Inseminace – máte zkušenost?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1673
19.2.09 10:29

jo to je v poho,klidně se rozepisuj.Já teda nekrvácela a zkušeností mám málinko,ale myslím si že ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.2.09 10:41

Jsi hodná hezky se to poslouchá.Víš za tu dobu co se sněžíme už nevim co si o tom mam myslet.Oni ty léky s tim tělem si dělají co chtějí.
Každopádně se necháme překvapit.Jinak než dobře a nebo špatně to dopadnout nemůže.
A jak ty se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
19.2.09 11:53

Nějak to dopadne,to máš prvadu,
já se napřed bála výsledku,jak to dopadne a ted se zase bojím toho,aby se to správně vyvíjelo a potom až se to narodí,tak se zase budu bát.
Prostě se snažím si to nepřipouštět,protože bych se z toho asi zbláznila.Takže je to o tom,že když je to v hlavě v pořádku,tak už všechno ostatní jde samo.Strach je náš největší nepřítel a už toho hodně pokazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.2.09 12:30

V tomto s tebou naprosto souhlasim.Je fakt že to co má člověk v hlavě ovlivňuje potom všechno.Takže uvidíme.
No a jinak si myslim že co se dětí týče tak se člověk bojí pořád.Ať je to narozený nebo není a ať je to velký a nebo malý.
Hold u nás ženských je to prostě jiný.Mi se bojíme pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
19.2.09 13:45

abych tě ještě víc uklidnila si přečti toto :

http://www.forexample.cz/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.2.09 14:58

Zajímevé opravdu.
Přelouskala jsem to.Přemýšlela jsem o tom že bych si test udělala už teď ale potom jsem přišla na to že to asi nebude mít žádnou cenu.
Ještě je to moc brzy.Dneska jsem 22 DC a to si myslim že ještě nebude nic vidět ani znát.Ale podbřišek mě nepřestal pobolívat tak si myslim že ještě možná nějaká šance je.
Je fakt že jsem začala špinit 7 dní po IUI a v tom článku co jsi mi poslala je že od 6 dne se to může objevit tak uvidíme.
Ještě to do té středy vydržim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.2.09 21:58

ahoj holky tak jak se vám vede, mě se blížíí laparka mam strach z narkozi tak snad to dopadne dobře, Ale chtěla jsem se zeptat zda mohu otěhotnet i pře PCO?? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
23.2.09 07:24

Simčo neboj se to bude v pohodě,hlavně přestaň mít ze všeho strach

Romi ,jak jsi na tom?

Já jdu ve středu na ultrazvuk,tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.2.09 12:51

Ahojte holky,
Judi dopadlo to blbě.Ve čtvrtek večer mě musel manžel odvézt do špitýlu protože jsem chytla takové křeče že jsem myslela že to ani nerozchodim.Prý mi praskla cista.Ještě v pátek mi bylo hrozně blbě.
No tak jsem se nějak smířila s tim že první pokus nevyšel.
Ale tobě držim Judi palečky aby jsi toho svoje broučinka na tom ultrazvuku pěkně viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
23.2.09 14:15

hmm,tak to mě mrzí,fakt.Na tohle není co říct :( Nezbývá,než jít do dalšího pokusu.Vím,jak se ted cítíš,ale musíš být silná.Ani já nemám vyhráno…Tak se zase ozvy,když bude něco novýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.2.09 10:12

Ahojky,
Judi víš co je na tom nejhorší.Mě to totálně rozhodilo cyklus s tak teď musim počkat další měsíc až se mi to dá trochu dohromady.Protože ta prasklá cysta nevim jestli to nějak započítávat do cyklu nebo ne.Už jsem z toho opravdu na vývrat.Ještě že mam tolik prácě že na to ani nemam nějak čas myslet maximálně až večer když si v pohodě a v klidu sednu.Ale tak uvidim.Co ty na to říkáš když udělám jeden měsíc pauzu.Stane se něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
25.2.09 13:36

no ,Romi to bych ti jenom doporučovala,ono se ty pokusy nemají opakovat moc často za sebou.Musíš to tělo šetřit,budeš ho ještě potřebovat!Být tebou,tak si dám pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.2.09 14:20

No já jsem právě nevěděla.myslím že když udělám měsícpauzu tak se vůbec nic nestane že?
Stejně jako teď hlavně nevim jak mám brát ty prášky takže to budu brátzase až dostanu menzes.Je to všechno opravdu hodně zamotaný.
No a co ty jak tyjsi dopadla naultrazvuku co ti říkali jsi v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
25.2.09 15:02

jo já dopadla dobře malí už měří 13 mm a už mě odeslaly na gyndu,že už ted tam nemusím,až na ty nějaký testy,co se dělají ve 12. a 16. týdnu.
Tak si dej odpočinek a hurá do další inseminace a dej o sobě vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.2.09 10:57

Neboj každopádně kdyby něco tak se ozvu ale ještě si radši zavolám do caru abych byla klidnější.Uvidíme co mi tam řeknou.No ty na sebe dávej pozor a hlavně si to užívej.Ani jsem se tě nezaptala jak vlastně+ dlouho jste se snažili než se to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.