Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
judit a když si byla na laparce tka za jak dlouho po ní jsi otěhotnela,a do jakého caru chodíš??
noto už je asi tři roky,co jsem byla na laparce,to nejde podle toho brát…každej to má úplně jinak.A taky finance apod.
jo aha takto jo to takovou dobu mě řekli že půjdu na laparku a pak hormony a inseminace, která se taky nemusí povest to je fkat. ale děkuju
No nemáš za co.Třeba se ti to povede hned napoprvé.Já jsem měla dlouhý časový odtupy a teď jsem se na to dlouho připravovala a chodila na rehabku a cvičila.Protože to je podle mě hodně důležitý.A kdy se teda potom chystáš na insem.?
no jeslti sem to dobře pochopila tak 2 jdu na laparku pak hormony a tak si myslim že půjdu tak bud koncem března nebo v dubnu podle toho jak dlouho si budu píchat hormony.
Ahojte holky, tak máme zase víkend pryž a zítra zase hurá do práce.Začla jsem brát ten utrogestan mám ho napsanej 3× denně.Nepravidelně mě píchá v podbřišku tak jsem z toho celá taková nějaká nervözní.
Ale tak je to všechno ještě takový moc čerství ve středu to bude týden co budu po inseminaci tak uvidíme.Judi kdy jsi si dělala test?
Až když jsi měla dostat menses?
Ahojky,tak jsem byla včera na kontole na ultrazvuku a na krvi.Na ultrzvuku jsem měla jeden „váček“ 7 mm a HCG mám už 2811.Takže je všechno OK.Jinak už mám neschopenku,tak odpočívám doma,ale nevím jestli se za chvilku neunudím.Příští středu jdu na ultrazvuk zase,prej na poslední a pak asi budu chodit na gyndu.
Romi píchání v podbříšku je dobrý znamení
mě to taky tak dělalo a už po týdnu jsem cítila,když jsem si sedala nebo stoupala takový trošku tlak v podbříšku.Na krev jsem šla 13. den po inseminaci(to by 27 DC) a to bylo slabě pizitivní a druhý den jsem si zkoušela dělat test z moči a ten byl negativní.Ale pak jsem šla na krev 17 den po insem a to už bylo HCG vysoké a test z moči už byl taky pizitivní.
Simčo ,co si vlastně máš píchat za hormony??
Juditko gratuluju ti a držim palečky aby vše probíhalo tak jak má.
Jinak u mě to asi dobře nedopadne.Včera jsem začala špinit tmavou krví tak uvidíme.Dneska jsem si volala do Caru a tam mi řekli že mam počkat že se uvidí.No tak utrogestan beru dál.Dnes je to přesně týden po IUI tak mi to přišlo jako zvláštní.Myslela jsem si že když se to nepovede že normálně dostanu menzes v termínu a ne že někde v polovině cyklu.
ale špinit i trochu krvácet můžeš taky,to mě na to upozornily,že je to klidně možný..kolikátý jsi DC?
No dneska je to 21 DC.
Nevim už se v tom opravdu neviznám.Mam pocit že si to moje tělo dělá co chce.
no to čekání je na tom to nejhorší,já myslela,že to snad ani nevydržím,kdyby člověk do toho břicha aspoň viděl.Bud silná držím ti pěstičky a budu na tebe myslet.
Juditko děkuju moc.Včera večer mě tak bolel podbřišek že jsem měla pocit jak kdyby mi tam někdo nafukoval balon.Ale jak jsem si lehla a dala jsem si nohy nahoru tak se mi po chvíli ulevilo a bylo to v pohodě.Ale je pravda že jsem hodně unavená.Ale zase nevim jestli si to náhodou nenamlouvám.
Každopádně do příčtí středy mam ještě čas a potom si udělám testík a uvidí se.
jo,jo únava mě drží do dneška.Mám to otočený v noci moc nespím,to se budím a přes den usínám.
A to krvácení vypadá jak?
jo,jo únava mě drží do dneška.Mám to otočený v noci moc nespím,to se budím a přes den usínám.
A to krvácení vypadá jak?
Podle mojeho se nejedná o krvácení.Je to takový tmavý špinění který je jenom přes den.V noci nic.Neustále mě pobolívá podbřišek a sem tam je mi na zvracení ale rozdýchám to.Je to divný a opravdu nevím co si o tom mam myslet.Ale hodně holek mi říkalo že třeba špinilo do třetího měsíce ale já to nemam jako špinění čerstvou krví jako červenou.Je to tmavý.Nezlob sae ž to tak detailně popisuju ale chytám se každé rady která mě může trochu povzbudit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.