Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Appel jééé, tak to je krásné, že iui funguje a dokonce i dvojnásobně
Psychika je hrozně důležitá, takže pokud máš dobrý pocit, tak to určitě vyjde, důležité je opravdu věřit!
Doktora určitě o ultrazvuk poprosím a pak dám vědět, jak to dopadlo.. a ještě jednou děkuju moc, uklidnilo mě to a pomohlo při rozhodování ![]()
@annyz neni za co pis ptej se od toho jsme tady abychom si psychicky navzajem pomahaly ![]()
@annyz Ahojky, no u mě třeba píchly pregnyl ráno v devět, měla jsem folikuly 20mm a ve 12,25 bylo iui..teď čekám na výsledek. Zatím 1.den spoždění..
@VerunkaK90 ahoj Veru
to vypadá u tebe velice nadějně, držím palečky!
já jsem si ten pregnyl nedala, risknu to bez něho…
@annyz NEvypadá, sice mzs mešká, ale to je utroušem a test pořád negativní..takže je to jasný že to neklaplo..
@Appel Utrouš mám brát až do 5.8..to je pátek a když to do pátku nedostanu tak mám přijít do Natu.
@Appel děkuju ti
test negativní..vidím tam jen rysky..nejsou to ani duši..chjo
no nic, další pokus snad vyjde..
@VerunkaK90 ahaaa drzim moc palce aby to vyslo nadeje stale je
me MS chodi i pres Utros takze ja nastesti nemusim cekat.
@Appel opravdu? tyjo..no já ho mám teď uplně poprvé, takže nevím jak funguje…taky jsem mela mesicky vselijak..myslím ale že z toho fakt nic nebude..nic mi není..nic mě už nebolí..takže čekám jen na mzs ať můžeme jít na další pokus..Co ty kočko? jak ti je?
@VerunkaK90 me je docela fajn, jen to curani a bradavky.. to curani nevim, ale bradavky prisuzuji utrousi. jinak pocitam kdy abych uz mohla zacit testovat ale mam jeste tyden pred sebou ![]()
@Appel To je dlouhá doba ještě viď..no a kdy teda budeš testit?
@VerunkaK90 no tezko rici
v patek budu teprve 10den po IUI. tak nevim mozna zkusim uz v patek rano
![]()
@Appel držím palceeeee!
dej pak vedet hned a pregnyl už je pryč? kolik si ho měla?
@VerunkaK90 me se drzi cca 5 dnu mela jsem 5000 jednotek. takze se me to nedrzi moc dlouho. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď