Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kapyka Určitě si to objednej, pokud nepomůže, tak ani neublíží
A má i spoustu jiných pozitivních účinků, je to vitamín B.
Já jinak nic zvláštního, ale nejspíš jsem měla i ovulaci, protože jsem 17.DC měla bílkový hlen s troškou krve, bolesti podbřišku a pak asi 3 dny špinila… No tak uvidíme, jak to bude pokračovat dál ![]()
@kapyka Ja uzivam 8 tablet denne (ne naraz, vetsinou 4 dopoledne a 4 k veceru), aby to byly ty 4g inositolu na den ![]()
@MaťulkaH díky, já si říkala, že to bude větší množství, než píšou na obalu ![]()
@MaťulkaH Ahoj
u mě je to stále stejné - mimčo nic a ovulace tudíž asi taky ne. Inositol jsem na celý jeden cyklus vysadila, ale už ho mám zase zpět. Prospívá mi, ale asi jsem nějaký zvláštní přápad, či co… Tedka momentálně mě docela trápí špinění, tak uvidím, kdy MS dorazí - mám nějaký rozházený cykly, vždycky jsem mívala kolem 32-37dnů a tedka už 2 cykly po sobě 47 dní…
Holky tedka pro všechny - nemáte někdo zkušenosti s kustovnicí (čínská goji)?:)
@ivulka00
Ahojky, tak to me mrzi, ale tak snad se to srovna… Dulezity je, ze se aspon neco deje
To si vzdycky rikam ja ![]()
Jinak ja jsem ted 24.DC a 17.-19.DC jsem mela zase bilkovej hlen
tentokrat teda bez spineni, tak jsem zvedava co bude… Kez by aspon ta MS chodila sama ![]()
A s goji zkusenost osobne nemam, ale segra to jedla, ze pry je to dobry na hubnuti, ale je to blbost
Kazdopadne zdravy to je, obsahuje hodne vitaminu ![]()
@kapyka
A jak se dari tobe? Uz jsi objednala inositol nebo porad vahas? ![]()
@MaťulkaH Ahoj v4era dorazil balíček s Fertipronou, tak žačínám brát 2 sáčky denně a plus jsem si k tomu objednala ještě omega 3, ty jsou prý také dobré na PCO
. Jinak už jsem ms neměla 2 měsíce, co neberu hormony…
@kapyka Tak snad ti to zabere, já jsem taky zvědavá, jestli se MS uráčí dorazit ![]()
Já po inositolu měla prvních pár dní trošku průjem, ale pak vše v pohodě ![]()
Holky, j8 si Inositol objednala zde: http://www.superprotein.cz/…in-inositol/ - cena dobra!
Škoda, že jsem na tuto diskuzi narazila až dnes a včera si objednala už inosifol za 802Kč
, jinak u dr. mi právě říkali, že se musí brát delší dobu, před půl rokem jsem brala inofolic asi 2,5měsíce, ale neviděla jsem absolutně žádnou změnu, tak se mi už za to nechtělo dávat tolik peněz..ale teď po 3 cyklech s clostil mi byl opět doporučet, že pomáhá a k tomu je v těle ten clostil..tak uvidíme ![]()
Dobrý den mam problém s inositolem a zvýšeným panským dormonem tak bych se chtěla zeptat jestli někomu se podařilo otěhotnět. Četlam sem i nějaké članky na internetu a radejí bych se chtela zeptat někoho kdo má zkušenosti. Doktorka mi říkala, že se nemusím bát a, že až vysadím antikoncepci tak bych mi poradila nějaké prášky abych mohla otěhotnět. Předem děkuji za rady a odpovedi
@kateřinakul Já mám zkušenost pozitivní - minulý cyklus jsem otěhotněla, ale je pravda, že to dopadlo špatně (dle dr. blbá náhoda) a čekala jsem to 3 dlouhé roky. Ale já toho mám víc, než jen zvýšený testosteron… takže se neděs ![]()