Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fiona313 dekuji za podporu. Na kolikaty pokus se ti to podarilo?
@mohout710 První dcerka na první pokus a u druhé dcerky jsme potřebovali dva pokusy.
@mohout710 já jsem byla nedávno na IUI a hned od začatku jsem věděla že mi vubec nevýpočítali pregnyl prostě mi ho píchli a za 2 dny příjdte na IUI. Až jsem to tady tak pročítala zjistila jsem že mi ho píchli hrozně brzo a dělala jsem si ovulační test ráno před zákrokem a byl pozitivní a stejně se to nepovedlo. Před IUI žádná kontrola ultrazvukem. A spermie si přece na vajíčko při nejhorším počkají tak bud v klidu, lepší dřív jak pozdě ![]()
Ahoj holky, konečně jsem trochu schopná psát. Natálka se narodila 2.11. v 17.27h. 52cm a 3375g.Ale o pirodu bych rafěji ani nemluvila.Bylo to děsně náročné. V 6h. ráno mi zavedli tabletu, protože jsem byla málo otevřená, za dvě hoďky další odpoledne pořád nic jen hrozný bolesti nakonec zjistili, že se malá šprajcla v porodních cestách a začala to blbě snášet, tak jsem v 17.00h. odjížděla na sál na císaře…ty bolesti byly děsný A po císaři to taky pěkně bolí, ale i přes to všechno to stálo za to
, všem maminkám držím palce! Fotku dodám v pátek nebo v sobotu z mobilu mi to nejde…
Delfinku akorat sem ti chtela psat jak si na tom…
mooc vam gratuluji.. koukam porod si mela taky narocny.. ozvy se az se budes citit lip ![]()
@delfin.07 Jé moc gratuluju.
tak ať jste obě zdravý a malá ti dělá jen radost
je jasný že všechno kolem porodu za to malinký stojí ![]()
@delfin.07 Gratualace!
Už se těším na fotečku. Porod mi velmi živě připomíná můj první s Michalkou. Ale hlavně, že to dobře dopadlo. ![]()
@delfin.07 píše:
Ahoj holky, konečně jsem trochu schopná psát. Natálka se narodila 2.11. v 17.27h. 52cm a 3375g.Ale o pirodu bych rafěji ani nemluvila.Bylo to děsně náročné. V 6h. ráno mi zavedli tabletu, protože jsem byla málo otevřená, za dvě hoďky další odpoledne pořád nic jen hrozný bolesti nakonec zjistili, že se malá šprajcla v porodních cestách a začala to blbě snášet, tak jsem v 17.00h. odjížděla na sál na císaře…ty bolesti byly děsný A po císaři to taky pěkně bolí, ale i přes to všechno to stálo za to, všem maminkám držím palce! Fotku dodám v pátek nebo v sobotu z mobilu mi to nejde…
Veliká gratulace ![]()
Holky, všem děkujeme
…Už jsme konečně doma. Měli jsme jít už včera, ale trošku jsme zežloutly, tak jsme musela zůstat o den dýl. Posílám slíbenou fotečku ![]()
@delfin.07 píše:
Holky, všem děkujeme…Už jsme konečně doma. Měli jsme jít už včera, ale trošku jsme zežloutly, tak jsme musela zůstat o den dýl. Posílám slíbenou fotečku
Nádherná beruška ![]()
@delfin.07 mala je krasna at vám dělá samou radost a zdravicko na prvnim miste. Moc ti to preji a zaroven závidím
![]()