Inseminace – máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8066
29.1.17 20:06

@Matylda2 tak to je dobře :) jsme na tom stejně ;) též beru všechno skoro to stejné ;) dr nikdy neřekne přesně kdy praskne, pokud ti nedá injekci pregnylu na plánovanou ovu.. můžeš být 9 dpo, můžeš být 7,8,10.. ;) ovu testy sis dělala pravidelně? ne z ranní moči? ve stejnou dobu od 10 dopoledne do 10 do večera celých 7 dní? je důležité vědět, zda děláš vše dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
29.1.17 20:26
@Pavucinkaa píše:
@Matylda2 tak to je dobře :) jsme na tom stejně ;) též beru všechno skoro to stejné ;) dr nikdy neřekne přesně kdy praskne, pokud ti nedá injekci pregnylu na plánovanou ovu.. můžeš být 9 dpo, můžeš být 7,8,10.. ;) ovu testy sis dělala pravidelně? ne z ranní moči? ve stejnou dobu od 10 dopoledne do 10 do večera celých 7 dní? je důležité vědět, zda děláš vše dobře :)

No v pondělí byl folik 17mm a doktor řekl že nejspíš v pátek praskne. doporucil o víkendu se snažit. Ovu bolesti jsem cítila v pravo dole v neděli celé odpoledne. poznam je mám je každý měsíc vždy půl dne. a říkal že folik je v pravo a v pravo to bolelo. takze podle mě byla ovu v neděli odpovídalo by to. a sex byl každý den po 24 hodinách + -

Příspěvek upraven 29.01.17 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
29.1.17 20:27
@Matylda2 píše:
No v pondělí byl folik 17mm a doktor řekl že nejspíš v pátek praskne. doporucil o víkendu se snažit. Ovu bolesti jsem cítila v pravo dole v neděli celé odpoledne. poznam je mám je každý měsíc vždy půl dne. a říkal že folik je v pravo a v pravo to bolelo. takze podle mě byla ovu v neděli odpovídalo by to.a sex byl každý den pravidelně + - 24 hodin.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.1.17 21:02

@Matylda2 jo aha, tak snad to tak bylo ;) mě taky kolikrát dr dal třeba i pregnyl a já měla bolesti ještě třeba týden na to :D takže kdoví jak to přesně funguje.. bylo by dobrý mít tam vevnitř nějaký radar co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3500
29.1.17 22:06

@Pavucinkaa Já piju kontryhel, beru Femibion a měřím bazální teplotu. Ovulační testy jsem poslední dobou už nezkoušela, ale teď jsem je zase nakoupila, tak uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.1.17 22:22

@Sofie2013 tak to je super :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3500
29.1.17 22:28

@Pavucinkaa Na ty testy jsem zvědavá, já jsem na nich snad nikdy neměla stejně výraznou druhou čárku a to ani, když jsem měla potvrzenou ovulaci od gynekoložky a myslím, že ani v cyklu, kdy jsem před třemi lety otěhotněla s dcerou. Ale tento měsíc mi tak skákala teplota, že jsem se rozhodla, že zkusím ty testy, abych lépe zjistila, jestli je ovulace a kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.1.17 22:29

@Sofie2013 a pověděla bys mi jak měříš bt a jak děláš ovu testY? jen jestli to děláš správně :) kdyžtak poradím :) (dřív jsem dělala ovu testy špatně a když jsem začla dobře, tak jsem poznala, že fungují ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3500
29.1.17 23:02

@Pavucinkaa Testy jsem už dlouho nedělala, ale vím, že nemají dělat z ranní moči. Teplotu měřím ráno, než vstanu z postele, snažím se ve stejnou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.1.17 23:10

@Sofie2013 tak jestli bych ti mohla poradit, měříš určitě správně, jen je skutečně nejlepší ve stejnou dobu a po 4 hodinách spánku nejméně.. to máš správné informace, z ranní moči určitě nedělej, je to k ničemu.. urči si hodinu od 10 od rána do 10 do večera kdy budeš měřit a měř tak aspon týden vždy ve stejnou dobu.. Já například měřila většinou vždy v 7 večer, kdy už jsem měla na všechno čas :) 2 hodiny před testem nepij. doporučuji testy dr max, balení na jeden cyklus vyjde na 99 kč nebo z benu lékárny set ovuláků s tt za asi 105 a to je 6 ovu + 2 tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
30.1.17 08:59

Holky já měla ovu testu spoustu jedny dokonce fungují i tak že se buď objeví jen jedna čárka a nebo v den ovulace dvě čárky nezkoumá se u nich sytost barvy.me se dělo třeba to, že nejdřív na ovu testu nic pak čárka sílila a byla třeba ve dvě odpoledne silná pozitivní a za dvě hodiny už žádná. bylo to divný. ptala jsem se na ovu testy v caru a dr. rikal že ovu test zaznamená zvýšení hormonů které jsou potřeba k prasknutí foliku, ale že se podle nich nedá poznat zda ovulace byla prý ten hormon stoupá i při anovulaci. takze mi vlastně naznačil že to je k ničemu. je to jen komerční trik na ženy. rekne vám to kdy je hormon zvýšený ale ne jestli opravdu ovulujete.je to chyták. takze je už nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3500
30.1.17 09:42

@Pavucinkaa Díky za rady! Testy vyzkouším. Teď mám objednané nějaké z netu, ale kdyžtak pak vyzkouším i toho dr. maxe. Měření teploty se snažím dodržovat stejnou hodinu, ale zas budíka si nedávám, většinou mě ráno budí dcera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
30.1.17 09:47

No holky já dnes 9dpo 26dc mám to dostat pozítří. ted jsem testla ale nebyla to první ranní moč. tak co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
30.1.17 11:14

@Sofie2013 aha. :) dulezite je mit teplomer na dosah ruky a nehybat se moc no :mrgreen: to mas super dceru :mrgreen: taky by se mi libilo takove buzeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
30.1.17 11:17

@Matylda2 zatim nic. Muze byt jeste brzy ;) zkus z ranni moci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.