Inseminace – máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1673
28.2.09 17:17

hodně dlouho,ani to nechtěj vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.3.09 15:55

No mi se třeba snažíme už skoro 5 let.A už to tak nějak začínám brát sportovně.Protože ono člověku asi nic jiného nezbívá protože čím víc se člověk nervuje tak je to horší a ubližuje si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
2.3.09 17:23

tak to jsme na tom podobně,taky tak pět let a zkoušela jsi mojžíšovu metodu?Mě to moc pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.3.09 22:29

ahoj tak jsem tady z laparoskopie už jí mam zasebou, vejcovody mam průchozí na vaječníkách mi udělali zářezi, tak ted už to snad bude dobrý. a jak se máte vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
6.3.09 09:31

ahoj Simčo,to je dobře,že už to máš za sebou!Nebylo to tak hrozný že?Já se mám fajn,pěkně rosteme.A kdy se teda chystáš na pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.3.09 10:13

ahoj no hrozné to nebylo na pokus nevim kdy jdu. v uterý jdu na vyndání stehů tak tam mi řekne doktorka co a jak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.3.09 12:56

ahoj tak už mam vyndané stehy, 24 si jdu pro injekce a pak mi řekne dr víc, ted mi ani neřekla jak dlouho si je budu píchat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
24.3.09 17:53

Ahoj holky tak jsem si dneska byla vyzvednout injekce na stimulaci dostala jsem Gonal, používal jste ho nekdo??? jakej je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
24.3.09 22:41

jo,měla jsem ho taky,ale na každýho působí jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
1.4.09 11:27

ahoj tak jsem včera byla na utz a byli tam foliky sice mali ale byli tak si ted musim píchat větší dávku a v pátek jdu znova na utz a pani Dr říkala že v pondělí nebo uterý pojedem do pronatalu. Tak se nemůžu dočkat. A jak se máte vy všichni a je neco noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
1.4.09 12:18

ahojky,to je fajn,zatím se ti daří dobře,jenom vydrž…
U mě zatím fajn,jenom jsem trochu krvácela,ale už je to dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
1.4.09 21:10

ahoj ted už to vydržim. uvidíme v pondělí jak to dopadne ale nesmim na to tolik myslet. což já moc neumim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
1.4.09 22:35

to nejde na to nemyslet,aspon mě to nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.4.09 10:43

chtěla bych se zeptat je to takove trapné, ale když jdu na inseminaci a oni do mě stříknou ty spermie mam si sebou vzít vložky, nevím jestli to ze mě bude téct nebo ne? děkuji za odpověd, a omlouvám se že se takhle otevřeně ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
3.4.09 11:58

Simčo,je to jako po pohl.styku.Ze mě teda trochu vyteklo,ale na to stačí ubrousek…Kdy jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.