Inseminace – máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VERONIKA
9.2.09 19:12

Romi - tak já jsem byla na 3IUI a ani jedno mě nebolelo!!!
Až to poslední bylo takové celé nějaké jiné, bylo mi špatně asi od druhého dne po IUI a pořád mě šíleně bolel podbříšek a nakonec to vyšlo!

Judi - u 1.IUI jsem měla HCG jen 69,1 a to mi dr. řekl, že s tím nemám moc počíta, že možná to vyšlo a možné ne! Pořád jsem se kontrolovala a pozorovala a nakonec v den KO jsem začala krvácet a bylo po všem!
U 2.IUI se nám nezadařilo!
No a 3.IUI jsem měla po 14 dnech HCG jen 49 a dr. mi gratuloval, že to vyšlo a že je to úžasné atd. atd. a pak nám HCG začalo krásně stoupat a jak jsme dopadli vidíš na metříku!

Na zítra ti budu moooc držet palečky - dělala jsi si TT nebo čekáš až na krev?

Holky, kdyby jste chtěly tak se přidejte k nám do Snažilek z CAR, dám vám sem odkazík:
 http://emimino.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit
1673
9.2.09 20:16

Pro Simču:Hormony jsem brala od 3 do 5 DC(Clostilbegyt)po jednom a 12. DC jsem šla na kontrolu a ještě ten den mi manžel píchl Pregnyl a 14.DC jsem šla na IUI a ted čekám…Chodím do Brna na Obilňák

Veru díky,já zítra napíšu,jak jsem dopadla.Doufám,že HCG naroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
9.2.09 21:32

Ahoj Judi, já už jsem brala closilbegyt ale neměla jsem ani jeden folikul a to jsem ho brala 3 měsíce, tak ted právě čekám na laparku a pak na injekční hormony, a jelsit jsem to pochopila spárvně tak mi je bude muset manžel píchat, já myslela že jsou v takovim peru. ale to nevadí. nemůžu se dočkat až budu po laparce, sice mam trochu strach ael zvládnu to. A pak IVI jsem zvědavá jaké to je snad mě to nebude bolet, a halvně mam strach že se nám nebude dařit, ale doufám že ano. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
10.2.09 06:28

Simonko,folikul jse měla dvě.(jsem si je tajně ofocovala v čekárně do mobilu) hlavně se musíš zbavit toho strachu,co máš.Já vím,že se to dobře radí.Já ten strach měla vždycky(to už jsem byla 3krát na IUI),ale moc mě pomohlo cvičení mojžíšové.A můžu ti říct,že jsem ted strach neměla ani trošičku.Jenom jsem ted nervözní z toho čekání na výsledky. Tak se drž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
10.2.09 15:12

:D holky,tak mě to vyšlo jsem nejvíc nejšťastnější :D
V úterý jdu na ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.2.09 15:14

Judi - tak coooo, jak jsi dopadla???
Myslím na tebe od rána :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
1673
10.2.09 15:28

Verunko dobře,jsem konečně těhotná(nějak si na to slovo nemůžu zvyknout)
ani tomu pořádně nemůžu uvěřit a nedochází mě to pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.2.09 17:27

Judi - no vídíš, moooooooc gratuluji a přeji pohodové těhu :huban: :huban: :huban:

Právě se dívám, že jsi psala 2 min. předemnou, že by telepatie :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4823
10.2.09 18:03

Judi , velka gratulace!!! :dance: :-) :dance: Preji pohodove tehu a na konci krasne zdrave miminko!! :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
10.2.09 20:11

ahoj judi, taky mooooc gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.2.09 20:16

ahoj holky
taky pridam sve zkusenosti, vcera jsem byla na 3 IUI a dneska na 4 IUI
to vcerejsi desne bolelo, poprve jsem opravdu ten katetr citila v brise a fakkt bolest, dneska to nebolelo vubec, za to toho hora vytekla :(

gratuluju tehulince, jsem rada, ze to nekomu vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
11.2.09 16:25

Díky za gratulace.Ještě si to tak nějak nemůžu uvědomit.Pořád mi to nedochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.2.09 15:19

Ahojte holky tak v první řadě musim pogratulovat Judy že se to povedlo.Vždycky mě to pozdvedne že se to někomu podaří.Já jsem byla včera na svém prvním IUI.Včera mi bylo šouflo to jsem myslela že ani tim vlakem nedojedu ale nakonec jesm to zvládla.No a pořád mě tak nějak pobolívá v podbřišku tak doufám že to není nic co by mě mělo k něčemu špatnému varovat.Jo jinak celkově ten zákrok mě nebolel akorát jak jsem slezla z té kozy tak se mi zatočila hrozně hlava.
Tak uvidíme jak to dopadne a hlavně jak tu některá z vás psala že toho z ní spousta vyteklo tak ze mě ani kapička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
12.2.09 15:26

Romi mě taky pobolívalo v podbříšku asi pět dní po zákroku a ten samotnej zákrok trochu bolel,ale dalo se to vydržet!A taky mě „to“ vyteklo.Ale to není nic naškodu…vidíte že se mi zadařílo.Protože to sperma plave v hustým roztoku,který potom zkapalní-a to je to co vyteče potom.Ale musím se přiznat,že mě to taky trochu vystrašilo :?
Jinak je mi zatím dobře!Není mi špatně - nic.Trochu mě pobolívají prsa,ale jenom když si na ně zmáčknu.Jinak si vůbec nepřipadám těhotná-zatím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.2.09 15:34

No já jsem opravdu zvědavá jak to u nás dopadne ale snažím se na to moc neupínat.Myslet na to přestat nejde.Jinak ještě jsem na sobě vypozorovala jednu věc a to že mi je jakoby na zvracení ale zvracet se mi nechce.No uvidíme opravdu.Mě neřekli kdy mam přijít.Asi když to nedostanu tak mam přijít z toho jsem to pochopila.Řekli mi že mám brát normláně utrogestan tak ho začnu myslim po zítří brát a necháme se překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.