Inseminace – máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
askim20
15.10.10 12:20

Ahojky, jsem po první IUI a dneska jsem začala krvácet a tak musím vysadit prášky a 12. den znovu na IUI do Caru,

• Citovat
  • Upravit
1307
30.10.10 19:48

ahoj holky,mám za seboudruhou inseminaci,tak teď čekám,…zírám jako blázen,že vás je dost co po ní otěhotněla i v celkem krátké době :-D tak to je zase lepší nálada,děkuju,fakt těm co to vyšlo,gratuluji a závidim a těm co zatím čekají držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
darsina
18.11.10 08:37

Juditko - chci se Tě na něco zeptat… Mám za sebou teď v pondělí třetí inseminaci… … je mi divně to u těch předchozích nebylo ,ale hlavně pobolívá mě podbříšek … to u těch předchozích také nebylo a jsem nafouklá jako meloun:-(((( Jak tobě bylo po inseminaci…? Dík Dana

• Citovat
  • Upravit
2670
18.11.10 10:34

Taky jsem po první IUI měla po utroši příšerné nafouknutí tak jsem na ulevu brala espumisan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
darsina
18.11.10 17:56

inseminace

A jsi už těhotná??????

• Citovat
  • Upravit
janula7505
4.1.12 23:57

ahojda holky,před 14 dny jsem byla na IUI,nyní mám strašně slabé MS,spíše nic než něco.Stalo se to některé a jak to dopadlo??Nevím jesti si mám dělat tt,ale asi ještě počkám.Je to naše druhá IUI,při první jsem MS dostala 13den po a hned pěkně zostra.Jinak Vám všem držím palečkyAby se Vám to povedlo!Děkuji za odpovědˇ :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.12 16:25

holky je to nekdo po iui? ja jsem 4den po iui.nevite nekdo kolikatej den po iui se zacina zahnizdovat? diky lenka

• Citovat
  • Upravit
5463
12.2.12 16:45

Zahňizďovat se začne jako při klasickém sexu.Mam za to,že tak kolem 5-7 dnů od odplodnění s začíná zahnizďovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
16.2.12 16:35

Podle čeho jste se rozhodovaly?

Zdarvím vás.
Absolvovali jsme první IUI, neúspěšně. Prý jsme oba zdraví, jedno dítě máme, po roce a půl se nezadařilo, nejmladší nejsem (37). A teď zvažujeme, co dál - jestli konstatovat, že šaance byla, ale tělo ji nevyužilo, nebo zkusit další IUI (nevím, jestli tělo reaguje jinak/víc/míň na další?)…
Chvíli se kloním k dalšímu pokusu, když si vzpomenu na ty hrozné nervy, tak to zas přehodnocuju, nevím, nevím…
Podle čeho jste se rozhodovaly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
16.2.12 17:41

My jsme neměli žádné mimi.Takže jsme se rozhodovat ani nemuseli.Byla jsem na IUI jednou na další se nedostalo nereagovala jsem ani na injekce tak se rovnou přistoupilo na IVF. Tak pokud máš ještě volný pokusy a oba jste ok tak bych to zkusila dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
16.2.12 18:14

Frago, díky za názor.
Tak že bychom přece jen ještě zkoušeli?
Mě právě docela vyděsilo, že jsem reagovala ukázkově, všechny „vstupní hodnoty“ na obou stranách byly optimální… a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
16.2.12 19:14

Pokaždý se to nepovede.Ani při nechráněnem styku taky každý hned neotěhotní.A ty chodíš do Caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
16.2.12 19:23

Jo jo, od listopadu loňského roku. Do Pronatalu v Praze. Rovnou to směřovali na IUI, teď se právě máme jít domluvit dál, tak se v tom plácám, jestli se vůbec ještě objednávat. Žádné zkušenosti, ani od kamarádek a lidí kolem, nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
16.2.12 20:02

Já bych zkusila ještě IUI a po vyčerpání IVF a oni ti neřekli co dál doporučují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
16.2.12 20:08

No, ono to vypadalo hodně nadějně, protože jsem reagovala učebnicově, všechny hodnoty byly hodně dobré… Řekli nám, že když se to nepovede, máme se objednat na konzultaci o dalším postupu.
Předtím se s námi moc nebavili, IUI - pojišťovna hradí to a to, pak je možnost IVF - hradíte to a to. Na shledanou.
Takže předpokládám, že doporučí další IUI. Teď právě řešíme, jestli tam vůbec ještě jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.