců se má tak jako tak. Nevím, napsala bych výrobci, co on na to.A jinak, ženský, Dr.Max lékárny teď mají zlevněné cca o 30 Kč velké 330ml balení a k němu dávají ten menší 150ml zcela ZDARMA.

Díky za info.. na tu akci jsem právě narazila uplně náhodou, takže jsem měla fakt radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.11.14 19:05

@marmelada78 pozor je to jen do konce listopadu :) taky si půjdu ještě pro jeden na zásobu na zimu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
25.11.14 19:16

@lekarnicka28

moc děkuji za odpověď :hug: :hug: :hug:
já jsem začala mladšímu dávat ten Hlíváček když mi teď začal soplíkovat. Tak přemýšlím, jestli mu ho dodávat nebo přestat dávat nebo dávat dál…
Myslíte, že mu ho teda nemám dávat?
A ani když třeba dostane rýmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.11.14 20:21

@Mína13 Hlíváček vypadá složením sympaticky..žádné umělotiny, chemie.. Já bych ale svému ročnímu dávala vždy jen když na něho něco poleze nebo bude nemocný.. Pravda ale je, že nejvyšší účinnosti tyhle věci dosahují po několikatýdenním pravidelném užívání.. Nedá se jednoznačně říct tak ani tak..což je pro medicínu typické ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
25.11.14 22:30

@lekarnicka28

moc děkuju :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
26.11.14 00:06

@Mína13 není zač, fakt :) Každý víme něco a dohromady se na e-miminu ví vše ;) (kromě toho zda někdo je těhotný, když.. :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí