Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lenny2705 Ale digitální je myslím 30 IUI nebo 40. Tak zkus normální papírkové
Ahoj ![]()
tak to je super, to ti moc gratuluju!!! To je super
Já jsem také po první inseminaci, ale bohužel nevyšla, menstrulace se dostavila a to zrovna na můj svátek
, ale co jedu dál, slyšela jsem, že první vyjde vysloveně zázrakem, a tob to vyšlo
mam radost, užívej si to…
![]()
![]()
Ahoj holky, jsem tu nová, tak si tak pročítám ty Vaše trápení a radosti a říkám si, že je fajnvědět, že tyhle trabůe má víc lidí, nejen my. Včera jsem byla na první inseminaci, já sem v pohodě, ale manželův spermiogram je slušně řečeno na prd. Od noci mě pobolívá v zádech a podbřišku, včera po „akci“ sem byla jak praštěná pytlem, ale to byly spíš nervy než cokoli jinýho. Trochu mě zarazilo, že sem nedostala žádný tabletky, četla sem o nějakým Utrogestanu na lepší „hnízdění vajíček“. Byla sem v Pardubicích v Sanusu… pokoušíme se o potomka bezmála dva roky a pořád nic… doufám, že nebudeme muset podstupovat klasickou IVF, jednak špatně zvládám narkozu a druhak ta finanční stránka me trochu děsí
@koukee ahoj,tak moc držím palce aby to vyšlo
.Nám vyšlo 2 IUI a chodili jsme také do Sanusu ale v Hradci Králové. Přítel měl také špatný spermijky byly pomalé a teď máme doma krásnou 3měsíční holčičku
. Já jsem teda dostala utrogestan a ještě před IUI mi přítel píchnul pregnyl. Na to by ses musela zeptat asi ![]()
@delfin.07 tak Pregnyl mi píchli taky… můžu se zeptat, zda ty si byla po tý „holčičí“ stránce v pořádku? Napadlo mě, zda nědávají Pragnyl jenom těm holkám, který mají nějaký trable s ms nebo ovu. Docela mě potešilo, že je možnost i při IUI přijít do toho správnýho stavu… to muselo být radosti, když si zjistila, že vám to vyšlo… ![]()
@koukee nee ja jsem byla uplne v poradku. Pregnyl pichaji snad skoro kazdemu, aby Ti s tim trochu pomohli
. Jojo bylo to super 6.2. to bylo rok co jsme na tom byli.Po 14 dnech jsem zkusila test a nic jsme tam s pritelem nevideli tak jsem to nechala byt a za chvili mrkla znovu a byl tam dusik a pi dvou dnech silnejsi. Nejdrive jsme tomu nemohli uverit a kdyz nam rekli, ze hcg je pres 1000 tak jsme tomu zacalu verit
.Ja myslela ze to nevyjde, ale zazrak se stal.Tak moc drzim palce at to vyjde a kdyz ne prvni tak druhe nebo treti vyjde urcite ![]()
@fiona313 Ahoj.Prosim te nemuzu se dostat k vam do soukrome diskuse. Zmizela a nevim jak. ![]()
@jahoda 2 Ahojky, jukni do kolonky můj profil. Máš ho nahoře. Tam máš skupiny, ve kterých diskutuješ. Dívala jsem se a ve skupině jsi člen, tak by to neměl být problém. ![]()
Holky mám dotaz. po kolika dnech po úspěšný inseminaci jste začaly pociťovat nějaký těhu příznaky? Ranní nevolnosti, chutě, nechutenství, atd.? děkuji za reakci
@koukee Ahoj, já nevím jak holky, ale já asi až ve druhém měsíci dříve ne…jen jsem na začátku měla bolavá prsa jinak nic. A ještě 5-7 den po IUI mě bolelo v podbřišku a i maličko jsem to měla asi tak půl dne, ale to bylo tenkrát uhnizďování což bylo super
…jakpak Ti je? Jakpak se cítíš?
Ahoj, no trochu mě pobolívá v podbřišku(dnes 6.tý den po IUI), takový to pobolívání jako před ms, ale jinak nic. Beru ten Utrogestan, nedělám nic extra náročnýho, snažim se být maximálně v klidu. Příští pondělí jdu na kontrolu, tak uvidíme. Jediný co, tak mě rozčiluje manžel, protože se mě třeba 5× za den zeptá, jak mi je… když se zhluboka nadechnu, když se v noci otočim v posteli tak hned.."Co ti je, je ti dobře? za to bych ho kopla, ale chápu že má péči ![]()
@koukee to má o Tebe starost to je hezký
…ikdyž je mi jasné, že Ti to leze na nervi když se ptá pořád, ale je to hezké
…to můžeš mít i to utrogestanu jako vedlejší účinek, ale taky třeba ne…
, moc držím palce a jsem zvědavá jak to dopadne ![]()
@delfin.07 @fiona313
ahoj.:-) Jak se mate?
@koukee Nu kdyz ja nebyla na IUI, ale hned na IVF kvuli endometrioze.Ale po vlozeni oplodneneho vajicka mi rikaly ta 12dni po, ze bych uz mohlamit jasno /coz je 6-2=4tydnu /Ale jiste zmeny jsem citila hned a tak mi to bylo jasne.Ale po IUI je to stejne jako pri normos styku, takze nejdrive tak v tom 6tydnu. Bolelo mi bricho celou dobu co bylo nafoukle a tez z hromady Utrose mela jsem 2-2-2.A tedy i z teho, ale to spis v noci takovy jakoby rozpinaci krece, oak jsem mela tez horsi vyprazdnovani/musela jsem jisthodne zeeniny s jogurtem/,motala se mi hlava hned po vlozeni, jinak jsem se citila fajn, tyden po me strasne bolely krecove zily na nohach/jelikoz Dr. mela za zbytecne mi davat Fraxik/,ale odeznelo to po tydnu/asi jeste zbytek hormonu/a hlava me bolela. V 6+5 jsem zacela zvracet 3× denne. A to po cisteni zubu a po jidle.Ae prvnich 14dni po mi bylo spatne spis vecer a v noci. Jinak pozdeji jine tehu potize.