Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vařím těstoviny, párky, když se hecnu palačinky. chleba nebo rohlík josu také super. všichni máme teplé obědy, tak nevidím důvod večer vyvařovat.
My právě pečivo nemůžeme a bohužel saláty každý den taky nejdou. Asi to budeme řešit polotovary, ale to je po čase dost na jedno brdo.
Obecně teď na mateřské oceňuju jídla pečená. Ne nutně kachnu ![]()
Ale zeleninu, maso/slanina na kostičky a šup do trouby. Právě teď Listové těsto, kolečka cukety a lilku, kořeni a vajíčka. Na to těsto se dá dávat kde co.
Když potřebuju něco opravdu rychlého tak pytlík mražené zeleniny - máme rádi třeba Ardo letní směs a k tomu volská oka, nebo rybu, ta je taky rychle hotová.
Když potřebuju rychlovku, tak buď pomazánku na chleba, rychlý bruschetty s čímkoliv mám doma, a nebo salát s těstovinama/kuskusem/quinoou/bulgurem, prostě improvizuju z toho, co mi zrovna zbylo v lednici, a splácám to do kupy. ![]()
Volská oka jsou super a věci se zeleninou taky. Jenže u nás doma bohužel právě zelenina moc nefrčí ![]()
V apetitu bývaly recepty na rychlovky. ale už si ho dlouho nekupuju, tak nevím. ale koukni na web apetit online.cz. možná tam budou mít samostatnou sekci. jinak s jejich recepty jsem byla vždy spokojená, vždy se povedly.
Ahoj, dnes jsem objevila článek na rychlá a jednoduchá jídla , jsou trochu cizokrajné, ale proč to nezkusit ![]()
Jinak recepty na klasické rychlovky najdete zde ![]()
Za mě nejrychlejší palačinka, omeleta ze sušených bílků, navíc snadno stravitelné.
Ahoj, nastupuji po mateřské částečně do práce a tak hledám inspiraci na rychlé kuchtění (přiznám se, že nejsem zrovna kreativní v tomto směru), ale nechce se mi hledat nějaké jednotlivé recepty.

Spíš hledám nějakou mamku, která o vaření pro děti pravidelně píše… narazila jsem na tento článek https://www.*****.cz/clanek/u******l-nedostatek-inspirace, ale přiznám se že ty recepty na jejím bloggu se mi moc nezdají, znáte ji někdo?
Nebo neznáte nějakou jinou stránku, kde bych se mohla inspirovat? Díky moc

edit admin - reklama