Musíme doplatit dluh u OVB na spoření ING smart?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Určitě to budete muset doplatit a pak až to zkusit vypovědět. Taky jsme to nedávno řešily jen tedy mi platíme pravidelně a musíme ještě do ledna je tam nějaká doba kdy to teprve jde zrušit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejjednodušší bude přečíst si smlouvu
Kdybyste to tenkrát zrušili hned, bylo by to samozřejmě lepší, jemu byste žádné peníze dávat nemuseli, kravina jím vymyšlená
Přečíst smlouvu, zajít na pobočku, přes OVB snad radši už neřešit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SussieS přes OVB bych si nezaložila už radši nic…po našich i ostatnich zkušenostech…v pondělí to zkusíme vyřešit na pobočce
@martina1988 no jsem zvědavá co nám řeknou
teď se to zrovna nehodí doplácet X tisíc
- Citovat
- Upravit
Hezky večer všem
4měsíce jsme platili pravidelně 2tisíce jenže pak přítel přišel o práci a začlo složitější období..nezaplatili jsme a on hned telefon že to neni zaplaceny a co si jako myslíme :-/ tak jsem mu zopakovala co mi tenkrát řekl a on že to není pravda že tohle se musí platit pravidelně…tak jsem řekla že to chci zrušit…začal s tím že mu budu muset zaplatit provize který on z toho měl a že to je až 20tisíc…pohádali jsme se a jeho nakonec vyhodili…s přítelem jsem na to bohužel zapomněla a až teď nám přišla nějaka upomínka že tam dlužíme
chtěli bysme tu smlouvu ihned zrušit…nemáte s tím někdo zkušenost? Budeme muset doplatit co jsme nezaplatili? Díky…
Minulý rok v listopadu jsme uzavřeli ING smart - kamarád dělal pro OVB finančního „poradce“, chtěli jsme si s přítelem spořit a že bysme chtěli stavebko nebo spořící účet. On přišel s ING smart že to bude pro nás výhodnější a je to supr! Chtěli jsme si odkládat 2tisíce měsíčně. Pamatuji si že jsem se ho výslovně ptala co když jeden měsíc nebudu mít a dam tam míň - odpověděl že není problém. Tak jsme se na to nechali ukecat