Inseminace – máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
18.7.09 11:41

Ahoj chiquita13 a do jakého centra chodíš jestli se můžu zeptat? to budem čekat stejne mam jít 27 na krev ale mam raní tak to budu muset nák udělat snad nám to výjde to čekání je hrozný. A máš náké příznaky nebo bolí tě neco? já vůbec nic ale prsa mě bolí jako čert, ale to je po těch hormonech asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.7.09 09:33

Simčo, ja chodím do Sanatoria Art v ČB. Tady se chodi na krev až po 3 týdnech, tj. buď to do té doby dostaneš nebo je pak velká pravděpodobnost, že to vyšlo. Takže já budu čekat menses kolem 28.7. a když to nedostanu, půjdu 3.8. na krev. Ale moc naděje si radši nedávám, i když si moc přeju, aby to vyšlo. Příznaky nemám žádný, asi mě začnou taky pobolívat prsa, ale to jsem měla vždycky. Kam chodíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.7.09 22:10

Ahoj já chodim do Teplic do Pronatalu. To mě taky bolej prsa pokaždé to já to mam dostat 28 ale 27 jdu na krev říkám si jestli nepůjdu o neco díl na krev. Já tentokrát se nepozoruji minule jsem pozorovala každě píchnutí a tak, ale to bude asi tim že mam novou práci a myslim hlavně abych neco v ní nezvorala . Můžu se zeptat kolik ti je let??? teda jelsit nevadí že se pořád na neco ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.7.09 09:39

Já se taky snažím se nijak nepozorovat. Tu 1. IUI jsem prožívala docela dost, 2. už byla víc v klidu a teď to beru tak, že nějaké procento tam ne a když to nevyjde, půjdu zas. Mám v plánu využít všech 6 pokusů, do IVF se mi zatím nechce, a pokud se nezadaří do konce roku, asi pak IVF zkusím. V březnu mi bylo 30, už taky nejsem nejmladší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.7.09 21:44

tak to jo, já koukám na diskuze a hodně ženskejch nechce jít do ivf první co nejvíc zkouší iui, co je na tom ivf tak špatného? no budu ti držet palečky aby ti to i mě vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.09 15:04

pozdrav

Ahoj holky!
Stále čtu vaše řádky a sleduji, jak bojujete.. Sice jsem těhotná, ale moc dobře si pamatuju to neustálé čekání na návštěvy u lékaře, na jeho další postupy, na to jestli se to povede… Vždycky mě na chodbě u doktora povzbudily ty pověšené fotky, kde byly pohromadě stovky dětí se svými rodiči. A kdybychom tu asistovanou reprodukci neměly, tak by tam ty fotky za každý rok vlastně vůbec nevisely :!

Simčo, takže teď v Po jdeš na tu krev? Nějak jsem stejně nikdy nepochopila, proč se na tu krev chodí, když si můžeš po 14-ti dnech od IUI udělat test :?:

Holky, tak doufám, že tu příště uvidím řádky o tom, jak jste narážely do futer tak jako já po příjemném zjištění :wink:
zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
25.7.09 16:39

ahoj anetiiiku jj měla jsem jít ale jdu až ve středu nastoupila jsem to práce jak tu píšu a nepustí mě. takže musim jít až ve středu. taky jsem zvedavá jak to dopadne sice si můžu udělat test ale nevim sice jsem dneska 28 den takže bych to měla teoreticky dostat menstruaci ale minulej měsíc jsem to dostala až po 33 dnech takže to vychází na příští týden snad stře¨da nebo čtvrtek. tak nevim jeslt si udělat test nebo ne. Skoda že to člověk nák nepozná jestli to vyšlo nebo ne. A jak se cítíš ty??
ty chodíš do rpáce nebo máš ryzikovku, ani nevim jak to je když otěhotníš inseminací tak jeslti máš ryzikovku nebo ne?

a co ty chiquita13 už sisi dělala test nebo počkáš na krev a jak se cítíš.???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.7.09 11:47

Simčo, já teď byla celý víkend pryč, tak jsem ani neměla čas na to myslet. Test jsem nedělala, příznaky žádný, takže myslím, že ms dorazí, čekám ji zítra nebo ve st. Dej pak vědět, co ty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.7.09 11:30

Simčo, tak mi to opět nevyšlo, začínám špinit. tak snad příště, bude to 4. pokus. Co ty? Jdeš na tu krev zítra nebo jsi už byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
28.7.09 20:35

Ahoj chiquita13 tak to mi je moc líto já jdu na krev zítra ještě jsem tonedostala tak uvidim ale mam to dostat zítra tak uvidim a pak napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
29.7.09 13:10

Ahoj holky tak jsem dneska byla na krvi ale už jsem to nemohla vydržet a udělala jsem si test a jsou tam dvě // ani dech nemůžu popadnout tak snad se mi to potvrdí i s krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.09 19:02

no to si děláš srandu !!!! Vážně, jo ? Já tě asi nakazila :D. Ještě jsem neslyšela, že by někdo měl na testu dvě čárky a pak to bylo jinak. A kdy ti řeknou výsledky z té krve??
Inseminace nemá vliv na to, jestli jsem pak na rizikovce. Záleží jak se ti to tam uhnízdí a vyvíjí. A jestli máš pak nebo nemáš nějaké problémy,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
30.7.09 16:48

Ahoj víšledky z krve jsíu taky pozitivní dneska mi to řekla dr. no já dělám noční víš a ty se podle zákone nesmí dělat a hlavne jsem ve zkuševbní době tak když bych jim to řekla tak by mě vyhodili. ale já už jsem jednou potratila takže nechci nic zanedbat víš tak si marodní vezmu od 10 srpna. holky já jsem tak štastná včera jsem ani nevěřila že jsou tam dvě čárky je to neuvěřitelné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.09 16:42

Ahoj Simčo.
Tak jak se cítíš???
Pamatuju si, že jsem tomu nemohla taky uvěřit. A pěkně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lujda
6.9.10 17:38

Ahoj Denny, chci ti jenom napsat, že do motole jezdím už rok. Snažíme se o dítě už necelých 7let. Jsem tam s nimi moc a moc spokojená. Máme to tam asi 200km, ale je to k nezaplacení. Skvělý přístup jak sester tak i lékařů. Podstoupila jsem jak IVF tak IUI a řeknu ti že v pohodě. Důležité je se na to připravit. papa Lujda

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.