Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj tak jsem si dneska volala o výsledek ž krve a je negativní. Menstruaci jsem ještě nedostala tak nevim snad jí dostanu a nebudu muset na vyvolávačku.
a obědnaná k dr jsem až 22května je to sice za dlouho ale musim to vydržet tak snad to zvládnu. tak se mějte hezky a držte se
Simčo to je mi mov líto,ale hlavu vzhůru a nesmutni.Vím že lehko se to říká a těžko se to dělá ale z vlastní zkušenosti to vím.Za ty roky co se snažíme o mimi jsem si snad už prošla uplně vším.
Juditko no nejsem nějak objednaá na krev.V Olomouci je to jako když se to podaří tím myslim že si asi máš sama udělat test.No uvidim jak jsem psala včera jsem si ho dělala odpoledne a byl negativní takještě počkám nějakej ten den protože jsem možná nějkaá opožděná nebo a vůbec bych se nedivila
zkusim to třeba v pátek.
Jako ale je fakt že prsa mě bolí jako čert.Ale jinak nic.Čestla jsem si pár řádků zkušeností a některý holkypsaly že test měli pozitivní až třeba za 14 dní po vynechání tak uvidíme jak to semnou dopadne.
Tak se teda drž a určitě se ozvu.
Ahoj Simčo!
Jestli se nemýlím, tak si byla na iui 6.4. ne? To sis dělala test moc brzo. Já ho taky zkoušela takhle a nebylo tam nic. Na žádnou krev mě nehnali, říkali, že si mám nejdříve za 14 dní udělat test. Tak jsem si ho pak strachy udělala až 16tý den a tu už tam ta slabá čárka byla. Zkus to až nejdříve zítra a z ranní. Kdyby tě tak začalo bolet v kříži
, to by bylo moc fajn !!!!!
Anet,tobě bolelo v kříži?
to mě neeee…
Romči přeju,aby jí to vyšlo a Simonce posílám povzbuzení.
ahoj holky děkuji moc za povzbuzení, no byla jsme na krvi v pondelí a nic, ale je mi divný že jsem to zase nedostala mam strach abych zase nemusela na vyvolávačku protože to jsem chodila na začátku když jsem vy:,–(ila antikoncepci, myslela jsem si že když už to mam tom břiše spravený tak že už to dostanu normálne sice minulej a předminulej měsíc jsme to dostala jen že jsem brala prášky tak oba 2 měsíce ve stejnej den po 28 dnech a ted nic, taky jsem si říkala že jsem brala tolik hormonů tak že jedine ty mi mohli způsobyt že to ješte nemám ale zdáá se mi to divný. Myslela jsem si teda že když je výsledek z krve negativní tak že to je konec a znova snažení? Tajně jsem doufala že to výjde ale zárovej jsem věděla že na inseminaci jsou malé procenta úspěšnosti. Ani mě tak nemrzí že to nevišlo protože jsem si říkala že napoprvé by to byl zázrak ale štve me že jsem to ještě nedostala, samozdřejmě tajně doufám že testování mohlo být ješte brzy, no uvidíme, ale děkuji moc holky.
jj 6.4 jsem byla a to jse msi taky delala test ted v sobotu po 14 dnech a nic.
![]()
Ahojte holky tak ani u nás se to nepovedlo.Máme druhé IUI za sebou a nic.Mezi prvním a druhým jsem měla měsíc pauzu tak šup hned jsem začala brát prášky a šupky dupky na třetí.Nesmíme vychladnout.
Ne už si z toho dělám i srandu protože jinak bych se musela zbláznit.
Tak jsem vám to musela oznámit aby třeba Simča netruchlila už jsme na to dvě.
Přeju krásnej den i když počasí tomu moc nepřeje.
Ahoj holky tak užke mě dorazila menstruace. tak budu měsíc čekat a půjdu znova na inseminaci. myslíte když řeknu dr že bych chtěla rovnou na ivf že nebude proti nebo musim apsolvovat 3× iui??
ahoj. To je mi líto. Ale s ivf si to ještě rozmysli. Aby si pak nelitovala, že si ukvapeně přeskočila 2 iui. Prý je ta třetí iui nejvíce úspěšná. Chápu, že to chceš urychlit, taky jsem z toho byla úplně vyřízená. Hlavně mi najednou přišlo, že ten měsíc trvá věčnost. Tak jsem se zabavovala čím se dalo, ale stejně mě nebavilo vůbec nic. Být tebou, zkusim ještě iui.
ahoj anetííííííku určitě zkusim iui ale jen sem se ptala jeslti to jde nebo musim nekolikrát iui a pak ivf. Uvidim co mi doporučí dr ale myslim že iui to bude určitě že to zkoušej 3× a pak teprve ivf, no zklamaná jsem ale vědela jsem že na poprvé by to bylo velke štěstí. A jak se cítíš ty?
ahoj Simčo. Abych pravdu řekla, čekala jsem jak si to budu užívat, ale zatím mi je vždy dopoledne zle, jsem utahaná, protivná, nic mě nebaví. A co ty? Jak jsi na tom ?
Ahoj anetíku no u mě to je podobné akorát stim rozdílem že nejsem těhotná, ale jsem pořád nervozní protože se nedaří sice vim že se snažíme neco málo přes rok, ale na psichyku je to hrozný. už aby bylo 22 to jdu k Dr na kontrolu a snad mi na:,–(í hned stimulaci. No tento měsíc se budem snažit sami tak uvidíme jak to dopadne. pak písnu zatim ahoj
Ahoj holky tak si představte že mi ve středu v noci praskla cista tak jsem byla v nemocnici do včerejška. V pátek jsem měla jít k Dr aby mi na:,–(ila stymulaci no tak měsíc budu ješte čekat ale zase aspon budu v pořádku až půjdu na dalsí IUI. A jak se máte vy? Co těhulky jak se cítíte???
tý jóó a bolelo to?Nebo jak jsi to poznala?Já mám taky cistu.Jinak se cítím fajn,v pondělí jsme byly s manžou na odběru plodové vody-měla jsem strach,ale nakonec to vůbec nebolelo.
Tak budeme mít holčičku - Denisku
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.