Inseminace – máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2043
30.1.17 11:18

Holky posílám ten test foto ještě po zaschnutí tady je ta nepatrná šmouha vidět trochu líp. ale asi to bude jen falešný duch. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
30.1.17 11:23

A ještě bych měla dotaz k ty inseminaci. stalo se vám při ní některé ze dle sledování foliku měl prasknout až večer nebo o víkendu? Jak to doktoři řeší když to vyjde na dny volna nebo noc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.18 17:33

Odběr krve i u chlapa?

Ahoj holky, chtěla bych poprosit o radu - dělají se při inseminaci odběry krve i u chlapa? Jde o to, že můj muž se bojí injekční stříkačky a to tak, že omdlévá, takže je to pro nás potenciální komplikace :-( se kterou ani nevíme, co dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
1.8.18 18:08

A proč musíš být insemiována od svého muže, když ti to tam může napustit svojí vlastní hadičkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
1.8.18 18:48

@ladyambientte zalezi na klinice, zeptej se na te konkretni, vim.o klinice, kde se odber nedela i o klinice, kde se dela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.8.18 19:15

Většinou ano. Klinika chce mít testy na pohlavně přenosné choroby než budou pracovat s rizikovým materiálem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.18 19:18
@ladyambientte píše:
Ahoj holky, chtěla bych poprosit o radu - dělají se při inseminaci odběry krve i u chlapa? Jde o to, že můj muž se bojí injekční stříkačky a to tak, že omdlévá, takže je to pro nás potenciální komplikace :-( se kterou ani nevíme, co dělat?

U nás odběr krve manželovi nedělali. Jen mě dělali test na AMH hormon a pak na zjištění tehu. J.

• Citovat
  • Upravit
53518
1.8.18 19:39
@ladyambientte píše:
Ahoj holky, chtěla bych poprosit o radu - dělají se při inseminaci odběry krve i u chlapa? Jde o to, že můj muž se bojí injekční stříkačky a to tak, že omdlévá, takže je to pro nás potenciální komplikace :-( se kterou ani nevíme, co dělat?

A až otěhotníte a bude otec, taky bude omdlívat? Až uvidí hovínko, odřené koleno…Co je to dneska za chlapy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.8.18 19:40
@Božislava píše:
A proč musíš být insemiována od svého muže, když ti to tam může napustit svojí vlastní hadičkou?

Dneska se už asi nesexuje..Chci mimino. Teď hned. Jak v obchoďáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
1.8.18 21:20

@Russet @Božislava presne..my co chodime na inseminaci,jsme rozhodli,ze chceme miminko hned a taky hned druhy den se objednavame do center..urcite..ach jo..

A na dotaz,nam brali v pronatalu krev oboum.. Tak to treba chlapovi nereknes a az to na nej vybali,treba zjisti,ze to zvladne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.8.18 21:25
@monicskaa píše:
@Russet @Božislava presne..my co chodime na inseminaci,jsme rozhodli,ze chceme miminko hned a taky hned druhy den se objednavame do center..urcite..ach jo..A na dotaz,nam brali v pronatalu krev oboum.. Tak to treba chlapovi nereknes a az to na nej vybali,treba zjisti,ze to zvladne

Tak jak dlouho? Rok? Dva? Nebo víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.18 11:14
@misuled píše:
@ladyambientte zalezi na klinice, zeptej se na te konkretni, vim.o klinice, kde se odber nedela i o klinice, kde se dela

A mohla bys mi prosím poradit (třeba i v poště), která klinika to nedělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.18 11:20
@Russet píše:
Dneska se už asi nesexuje..Chci mimino. Teď hned. Jak v obchoďáku…

Nejprve jsem si říkala, že na takovýhle hovadiny ani nebudu odpovídat. Ale přece jen mi to nedá. Lidská blbost mě totiž neskutečně vytáčí. Tak zaprvé, jste si skutečně jistá, že jen na základě mého dotazu můžete dělat tyto závěry? Jako například, že „v dnešní době se už ani nesexuje“? To myslíte jako vážně? Nebo si děláte legraci? Protože pokud si legraci neděláte, tak to svědčí o vaší hodně podprůměrné inteligenci nebo o faktu, že tak nějak předpokládáte, že všichni lidi budou žít přesně podle vás a že nic jiného, než to jak žijete vy prostě nepřichází v úvahu. Netřeba dodávat, že ani jedno není správně, ale ve vašem případě to raději vyslovím. Laskavě se vzpamatujte a investujte svůj čas do něčeho jiného, užitečnějšího, protože těmito příspěvky škodíte nejen ostatním, ale také sama sobě. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.18 11:23
@monicskaa píše:
@Russet @Božislava presne..my co chodime na inseminaci,jsme rozhodli,ze chceme miminko hned a taky hned druhy den se objednavame do center..urcite..ach jo..A na dotaz,nam brali v pronatalu krev oboum.. Tak to treba chlapovi nereknes a az to na nej vybali,treba zjisti,ze to zvladne

Ano, to mě taky napadlo. Nerada bych mu ale lhala, je to moje zlato :-) Takže pokud by existovala nějaká možnost bez odběru, tak bych určitě byla pro. Ještě nás napadlo, zdali by odběry nemohl provést někdo jiný. Tvrdil, že v případě odběru by se nechal nabrat maximálně od mé maminky, která je bývalá zdravotní sestra.

Já chápu, že se jedná o neobvyklý dotaz, ale můj muž má pro tuto fóbii velmi dobrý důvod. A já jeho strach chápu, stejně jako chápu strach lidí, kteří se bojí výšky atd… každý jsme jiný, nedá se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.8.18 12:08
@ladyambientte píše:
Ano, to mě taky napadlo. Nerada bych mu ale lhala, je to moje zlato :-) Takže pokud by existovala nějaká možnost bez odběru, tak bych určitě byla pro. Ještě nás napadlo, zdali by odběry nemohl provést někdo jiný. Tvrdil, že v případě odběru by se nechal nabrat maximálně od mé maminky, která je bývalá zdravotní sestra.Já chápu, že se jedná o neobvyklý dotaz, ale můj muž má pro tuto fóbii velmi dobrý důvod. A já jeho strach chápu, stejně jako chápu strach lidí, kteří se bojí výšky atd… každý jsme jiný, nedá se nic dělat.

Výšek se bojím, závrať mám i na štaflích, ale přesto chodím na rozhledny. I ty, kde je vidět podlahou až dolů. Pokud nesnese malé štípnutí, ani kvůli tomu, aby zjistil, jestli mu něco nechybí nebo nepřebývá a omdlívá jen z pohledu na ten nástroj (mně to třeba taky vadí, ale podstupuju to co půl roku kvůli štítce, neboť to je potřeba), tak ať si dítě ani nepořizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.