Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivulka00 Moje tchýně je adoptovaná, moje kamarádka adoptovala klučíka a teď moji známí, co se přes 5 let snažili o mimčo, adoptovali dvojčátka - rozhodně je to super věc, přeji vám, aby to vyšlo
Moje tchýně je svým adoptivním rodičům šíleně vděčná, že díky nim měla krásné dětství a i zbytek života. Jasně, přála bych vám i bio miminko, ale když to „zatím“ nejde… Drž se a ať si vás nějaké to mimčo najde ![]()
@Fraisket ty jo, tak to je krásný, moc děkuju za podporu
Jinak bych se ráda zeptala - ti známý měli klaasickou adopci? A chtěli rovnou dvojčátka?:)
@ivulka00 Nevím, co je „klasická“ adopce - vysvětlíš mi to? Nechtěli dvojčátka, prostě jim zavolali, že mají dva kluky dvojčata a co by tomu řekli. Jeli se na ně podívat a už je nedali z ruky
Byl to fičák, nic neměli a když už, tak jen pro jedno dítě. Narychlo sháněli kočárek apod. Ale jsou šťastní jak blechy ![]()
@Fraisket klasická adopce je přes úřad:)JInak my právě uvažujeme, že bychom si do papíru dali, že bychom přijmuli i vícerčata
Jemi jasné, že to pak je obrovská změna a taky shon - všechno pořídit a tak;) A v kolika měsících si chlapečky přivezli?:) Promin, že se tak vyptávám, ale tím, že v nejbližší době jdeme na úřad, tak jsem na tyhle věci kolem hrozně zvědavá ![]()
@ivulka00 Ju ju, klasicky přes úřad. Klukům myslím bylo osm měsíců, kyž si je vzali. Předtím nebyli právně volní ![]()
@Fraisket aha, tak to škoda, že k nim nedostali o něco dříve… a nešlo to si je vzít, i když nebyly právně volní? Jen jakoby do předadopční péče? ![]()
@ivulka00 Hele, to vůbec netuším, až tak dopodrobna jsem se neptala. Prostě vím, že do těch 8 měsíců nebyli volní a ti mí známí o nich ani nevěděli. Když byli volní v těch 8m, tak jim zavolali a oni si je hned vzali domů.
@Fraisket děkuju moc za odpověď
každopádně je moc dobče, že jim to takhle dopadlo:) A samozřejmě i to, že ty máš takovou princezničku ![]()
@kapyka Já ho koupila tady na tom eshopu http://www.sport-nutristar.cz/…itol-500-cps
@Yukii Ahojky, to je paráda, že to na tebe takhle zaúčinkovalo a gratuluji k těhu!
Taky jsem si Inositol od Nutristaru objednala a zítra mi přijde, tak jsem na to sama zvědavá
Mám za sebou 2 nevydařený těhotenství a tak chci udělat maximum, aby už to potřetí vyšlo. Chystáme se na inseminaci a tak se teď řádně připravuju vitamínama. Zatím jsem brala Nosifol a listovku, ale dost se to prodraží. Takže nejlépe je brát 8 tabletek denně?
Ahoj holky, jdu si za vámi pro radu ![]()
Koupila jsem si Inositol od Nutristar a přemýšlím, jestli mám jíst 2g (4 tabletky) denně nebo 4g (8 tabletek) denně? Dali jsme si totiž pauzu ve snažení do svatby v červnu a teď užívám HA. Předtím jsem měla přirozenou MS asi 2× za rok a ovulaci možná jednou… ![]()
Inositol jsem začla užívat už teď, protože doufám, že to třeba bude působit na vaječníky a až vysadím HA, tak budou lépe fungovat a že mi to trošku pomůže i při hubnutí do šatů a proti padání vlasů apod.
Tak co myslíte 2g nebo 4g denně? ![]()
Předem děkuji za reakce ![]()
@MaťulkaH Ahoj
podle mě 4g (8tabletek) - když to tělo nevyužije, tak to jednoduše vyloučí, ale zároveň budeš mít jistotu, že ho bude mít tělo dostatek. A co se týče zpravidelnění MS - tak na to mi pomohl - z původního rozmezí 24-68 mi to ustálil na 31-37dní, takže za mě spokojenost ![]()