Indikační komise Milosrdní bratři - císařský řez

9269
4.9.14 21:09

indikační komise Milosrdní bratři - císařský řez

Ahoj, mám prosbu. Byl někdo u indikační komise kvůli plánovanému CS? Jeden císař už mám za sebou. Teď mě bolí jizva a paní doktorka mě na příští týden objednala k indikační komisi. Jak to probíhá a je to běžný postup? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5088
4.9.14 21:21

@fiona313 ježíš… :roll:… pokud chceš druhého císařem, tak prostě trvej na tom, že tě to bolí a basta…
u mě teda akorát proběhlo tel. schválení mladšího lékaře se starším a to je tak vše…
nepsala jsi, že máš konec pánevní??? /možná se mi to plete../

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
4.9.14 21:36

@Selfi Malá se jako naschvál otočila. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2029
4.9.14 21:39

@fiona313 Jojo, je to jen taková fraška :-). Tři doktoři v čele s primářem se podívají na Tvůj chorobopis a pak si Tě pozvou a slavnostně Ti oznámí, že půjdeš na císaře. Nebo nepůjdeš, záleží na výsledku :). Teda takhle to probíhalo u mne. Měla jsem příčnou polohu mláděte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
4.9.14 21:42

@fiona313 omlouvám se že zasahuji do diskuze, zaujal mě nadpis, indikační komise? tak to slyším poprvé a docela koukám a to mám za sebou císaře dva 8o 8o
To je asi jen v téhle nemocnici ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
4.9.14 21:42

@Sardel Díky. Mě bolí jizva. Jinak všechno OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
4.9.14 21:44

@Boudice23 To je tady výmysl v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
4.9.14 21:47
@fiona313 píše:
@Boudice23 To je tady výmysl v Brně.
áha :-)
No pokud tě bolí jizva tak určitě císař…ta komise ti bude dělat i UTZ aby změřila sílu jizvy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2029
4.9.14 21:50

@Boudice23 Myslím, že vyšetření udělá jen nějaký doktor předtím, komise jen mrkne na výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
4.9.14 22:01

Ježíš, no to je teda děs… to bych šla raději jinam, tam kde není komise:)

já měla tísíc důvodů, ale vyloženě indikaci jako takovou jsme něměla../měla jsem těhu cukrovku, nízko placentu, pobolívání u jizvy a váhový odhad dítětě velký ale když jsem byla připravena vše zargumentovat, tak to bylo v podstatě tak, že mi dali na výběr sami od sebe.. zeptali se, jaký porod upřednosťnuji, řekla jsem jim císaře a doktor jen řekl, že to naprosto chápe a respektuje…
držím moc moc palce!

/to je potvůrka.. třeba se ještě otočí :)/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
4.9.14 22:02

Jejda to je jak za komančů s tou komisí :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
5.9.14 06:58

@Boudice23 to je prave to, co nevim.ale myslim, ze dostanou podklady z ambulance.Tam se jim jizva zdala v poradku, ale me to boli. Tak prave hledam maminku, ktera to mela stejne a s jakym vysledkem odesla. Pripadnu si uz jako simulant. Ale asi bude rozhodnuto za me, bez ohledu, jak mi je. Prominte, pisu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.9.14 07:00

@fiona313 no já nevím, ale mě dr říkal, že kvůli přesnosti se měří ve 37tt, já měla jí měla ve 37tt nádhernou…bya nad hranicí a měřili mi jí týden před císařem a jizva už k přirozené porodu nebyla jak se ztenčila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
5.9.14 07:12

@Boudice23 koukam,ze sis taky uzila. A bolela te ta jizva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
5.9.14 07:29

@Selfi koukám, že to máme dost podobně. První syn spontánní porod, druhá dcera akutní sekce a třetí dcera plánováná sekce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková