Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@delfin.07 ahojky my se mame dobre jen obcas nas pozlobi tatka… mala vse dohani uz je ji 7tydnu krasne sleduje a vnima… usmiva se no proste prdelka… krasna princesna
taky vkladam fotecky
Holky, nádherná miminka máte.
Jsem úplně naměkko, když si uvědomím, že tohle mám už za sebou. Ještě jedno štěstíčko bych si přála, ale vím, že už nikdy nebude. ![]()
@izzinka malá je nádherná
…my začínáme otáčet hlavičkou a vnímat pomalu věci okolo sebe ![]()
@fiona313 třeba bude, nebo taťka už nechce?
@delfin.07 Taťka už nechce a já mám teď docela velké zdravotní potíže, tak to asi raději odpískám.
@fiona313 aha, tak to je mi líto
, ale tak už máš dvě krásný holky ![]()
@izzinka píše:
@delfin.07 ahojky my se mame dobre jen obcas nas pozlobi tatka… mala vse dohani uz je ji 7tydnu krasne sleduje a vnima… usmiva se no proste prdelka… krasna princesnataky vkladam fotecky
Nádherná ![]()
@delfin.07 píše:
@izzinka Ahoj, tak jak se s malou máte? Jak si užíváš?…nám už jsou tři týdny, letí to jako voda. Malá je zlatíčková, pořád spinká a nebo kouká už se začíná rozhlížet hezky. Nebrečí skoro vůbec jen večer občas, protože nemůže zabrat…posílám fotečku
To je beruška ![]()
@izzinka krásná kočička ![]()
Jinak zdravím všechny ve skupince, dlouho jsme o sobě nedaly vědět
Máme se dobře, Vikče už je 11 měsíců, letí to jak blázen ![]()
Věřím, že i Vám všem se daří a máte se fain. Posíláme pár foteček a přejeme všem krásný předvánoční čas ![]()
Všem snažilkám držíme ![]()
@izzinka krásná kočička ![]()
Jinak zdravím všechny ve skupince, dlouho jsme o sobě nedaly vědět
Máme se dobře, Vikče už je 11 měsíců, letí to jak blázen ![]()
Věřím, že i Vám všem se daří a máte se fain. Posíláme pár foteček a přejeme všem krásný předvánoční čas ![]()
Všem snažilkám držíme ![]()
Ahoj holky dlouho jsem nenapsala.. u nas zadné změny nejsou. Mame za sebou 2insem. a nic vic přítel vždy byl pryc pracovně kdyz jsem měla plodné dny…ale ted nevim 26.11. jsem dostala pregnyl (21.cyklu) a uz minulou sobotu jsem mela dostat menstruaci a do dnes nic
Ale tehot. testy mam negativní
v pondeli jsem.si ho delala.a.nic tam. nebylo ve středu slabounka carka a vcera jsem.si koupila lepsi digitální a byl negativni