Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
23.11.15 14:26

@anit.aaa Víš jak se to říká, každá zkušenost, dobrá zkušenost i ta špatná :)).. ono hodně záleží na tom Caru. Já třeba nedám dopustit na Pronatal, ale koukala jsem, že bohužel u vás pobočku nemají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
23.11.15 15:17

@Carolin14 to jo až na ty peníze. To je děs 3 Iui nás vyšli na 12000 to kdybych věděla hned na začátku ze to bude by jdu rovnou to ivf kde je větší pravděpodobnost. Nemáme v Brně no. Ale je fakt že člověk to názor. Kazdej je spokojenej jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
23.11.15 17:23

@anit.aaa cože?? Vy jste platili? A jeste tolik? My jsme krom ustrogestanu neplatili vubec nic. Tak to jsou nějaky lichvari, protoze maji uz tak dost od pojišťoven!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
23.11.15 18:18

@anit.aaa Ahoj a kam chodíte? My máme holčičky z Repromedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
23.11.15 18:37

Neplatili by jsme. Ale dárce :(. Jinak na obilnak. Já už za Iui asi platit nechci. Je málo pravděpodobný ze se to povede a moc peněz. Nevím ještě skusim test ráno a kdyztak mám přijít na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
23.11.15 18:43

@anit.aaa A uvažujete o změně? Dobrý je prý Reprofit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
23.11.15 19:02

@fiona313 slyšela jsem že i unica a nebo helios. Uvidím co by nám tady doporučili dal a jak se nám to bude zamlouvat. Nejradši bych to stihla hned další cyklus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.11.15 19:20

Ahoj, mohla bych se prosím přidat k vám. Potřebovala bych názory vás ostatních. Snažíme se o miminko rok a půl. V říjnu jsem byla na laparce, vejcovody průchodné, našli endometriozu, doporučili mi co nejdřív otěhotnět, ale jaksi neporadili, jak to mám asi tak udělat. :think: Minulý měsíc jsem byla na první IUI, tak bohužel nevyšla, teď mám jít ve středu na folikulometrii, tak začínám nervačit, jestli se vůbec folikul vytvořil, jestli nebude prázdný a podobně. Manžel se mě snaží uklidňovat, ale nefunguje to. Prostě mám hrozný strach. Je některá z vás, které druhé IUI vyšlo? Nechci se na to upínat, ale už pomalu začínám ztrácet zdravý rozum a asi magořím. Budu vděčná za jakoukoli reakci. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
23.11.15 19:36

@Prostějov Ahoj, jasně že se můžeš přidat :kytka:, určitě tady hodně holkám vyšly IUI někomu i první někomu druhá nebo třetí. Já zatím čekám na výsledek, ale vypadá to že jsem jedna z těch co mají smůlu. Nejhorší je že to jestli je folikul prázdný nebo je v něm vajíčko ti nikdo nepotvrdí :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
23.11.15 20:40

@Prostějov Nám u druhé dcerky vyšla druhá IUI. Neboj, všechno dobře dopadne.
@anit.aaa Já bych ještě počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3315
23.11.15 20:44

@Prostějov ahoj, nam se druhé IUI povedlo a ted mam doma 3tydenní holcicku. Chce to klid snazit se na to nemyslet a pak se to povede :), drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
23.11.15 21:03

@fiona313 nevím no furt čekat, já už právě moc čekat nechci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
23.11.15 22:09

@anit.aaa ahoj me to cekani uz tez unavuje ale bohuzel s tim nic neudelame…musime byt trpelive!! Jednou se urco dockame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
23.11.15 22:11

@Prostějov ahoj nam bohuzel nevyslo ani jedno iui…ale pokud nemate zasadni problem tak budete mit treba stesti…drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3315
24.11.15 21:42

@izzinka Ahoj, tak jak se s malou máte? Jak si užíváš?…nám už jsou tři týdny :), letí to jako voda. Malá je zlatíčková, pořád spinká a nebo kouká už se začíná rozhlížet hezky. Nebrečí skoro vůbec jen večer občas, protože nemůže zabrat…posílám fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí