Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9269
13.11.15 11:41

@anit.aaa Já vím. Je to těžké. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
13.11.15 11:49

@anit.aaa taky uz mam občas chut se na to vyprdnout když ta touha po miminku je tak velka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
13.11.15 13:19

Tak 2 iui a nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
13.11.15 13:37

@anit.aaa Ahojky, my jsme se snažili rok a pul sami, nakonec jsme šli do centra, druha IUI úspěšná, ale bohužel v 9tt potrat a následná revize, ale proc ti to pisu.
Taky jsme dlouho čekali a jsou holky, co jeste dele. Každopádně ač ksem tomu nevěřila, tak opravdu platí, ze cim vic na to myslíš, tim to spis nepůjde. Taky jsme to plánovali a nebavilo nas to, a tak jsem se nejak smířila, ze miminko proste nebude a ejhle, i kdyz prisla ta špatná zkušenost, tak byla urcite k něčemu dobra a to ze jsem si uvědomila 2 dost důležitý veci. Ze mam úžasného partnera a jsem stastna za tp, ze můžeme byt aspoň dva a ze na miminko se nemůže spěchat a prijde jen tehdy, kdy je ten správný cas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
13.11.15 15:08

@Carolin14 Děkuju za podporu :). Toto je poslední určitě iui. A pak se uvidí. Ale nevěřím teda že by to vyšlo už to byl jen takovej zoufalej poslední pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
13.11.15 15:10

@mohout710 Tak to mě mrzí. Tak třeba do třetice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
13.11.15 15:25

@anit.aaa každopádně drzim palečky a hodne pevne nervy a klid v duši pri čekání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
13.11.15 15:36

@Carolin14 děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.11.15 15:16

Verim tomu taky ze kdyz hodne moc chce tak to proste nepujde. Tentokrat jsem na to nemyslala. Nastoupila do nove prace tak jsem na to nemela poptavde ani cas. Ale je fakt kdyz si denne clovek zavadi trikrat denne utros tak si bobuzel vzpomenu. Tak nevím no. Ztracim nadeji a ne jen ja. Pri nejhorším pujdeme na ivf :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
14.11.15 16:07

@mohout710 jenže ty mas oproti ostatním jeste jednu velkou výhodu, jedno děťátko uz mas :kytka: a kdyz se povedlo tohle, tak dalsi urcite taky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.11.15 18:12

@Carolin14 to mas naprostou pravdu dava mi ten mrnousek silu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
15.11.15 14:49

Holky chci se zeptat, dneska jsem teprve 3 den po iui. Ale od pátku mě hrozně píchá v podbřišku na pravé straně. Nevím jestli je to po té částečné punkci nebo co se tam děje. Měla jste to některá? Utroš začínám brát až od zítra takže po něm to není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
15.11.15 16:12

@anit.aaa Může to být po té punkci nebo po ovulce. Na těhotenství je brzy. Pokud by byla bolest velká, tak jeď raději na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
15.11.15 19:10

@fiona313 děkuju. Náznak uhnízdění to asi být nemůže co :(?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
16.11.15 08:33

@anit.aaa Příliš brzy. Nepozoruj se. Já jsem ani u jedné holčičky nevěděla kdy. Jen jsem začala být po otěhotnění hoooodně unavená. Řekla bych až vyčerpaná. Jinak mi nebylo nic. Uvidíš a buď trpělivá. Tímhle si jen škodíš. Moc bych ti přála, aby ti to vyšlo. Zkus se něčím zabavit. Když na to budeš tak moc myslet, tak začneš něco produkovat proti miminku a pak je vše komplikovanější. Když jsem se snažila o mimčo, tak jsem tomu nevěřila, ale něco na tom bude. Jakmile jsem přestala myslet na mimčo, tak se zadařilo skoro hned u obou. Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí