Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anit.aaa Víš jak se to říká, každá zkušenost, dobrá zkušenost i ta špatná
.. ono hodně záleží na tom Caru. Já třeba nedám dopustit na Pronatal, ale koukala jsem, že bohužel u vás pobočku nemají ![]()
@Carolin14 to jo až na ty peníze. To je děs 3 Iui nás vyšli na 12000 to kdybych věděla hned na začátku ze to bude by jdu rovnou to ivf kde je větší pravděpodobnost. Nemáme v Brně no. Ale je fakt že člověk to názor. Kazdej je spokojenej jinde.
@anit.aaa cože?? Vy jste platili? A jeste tolik? My jsme krom ustrogestanu neplatili vubec nic. Tak to jsou nějaky lichvari, protoze maji uz tak dost od pojišťoven!! ![]()
@anit.aaa Ahoj a kam chodíte? My máme holčičky z Repromedy.
Neplatili by jsme. Ale dárce
. Jinak na obilnak. Já už za Iui asi platit nechci. Je málo pravděpodobný ze se to povede a moc peněz. Nevím ještě skusim test ráno a kdyztak mám přijít na krev.
@fiona313 slyšela jsem že i unica a nebo helios. Uvidím co by nám tady doporučili dal a jak se nám to bude zamlouvat. Nejradši bych to stihla hned další cyklus ![]()
Ahoj, mohla bych se prosím přidat k vám. Potřebovala bych názory vás ostatních. Snažíme se o miminko rok a půl. V říjnu jsem byla na laparce, vejcovody průchodné, našli endometriozu, doporučili mi co nejdřív otěhotnět, ale jaksi neporadili, jak to mám asi tak udělat.
Minulý měsíc jsem byla na první IUI, tak bohužel nevyšla, teď mám jít ve středu na folikulometrii, tak začínám nervačit, jestli se vůbec folikul vytvořil, jestli nebude prázdný a podobně. Manžel se mě snaží uklidňovat, ale nefunguje to. Prostě mám hrozný strach. Je některá z vás, které druhé IUI vyšlo? Nechci se na to upínat, ale už pomalu začínám ztrácet zdravý rozum a asi magořím. Budu vděčná za jakoukoli reakci.
![]()
@Prostějov Ahoj, jasně že se můžeš přidat
, určitě tady hodně holkám vyšly IUI někomu i první někomu druhá nebo třetí. Já zatím čekám na výsledek, ale vypadá to že jsem jedna z těch co mají smůlu. Nejhorší je že to jestli je folikul prázdný nebo je v něm vajíčko ti nikdo nepotvrdí
.
@Prostějov Nám u druhé dcerky vyšla druhá IUI. Neboj, všechno dobře dopadne.
@anit.aaa Já bych ještě počkala.
@Prostějov ahoj, nam se druhé IUI povedlo a ted mam doma 3tydenní holcicku. Chce to klid snazit se na to nemyslet a pak se to povede
, drzim palce
@fiona313 nevím no furt čekat, já už právě moc čekat nechci ![]()
@anit.aaa ahoj me to cekani uz tez unavuje ale bohuzel s tim nic neudelame…musime byt trpelive!! Jednou se urco dockame ![]()
@Prostějov ahoj nam bohuzel nevyslo ani jedno iui…ale pokud nemate zasadni problem tak budete mit treba stesti…drzim palce
@izzinka Ahoj, tak jak se s malou máte? Jak si užíváš?…nám už jsou tři týdny
, letí to jako voda. Malá je zlatíčková, pořád spinká a nebo kouká už se začíná rozhlížet hezky. Nebrečí skoro vůbec jen večer občas, protože nemůže zabrat…posílám fotečku