Inseminace – máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
2.8.18 12:13
@ladyambientte píše:
Nejprve jsem si říkala, že na takovýhle hovadiny ani nebudu odpovídat. Ale přece jen mi to nedá. Lidská blbost mě totiž neskutečně vytáčí. Tak zaprvé, jste si skutečně jistá, že jen na základě mého dotazu můžete dělat tyto závěry? Jako například, že „v dnešní době se už ani nesexuje“? To myslíte jako vážně? Nebo si děláte legraci? Protože pokud si legraci neděláte, tak to svědčí o vaší hodně podprůměrné inteligenci nebo o faktu, že tak nějak předpokládáte, že všichni lidi budou žít přesně podle vás a že nic jiného, než to jak žijete vy prostě nepřichází v úvahu. Netřeba dodávat, že ani jedno není správně, ale ve vašem případě to raději vyslovím. Laskavě se vzpamatujte a investujte svůj čas do něčeho jiného, užitečnějšího, protože těmito příspěvky škodíte nejen ostatním, ale také sama sobě. :potlesk:

My si tady tykáme. Tady na emiminu už jsem viděla tolik přihlouplých dotazů, že už mi to nedalo a musela jsem napsat svůj názor. Vzpamatovaná jsem a inteligenci mám průměrnou :mrgreen: Pokud mě posuzuješ na základě toto příspěvku, tak se musím smát :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
2.8.18 12:35

@Russet opravdu myslíš že někdo na inseminaci chodí protože ho to baví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.18 12:59
@Russet píše:
Výšek se bojím, závrať mám i na štaflích, ale přesto chodím na rozhledny. I ty, kde je vidět podlahou až dolů. Pokud nesnese malé štípnutí, ani kvůli tomu, aby zjistil, jestli mu něco nechybí nebo nepřebývá a omdlívá jen z pohledu na ten nástroj (mně to třeba taky vadí, ale podstupuju to co půl roku kvůli štítce, neboť to je potřeba), tak ať si dítě ani nepořizuje.

Strach a fobie je trošku něco jiného. Strach se dá překonat, fobie vás dostává do stavů, kdy se přestáváte ovládat. V nejlepším případě zvracíte, omdléváte, nejste schopná jakéhokoliv pohybu. Takže ze sebe laskavě nedělejte hrdinku, protože vy jste podle všeho fobii nikdy nezažila. Navíc nechápu vaši logiku. Pokud se někdo bojí injekce, nemůže mít děti? Lidé mají i jiné hodnoty, než je například jejich strach. Člověk, který se bojí injekce, může být i tomu navzdory velice statečný… což je i případ mého manžela.

Opravdu patříte mezi sortu lidí, se kterými nechci ztrácet čas. Soudit vás podle příspěvku mohu, protože vy jste mi svoji skutečnou podstatu vyjevila - tím jak jste se zachovala. Zatímco o mě žádné podrobnosti co se týče inseminace (například jak dlouho se o miminko snažíme, že nás doktor na inseminaci sám doporučil atd.) nemáte… a přesto tady pindáte, asi abyste si dokázala, jak jste perfektní ženská/mamina.

Povím vám to jinak. Diskusní fóra jsou od toho, aby si lidé sdělovali svoje zkušenosti a pomáhali si. Pokud chcete lidi soudit, nebo na ně plivat… jděte jinam, nebo alespoň buďte ticho a tyhle vaše názory si strčte … víte kam. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.8.18 13:02
@ilonka12 píše:
@Russet opravdu myslíš že někdo na inseminaci chodí protože ho to baví?

Napsala jsem něco takového? Znám v okolí případ, že nutně chtěla teď mimino a čekat, až k tomu dojde přirozeně, se jí nechtělo. Tady se věčně hrotí pár měsíců neotěhotnění a ovulační hleny, místo aby si lidi užili normální sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.18 13:05
@Russet píše:
My si tady tykáme. Tady na emiminu už jsem viděla tolik přihlouplých dotazů, že už mi to nedalo a musela jsem napsat svůj názor. Vzpamatovaná jsem a inteligenci mám průměrnou :mrgreen: Pokud mě posuzuješ na základě toto příspěvku, tak se musím smát :P :P :P

Říká se není hloupých dotazů, jenom hloupých odpovědí. Vy jste to potvrdila. Tykat si s vámi skutečně nebudu. Tak nějak postrádám důvod, proč bych to měla dělat. Věřím, že vám život tohle vaše chování jednou vrátil i s úroky. A nebo vašim dětem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.8.18 13:05
@ladyambientte píše:
Strach a fobie je trošku něco jiného. Strach se dá překonat, fobie vás dostává do stavů, kdy se přestáváte ovládat. V nejlepším případě zvracíte, omdléváte, nejste schopná jakéhokoliv pohybu. Takže ze sebe laskavě nedělejte hrdinku, protože vy jste podle všeho fobii nikdy nezažila. Navíc nechápu vaši logiku. Pokud se někdo bojí injekce, nemůže mít děti? Lidé mají i jiné hodnoty, než je například jejich strach. Člověk, který se bojí injekce, může být i tomu navzdory velice statečný… což je i případ mého manžela.

Opravdu patříte mezi sortu lidí, se kterými nechci ztrácet čas. Soudit vás podle příspěvku mohu, protože vy jste mi svoji skutečnou podstatu vyjevila - tím jak jste se zachovala. Zatímco o mě žádné podrobnosti co se týče inseminace (například jak dlouho se o miminko snažíme, že nás doktor na inseminaci sám doporučil atd.) nemáte… a přesto tady pindáte, asi abyste si dokázala, jak jste perfektní ženská/mamina.

Povím vám to jinak. Diskusní fóra jsou od toho, aby si lidé sdělovali svoje zkušenosti a pomáhali si. Pokud chcete lidi soudit, nebo na ně plivat… jděte jinam, nebo alespoň buďte ticho a tyhle vaše názory si strčte … víte kam. :palec:

Víš co? Když ti vadí číst i jiný názor, tak mi nemusíš odpovídat. Místo toho mi napíseš, že mám nízkou inteligenci, nezažila jsem fóbii a podobné věci. Perfekní rozhodně nejsem, ale abych musela mít vedle sebe chudinku, co blinká z injekcí, to taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.8.18 13:08
@ladyambientte píše: Říká se není hloupých dotazů, jenom hloupých odpovědí. Vy jste to potvrdila. Tykat si s vámi skutečně nebudu. Tak nějak postrádám důvod, proč bych to měla dělat. Věřím, že vám život tohle vaše chování jednou vrátil i s úroky. A nebo vašim dětem. :mavam:
:P :P :P :P Zatím se mám celkem dobře a s lidmi vycházím bez problémů. Život není jen jedna diskuze na epipi.
A u nás se říká: Na blbou otázku blbá odpověď :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
2.8.18 13:38

@ilonka12 :pankac: presne,nemame co delat..hm jdem na inseminaci ,sex me neba :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
2.8.18 14:31
@ladyambientte píše:
Ano, to mě taky napadlo. Nerada bych mu ale lhala, je to moje zlato :-) Takže pokud by existovala nějaká možnost bez odběru, tak bych určitě byla pro. Ještě nás napadlo, zdali by odběry nemohl provést někdo jiný. Tvrdil, že v případě odběru by se nechal nabrat maximálně od mé maminky, která je bývalá zdravotní sestra.Já chápu, že se jedná o neobvyklý dotaz, ale můj muž má pro tuto fóbii velmi dobrý důvod. A já jeho strach chápu, stejně jako chápu strach lidí, kteří se bojí výšky atd… každý jsme jiný, nedá se nic dělat.

Tak se bojí odběru krve a co je na tom jako špatného nebo divného?! Byli jsme v Gynemu a tam manželovi odběr krve nedělali. Jestli je to standardní postup nevím, ale šlo to i bez toho. A hloupé komentáře snad nebudu ani komentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.18 15:12

Inseminace bez hormonu

Holky já byla na první inseminaci a nedali mi ani hormony před ani mi nepichli pregnyl a když jsem se jich zeptala na utrogestan, tak ten řekli, ze taky není potřeba. Proste tomu nerozumim. Přijde mi, ze chtějí po vsech by šly na ivf by měli prachy. :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
10.9.18 15:20

@Sunflower85 nemela jsi ani pregnyl? A jak to tedy nacasovali? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
10.9.18 15:35

Inseminace v prirozenem cyklu, o tom jsem cetla a jsou zeny, ktere to preferuji. Je to proste extra prirozene, jen se spermiim pomuze co nejblize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.18 15:37

Nevím, proste ve čtvrtek sem měla folikul 16mm a naplánovali to na sobotu. Sem fakt naštvaná. A když sem jim rekla, to se ani nepodivate na sono tak řekli, ze to není potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
10.9.18 15:40

@Sunflower85 kolik te to stalo? Oni asi vedi co delaji. Kdyz jsem byla na IVF a zavadeli mi embryo, tak na to taky nijak nekoukali, nevsimla jsem si tam zadnyho UTZ. A povedlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.18 15:40

@1mila2
Fakt? Já to prave ještě neviděla. Spis jsem si říkala, jestli to není první pokus. Jenže pak mi rekla ať přijdu bud po třech týdnech pokud to nedostanu nebo zase 14 den po menstruaci a uděláme to samé. Střídají se tam doktoři přitom ta první u které jsem byla říkala, ze příští měsíc nasadime hormony by byla větší šance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.