Inkasni agentura aukro

Anonymní
3.7.23 18:01

Inkasni agentura aukro

Ahojky, stala se mi taková věc, že mi pořád psalo aukro ať uhradím 15.- :D … a já na to nějak kašlala protože jsem nechápala za co, měla jsem za to, že to vše berou přímo z nákupu a navíc jsem tam nic neprodala, jen nakoupila a to 1×.. a dnes mi psali, že to dále předají inkasní agentuře, já tedy tu částku uhradila dnes … ačkoli jsem jim i předem psala proč to mám platit a komu a oni mi ani neodepsali… tak se jen chci zeptat, jestli jsem v průšvihu a nebo ne :D ….Jako je mi jasné, ze zním jak trdýlko celou dobu, ale já vážně ta jejich pravidla úplně nechápu, obzvlášť když nejsem podnikatel, což jsem si původně založila a pak následně zrušila podnikatelský účet - myslela jsem si, že se ho to týká.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20911
3.7.23 18:33

Takže vůbec netušíš, co sis zakládala, nečetla sis podmínky. A hrozně se divíš, že po tobě chce někdo něco zaplatit. Ty na to kašleš a nezajímáš se a pak se divíš, že tvůj dluh byl předán vymahacum. No tvl, jak v reálném životě vůbec můžeš takto fungovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.23 18:46

Tvl jak v reálném životě vůbec můžeš takto fungovat?

@Cenarius dřív bych asi reagovala stejně ale teď jsem máma na rodičovské a doma to mám docela náročné, ale vypisovat to tu nechci, stejně bych byla ještě za víc hloupou.

Proste šlo o to, že jsem si i na aukru chtěla přivydělat a účet jsem si založila narychlo, kamarád mi to doporučil… a já jinak prodával předměty i na 3 jiných webech…

Jde o to, že i když nikde jentak nepředávám své údaje atd. Tak mi už slušnou dobu chodí různé podvodné maily a i hovory, tak to neřeším.. a divil/a by jsi se kolikrát a co se mi už někdo snažil psát nebo vzít… třeba mi i psali, že nemám uhrazené pojištění a to od pojišťovny, u které ani nemám účet a to vím jistě, včetně podobných mailů nebo telefonátů plus telefonáty z Ruska, cizích zemí apod.

Ano byla jsem hloupá, ale fungovat v životě zvládám, to se neboj.

Jen s tím nemám zkušenost a tak čekám nějakou rozumnou odpověď, ne kárání.

• Citovat
  • Upravit
3503
3.7.23 20:03
@Anonymní píše:
Ahojky, stala se mi taková věc, že mi pořád psalo aukro ať uhradím 15.- :D … a já na to nějak kašlala protože jsem nechápala za co, měla jsem za to, že to vše berou přímo z nákupu a navíc jsem tam nic neprodala, jen nakoupila a to 1×.. a dnes mi psali, že to dále předají inkasní agentuře, já tedy tu částku uhradila dnes … ačkoli jsem jim i předem psala proč to mám platit a komu a oni mi ani neodepsali… tak se jen chci zeptat, jestli jsem v průšvihu a nebo ne :D ….Jako je mi jasné, ze zním jak trdýlko celou dobu, ale já vážně ta jejich pravidla úplně nechápu, obzvlášť když nejsem podnikatel, což jsem si původně založila a pak následně zrušila podnikatelský účet - myslela jsem si, že se ho to týká.

Platíš přece provizi z prodeje a poplatky za vystavení aukce. Máš tam svůj profil a vidíš vyúčtování, takže tam vidíš, kolik máš uhradit a za co ty poplatky byly. Jestli ti napsali, že to předávají inkasní agentuře, tak úhrada dnes už byla asi pozdě a budeš platit ještě té agentuře. Ale to ti řekne Aukro, jak to k dnešnímu dni je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.23 20:13

Odpověď

@elpiska

Já počítala s tím, že si to prostě budou brát z nákupu nebo prodeje, když už tam jeden mám…

Počítám s tím, napsala jsem jim mail

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.23 20:15

Odpověď

@elpiska jinak splatnost byla měsíc zpět, tak nějak, do června nebo května…ne tak pozdě ale už je po stanovené době, no. Polovinu jejich mailů jsem musela dohledávat)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel