Inositol u PCO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1924
22.1.16 13:24

@kapyka kapyko, ten inositol koupíš na www.nutristar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
22.1.16 15:46

@ivulka00 Moje tchýně je adoptovaná, moje kamarádka adoptovala klučíka a teď moji známí, co se přes 5 let snažili o mimčo, adoptovali dvojčátka - rozhodně je to super věc, přeji vám, aby to vyšlo :dance: Moje tchýně je svým adoptivním rodičům šíleně vděčná, že díky nim měla krásné dětství a i zbytek života. Jasně, přála bych vám i bio miminko, ale když to „zatím“ nejde… Drž se a ať si vás nějaké to mimčo najde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
22.1.16 15:48

@Fraisket ty jo, tak to je krásný, moc děkuju za podporu :hug: Jinak bych se ráda zeptala - ti známý měli klaasickou adopci? A chtěli rovnou dvojčátka?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
22.1.16 17:15

@ivulka00 Nevím, co je „klasická“ adopce - vysvětlíš mi to? Nechtěli dvojčátka, prostě jim zavolali, že mají dva kluky dvojčata a co by tomu řekli. Jeli se na ně podívat a už je nedali z ruky :srdce: Byl to fičák, nic neměli a když už, tak jen pro jedno dítě. Narychlo sháněli kočárek apod. Ale jsou šťastní jak blechy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
22.1.16 17:23

@Fraisket klasická adopce je přes úřad:)JInak my právě uvažujeme, že bychom si do papíru dali, že bychom přijmuli i vícerčata :andel: Jemi jasné, že to pak je obrovská změna a taky shon - všechno pořídit a tak;) A v kolika měsících si chlapečky přivezli?:) Promin, že se tak vyptávám, ale tím, že v nejbližší době jdeme na úřad, tak jsem na tyhle věci kolem hrozně zvědavá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
22.1.16 20:20

@ivulka00 Ju ju, klasicky přes úřad. Klukům myslím bylo osm měsíců, kyž si je vzali. Předtím nebyli právně volní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
22.1.16 20:21

@Fraisket aha, tak to škoda, že k nim nedostali o něco dříve… a nešlo to si je vzít, i když nebyly právně volní? Jen jakoby do předadopční péče? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
23.1.16 11:33

@ivulka00 Hele, to vůbec netuším, až tak dopodrobna jsem se neptala. Prostě vím, že do těch 8 měsíců nebyli volní a ti mí známí o nich ani nevěděli. Když byli volní v těch 8m, tak jim zavolali a oni si je hned vzali domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
23.1.16 12:04

@Fraisket děkuju moc za odpověď :kytka: každopádně je moc dobče, že jim to takhle dopadlo:) A samozřejmě i to, že ty máš takovou princezničku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
23.1.16 17:40

@kapyka Já ho koupila tady na tom eshopu http://www.sport-nutristar.cz/…itol-500-cps

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.16 19:00

@Yukii Ahojky, to je paráda, že to na tebe takhle zaúčinkovalo a gratuluji k těhu! :) Taky jsem si Inositol od Nutristaru objednala a zítra mi přijde, tak jsem na to sama zvědavá :dance: Mám za sebou 2 nevydařený těhotenství a tak chci udělat maximum, aby už to potřetí vyšlo. Chystáme se na inseminaci a tak se teď řádně připravuju vitamínama. Zatím jsem brala Nosifol a listovku, ale dost se to prodraží. Takže nejlépe je brát 8 tabletek denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
2.2.16 21:01

@Peťulínka29 Jj já jich brala fakt poctivě 8 denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.16 23:50

@Yukii Díky, zkusím to taky tak brát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
15.2.16 14:07

Ahoj holky, jdu si za vámi pro radu :-)
Koupila jsem si Inositol od Nutristar a přemýšlím, jestli mám jíst 2g (4 tabletky) denně nebo 4g (8 tabletek) denně? Dali jsme si totiž pauzu ve snažení do svatby v červnu a teď užívám HA. Předtím jsem měla přirozenou MS asi 2× za rok a ovulaci možná jednou… :roll:
Inositol jsem začla užívat už teď, protože doufám, že to třeba bude působit na vaječníky a až vysadím HA, tak budou lépe fungovat a že mi to trošku pomůže i při hubnutí do šatů a proti padání vlasů apod.
Tak co myslíte 2g nebo 4g denně? :think:

Předem děkuji za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
15.2.16 14:58

@MaťulkaH Ahoj :mavam: podle mě 4g (8tabletek) - když to tělo nevyužije, tak to jednoduše vyloučí, ale zároveň budeš mít jistotu, že ho bude mít tělo dostatek. A co se týče zpravidelnění MS - tak na to mi pomohl - z původního rozmezí 24-68 mi to ustálil na 31-37dní, takže za mě spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí