Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No mi se třeba snažíme už skoro 5 let.A už to tak nějak začínám brát sportovně.Protože ono člověku asi nic jiného nezbívá protože čím víc se člověk nervuje tak je to horší a ubližuje si.
tak to jsme na tom podobně,taky tak pět let a zkoušela jsi mojžíšovu metodu?Mě to moc pomohlo.
ahoj tak jsem tady z laparoskopie už jí mam zasebou, vejcovody mam průchozí na vaječníkách mi udělali zářezi, tak ted už to snad bude dobrý. a jak se máte vy???
ahoj Simčo,to je dobře,že už to máš za sebou!Nebylo to tak hrozný že?Já se mám fajn,pěkně rosteme.A kdy se teda chystáš na pokus?
ahoj no hrozné to nebylo na pokus nevim kdy jdu. v uterý jdu na vyndání stehů tak tam mi řekne doktorka co a jak dál.
ahoj tak už mam vyndané stehy, 24 si jdu pro injekce a pak mi řekne dr víc, ted mi ani neřekla jak dlouho si je budu píchat ![]()
Ahoj holky tak jsem si dneska byla vyzvednout injekce na stimulaci dostala jsem Gonal, používal jste ho nekdo??? jakej je??
ahoj tak jsem včera byla na utz a byli tam foliky sice mali ale byli tak si ted musim píchat větší dávku a v pátek jdu znova na utz a pani Dr říkala že v pondělí nebo uterý pojedem do pronatalu. Tak se nemůžu dočkat. A jak se máte vy všichni a je neco noveho?
ahojky,to je fajn,zatím se ti daří dobře,jenom vydrž…
U mě zatím fajn,jenom jsem trochu krvácela,ale už je to dobrý
ahoj ted už to vydržim. uvidíme v pondělí jak to dopadne ale nesmim na to tolik myslet. což já moc neumim ![]()
chtěla bych se zeptat je to takove trapné, ale když jdu na inseminaci a oni do mě stříknou ty spermie mam si sebou vzít vložky, nevím jestli to ze mě bude téct nebo ne? děkuji za odpověd, a omlouvám se že se takhle otevřeně ptám
Simčo,je to jako po pohl.styku.Ze mě teda trochu vyteklo,ale na to stačí ubrousek…Kdy jdeš?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.