Interupce a fungování po ní

Anonymní
20.10.16 22:12

Interupce a fungování po ní

Bohužel selhala antiko a jsem cca 5-6tt, dve deti uz mame, ja cerstve nastoupila do nove prace po RD a shodli jsme se s manzelem, ze treti dite uz nechceme..
chci se zeptat, jak jste fungovali druhy den po interupci? je to na to jit do prace? jsem v praci par dni, nebudu mit dovolenou max jeden den napracovanych hodin, abych mohla po zakroku zustat doma…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
20.10.16 22:14
@Anonymní píše:
Bohužel selhala antiko a jsem cca 5-6tt, dve deti uz mame, ja cerstve nastoupila do nove prace po RD a shodli jsme se s manzelem, ze treti dite uz nechceme..
chci se zeptat, jak jste fungovali druhy den po interupci? je to na to jit do prace? jsem v praci par dni, nebudu mit dovolenou max jeden den napracovanych hodin, abych mohla po zakroku zustat doma…

tak budeš mít den neshopenku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.16 22:24

@jessikka ja prave nevim, jak to chodi, na zakrok neschopenku dostanu.. ale nevim jak po zakroku, to jsem se nikde v diskuzi nedocetla

• Citovat
  • Upravit
25179
20.10.16 22:24

To ti dopředu nikdo neřekne. Můžeš být zcela bez komplikací a taky můžou nastat problémy…Interrupce je prostě zákrok a má svá rizika…Neschopenku ti doktor nenapíše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.16 22:25

Pokud stihneš miniinterupci tak ja druhý den fungovala normálně. ale jak už píše @jessikka můžeš mít den neschopenku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.16 22:26
@Anonymní píše:
@jessikka ja prave nevim, jak to chodi, na zakrok neschopenku dostanu.. ale nevim jak po zakroku, to jsem se nikde v diskuzi nedocetla

nám v nemocnici nabízeli že neschopenku vypíší přímo tam

• Citovat
  • Upravit
42775
20.10.16 22:34
@Anonymní píše:
chci se zeptat, jak jste fungovali druhy den po interupci? je to na to jit do prace? jsem v praci par dni, nebudu mit dovolenou max jeden den napracovanych hodin, abych mohla po zakroku zustat doma…

zákrok jsem zažila 4× - 3× se povedl a vše bylo v pohodě a druhý den jsem tak nějak zvládla fungovat i když né na 100%. 4tý zákrok byl s komplikacemi a po týdnu jsem musela jít na další, skoro jsem nechodila, ztratila jsem hodně krve, byl problém dojít i na wc. Nikdy nevíš jak na tom budeš. Asi bych to řešila v tu danou chvíli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.16 22:35

@Anonymni - diky za info… dnes jsem byla u gynekologa, neco tam videl ale nepotvrdil, kazdopadne tipuje si, ze tehu jsem, zitra jdu jeste na krev, takze v pondeli se z vysledku uvidi, jestli je to 100%.. test mi i pri 10denni zpozdeni ukazuje ducha (delala jsem 6ty den zpozdeni a dnes rano). Takze zatim jsme se konkretne nebavili, ale rekla jsem mu, ze pokud bude krev pozitivni, tak to ukoncime..

• Citovat
  • Upravit
10461
20.10.16 22:45
@Anonymní píše:
@Anonymni - diky za info… dnes jsem byla u gynekologa, neco tam videl ale nepotvrdil, kazdopadne tipuje si, ze tehu jsem, zitra jdu jeste na krev, takze v pondeli se z vysledku uvidi, jestli je to 100%.. test mi i pri 10denni zpozdeni ukazuje ducha (delala jsem 6ty den zpozdeni a dnes rano). Takze zatim jsme se konkretne nebavili, ale rekla jsem mu, ze pokud bude krev pozitivni, tak to ukoncime..

Pokud nechceš chybět v práci, naplánovala bych si zákrok na pátek, abys měla jistotou, že můžeš 2 dny potom ještě ležet. Já jsem třeba byla v pohodě, ale stejně mi v nemocnici napsali neschopenku, kterou mi měla ukončit moje gynekoložka a u ní naplánovali kontrolu za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
20.10.16 23:00

Ještě je důležité, jakou práci děláš, jestli sedíš v kanceláři nebo pracuješ fyzicky- to by asi nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.16 00:44

Ja jeste ten den fungovala normalne, druhy den jsem sla do prace.

• Citovat
  • Upravit
49159
21.10.16 07:32
@jessikka píše:
tak budeš mít den neshopenku, ne?

na to se neschopenka nedává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.10.16 08:04

@jdukolem jaktože ne? Dává. Zakladatelko záleží i na charakteru tvé práce, kolegyně byla doma ještě 3 dny po, doktorka ji ale chtěla nechat týden. Taháme v práci těžké věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.10.16 09:12
@berry4 píše:
@jdukolem jaktože ne? Dává. Zakladatelko záleží i na charakteru tvé práce, kolegyně byla doma ještě 3 dny po, doktorka ji ale chtěla nechat týden. Taháme v práci těžké věci…

tak kolegyni řeklli, že ji na miniiterrupci neschopenku nedají, že tam není indikace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.16 11:19

@jdukolem MĚ TEDY NESCHOPENKU NABÍDLI, V NEMOCNICI :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty