Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den chtěla jsem Vas poprosit o radu a zkušenosti. Jdu poprvé do Jihlavy do CAR mohu se zeptat jak probíhá vyšetření na IUI? Já jsem prodělala skoro všechna vyšetření a doktorka mi řekla že jsem v pořádku. Můj chlap byl na spermiogramu a výsledek astenozoospermie. O dítě se snažíme rok. Děkuji moc
Manzel ma stejny nalez…dva dny pred jsem si pichla otrivelle…pak jako pri gynekolog prohlidce mi zavedli jeho sperma…ani jsem o tom nevedela a behem 5 minut jsem odchazela. To bylo v utery a ode dneska si zavadim do pochvy ultragestan. Za 14 dni mam testovat..kez by to vyslo…a tobe taky drzim palce…vlastne tady vsem ![]()
A když jsi tam byla na první konzultaci provedli ti iui ještě ten cyklus v měsíci?
Nejdriv odbery krve…cekala jsem na menstruaci…pak dovolena…takze az dalsi mesic ale dle meho se to da stihnout v jednom mesici
@S1f3 ..jen asi 90 kc za ten otrivelle a do stovky za utrogestan
Aha já jsem právě koukala na ceník a cena byla 2000 za celé iui
Ahoj JannneM tak už ani nestihnu do CAR jet, dnes jsem zjistila že jsem těhotná. Tobě držím palce
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.