Inseminace – máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
10.9.18 15:41

Pokud máš ověřenou ovulaci a hormonální profil v pořádku, tak nic z toho není potřeba. Tělo vytvoří příhodné podmínky samo. I ten utrogestan je jen berlička. Ten potřebuješ jen při IVF nebo prokázaném nedostatku hormonů. Prostě se to dělá v přirozeném cyklu, jen se pošlou spermie blíž k vajíčku. Jestli chceš do sebe rvát hormony, to už můžeš rovnou na IVF.

• Citovat
  • Upravit
10.9.18 15:41

@1mila2 stalo mě to 500 korun. Zatím :lol: :lol: myslím, ze postupně to bude raketa. Je tak to gratuluju už se taky tesim až to někdy vyjde :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
10.9.18 15:42

S tim sonem Te chapu, taky me brali certi kdyz se MUDr nedivala. Byla jsem na IUI 4× a podival se az posledni doktor… na druhou stranu, utrogestan jsem nemela nikdy a nedavala jsem si ani Pregnyl/Ovitrelle, prestoze me k tomu nutili. Jsou tu holky, kterym casta aplikace techto hormonu udelala cysty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.18 15:44

@Janli no to prave nechci. Prave jsem se chtěla zeptat, jestli o tom někdo vi něco. Cetla jsem u všech jen ten pregnyl a clostik atd. Tak jsem trochu znejistela. Mama si nechává posílat přírodní progesteron v krému z Ameriky, tak ten si teď natiram. Jinak vejcovody mám průchozí tou kontrastní látkou, hormonální profil v pořádku s vajíčka také. Jen přítel má pomalé spermie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
10.9.18 15:44

A take jsem mela pocit ze se doktori na IUI divaji spise jako na doplnkovou metodu nebo vypln casu pri priprave na IVF… rika se ze kdyz vyjde IUI, vyslo by to i prirozene, tak nevim… nekdo take rikal ze to je oproti IVF “stara” metoda kterou dnes uz doktori nerozviji, zatimco IVF ano…drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.18 15:45

@Helca83 to jsem rada, ze v tom nejsem sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
10.9.18 15:46
@Sunflower85 píše:
@Janli no to prave nechci. Prave jsem se chtěla zeptat, jestli o tom někdo vi něco. Cetla jsem u všech jen ten pregnyl a clostik atd. Tak jsem trochu znejistela. Mama si nechává posílat přírodní progesteron v krému z Ameriky, tak ten si teď natiram. Jinak vejcovody mám průchozí tou kontrastní látkou, hormonální profil v pořádku s vajíčka také. Jen přítel má pomalé spermie

Kdyz se nechces cpat hormony, tak se tim netrap. Clostil se muze jen asi 3× za zivot a jak uz psala @Janli, jestli normalne ovulujes, neni k nemu duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.9.18 15:46
@Sunflower85 píše:

Vidíš, tak není nejmenší důvod do sebe něco rvát, ani ten krém z ameriky.

• Citovat
  • Upravit
10.9.18 15:47

@Helca83 dekuju moc. Tak teď už budu klidnější a příště je donutím k tomu sonu. Nechci se s tím zbytečně stresovat. Docela jsem se i smířila s tím, ze to nejspíš úplně prirozene nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
10.9.18 15:49
@Sunflower85 píše:
@Helca83 dekuju moc. Tak teď už budu klidnější a příště je donutím k tomu sonu. Nechci se s tím zbytečně stresovat. Docela jsem se i smířila s tím, ze to nejspíš úplně prirozene nepůjde

Tak to drzim palce tuplem! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
10.9.18 18:37
@Sunflower85 píše:
Holky já byla na první inseminaci a nedali mi ani hormony před ani mi nepichli pregnyl a když jsem se jich zeptala na utrogestan, tak ten řekli, ze taky není potřeba. Proste tomu nerozumim. Přijde mi, ze chtějí po vsech by šly na ivf by měli prachy. :( :roll:

Pokud mas HP v poradku a jediny vas problem jsou pomale spermje, tak neni pro hormony duvod. To sono se moc casto nedela,mpraxe je tqkova, ze se dela az za 2 tydny po iui. Drzim palce at vam ti vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.9.18 20:33

Ahojky…taky neberu zadne hormony…jen vcera injekce otrivelle a zitra v 11 prvni iui…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.18 15:58

@janickaIII díky moc :D uvidíme jestli se ve mě něco děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.18 15:58

@JannneM tak aspon víš, ze ti ten folikul praskne. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
11.9.18 18:43

@Sunflower85 dekuji…snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.