Inseminace – máte zkušenost?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
12.2.09 15:35

Jo Judi ještě jsem se tě chtěla zeptat a kolikátým IUI jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
12.2.09 15:43

já byla na insem 24.ledna(v sobotu) a za čtyři dny tj. ve středu jsem začala brát utrogestan třikrát denně.Ty tam píšeš „myslím“ to ti ani neřekly od kdy ho máš brát?A řekly mě,že za 14.dní mám přijít na krev,když nedostanu menzes!kam Romi chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.2.09 15:47

Já jezdím do Fakultky do Olomouce.Jo to já mam napsaný kterej den to mám začít brát ten Utrogestan ale neřekli mi kdy mam přijít na kontrolu.
Asi když to nedostanu tak jim zavolám nebo uvidim ještě.Nebudu asi předbíhat.A na kolikátým jsi byla pokusu IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
12.2.09 15:48

já byla na třetím IUI a chodím do Brna do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.2.09 15:52

No každopádně je fakt hrozně moc motivující že ti to vyšlo a jseš těhulka.A jenom tak pro zajímavost jak to v Brně je finančně za IUI.
My jsme platili jenom 300,– + 30,– poplatek. Četla jsem že hodně holkám to vyšlo i na poprvé ale to bych musela mít opravdu velký štěstí.Samozřejmě že ve skrytu duše doufám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
12.2.09 15:55

no to je tak asi stejný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.2.09 15:59

Tak jo zatim se měj hezky, dávej na sebe a na mimíska pozor a já mizím z práce domů.Doma se pokusim připojit ale uvidíme jak mi to vyjde.Zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
12.2.09 16:05

ahoj koukám že každěmu kdo byl na IVI tak to vyšlo až na potřetí mam taky známou které to vyšlo na potřetí a tady na emiminu jich je taky spousta, samozdřejme bych to každému prála hned na poprvé. je to krásný když vim že se to podařilo to ivi, tak držim moc palečky těm co čekaj na ivi, i tem co už maj první za sebou a i tem couž jsou těhotný. jen se zeptám když ste šli na ivi tak ste asi si píchali hormony, a pak vás obědnali na ivi a tam je to za den hotove nebo ste tam museli ležet, a na první svámi musí manžel že ano. a pak když se to nedejbože nepovede tak pak při každé náštěve musí svámi nebo už ne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
12.2.09 17:10

Romi - Utrogestan by jsi měla začít brát hned ten den co jsi byla na IUI, ale asi to každý CAR píše jinak!
Já jsem po posledním IUI i trošičku špinila nebo spíš jsem měla takový narůžovělý výtok - podbříšek mě taky bolel a celkem dost!
Držím palečky aby to vyšlo :-) :-) :-) - znám spoustu holek co to vyšlo hned napoprvé, nám to taky vyšlo!

Judi - to je dobře, že ti není špatně! Kdy jdeš na další KO?

Simčo - to 3.IUI je podle statisky nejúspěšnější, ale při každém IUI se šance zdvojnásobují - aspoň tak nám to říkali v CARu!

• Citovat
  • Upravit
23
12.2.09 19:13

Ahojky tak přesně tak mi to říkali že s každým IUI se šance znásobuje ale uvidíme.Snažím se být v klidu a co se týče té bolesti toho podbřišku tak je to takový spíš píchání ale není to celej den ale jenom tak jako nárazově.
No každopádně bych byla asi po těch letech nejšťastnější člověk na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
12.2.09 20:12

Romi to ti věřím že bys byla šťastná a to píchání v podbříšku je dobrý zanamení,přeju ti ,aby ti to vyšlo.

Veru na kontrolu jdu v úterý.Na krev a na první ultrazvuk.

Simčo kdy půjdeš na IUI ti určí lékař já šla 14 DC a měla jsem to během chvilky odbytý a potom jsem ležela půl hodiny na lehátku s podloženým klínem a pak jsem normálně šla domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.09 12:47

Simi taky jsem to měla 14DC.13DC jsem šla na kontrolní ultrazvuk, píchli pregnyl a naplánovali na druhej den IUI.Ráno šel manžel na odběr a na dvanáctou jsem šla já na zákrok.Taky jsem si poležela tak půl hodinky a potom jsem odfrčela domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
13.2.09 13:46

ahoj a byli ste taky před ivi na laparoskopii???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
13.2.09 14:47

jo taky jsem byla :D nic mi nenašly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.09 14:52

Simi na laparoskopii jsem nebyla.Dělali mi průchodnost vejcovodů a byli jsme s mojim na genetice.Ale to asi není podmínkou před IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.