Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zakladatelko, určitě se se poraď s lékařem. Ten zná tvou situaci nejlépe a pomůže ti se rozhodnout. Rozhodně te nesoudím, nikdo neví, kdy se sám do takové situace dostane. Drž se ![]()
@berry4 no jo, potrefena se ozvala. Kazdy ma pravo na svuj názor. Nikdo me nepřesvědčí, že vetsina potratu je proto, ze se to dotyčný momentalne nehodi do krámku. A vulgarity si nech na doma, tam je asi takove vyjadřování běžné..
@LennaZS Tvůj názor na tomto místě a v tuto dobu je víc, než nevhodný.
Je úplně jedno, co si myslíš, jen by ti v tom tvém mozečku mělo dojít, že nežiješ život dotyčné, nevíš, co ji k tomu vede a pleteš se svým přesvědčením, kam nemáš.
Jestli nemáš radu, tak si založ diskusi sama pro sebe a tam si odsuzuj koho chceš a jak chceš.
Apropos - tady nešlo o vulgaritu, ale o přesné pojmenování lidí, jako jsi ty. ![]()
A jinak-já soudím málokdy a málokoho. Tolerantní jsem dost, ale toto hrani si na Boha nesnáším. Ano, mam tri děti.. U prvniho těhotenství málokdo chápal, že chci těhotenství udržet, byla jsem v situaci, kdy by drtivá vetsina sla na potrat. Tenkrat mi taky nikdo neřekl, ze se jednou budu mit dobre a ze to tezke obdobi zvládnu. Proste jsem jen vyjádřila názor, ze skutecny duvod ma hodne male procento žen.
@berry4 a vidíš, taky me neznás a soudis. Ty budes asi taky prudce inteligentní. Mudrujes tady a kdyz si prectu tvoje příspěvky, tak si protirecis. Ze by pro tebe bylo toto tema vic osobni proto tak vyskakujes a urazis? To vis jen ty a mne je to fuk. Pro me je proste zivot posvátný a diskuze o tom, jak zabit svoje dite me nadzvedla. Co už, každý jsme jiný..
@LennaZS
jenomže tahle diskuze není názorová, copak ti to nedochází? A pokud vidíš diskuzi s tímto názvem, proč do ní vůbec lezeš? Pokud máš chuť tady vyjadřovat śvůj názor k potratům, nájdi nebo založ si diskuzi, která o tom je, o těch názorech, pak to bude naprosto v pořádku, ale nelez do diskuze, která k tomu není určená, když nejsi ji nejsi schopná ustát!
@terinka4444 Tak to abych se toho dítěte dokázala pak vzdát, to bych si to šla radši hodit. Porodit svoje dítě a odejít z porodnice bez něj, to je nepředstavitelná myšlenka.
@silvik.sk Ano,máš pravdu, není to názorová diskuze. Takže se za svůj názor omlouvám.
Ach jo nemas to lehke ja tedy nastesti nemusela nikdy nic takoveho resit..takze nevim mno kazde ma asi sve „vyhody“ a „nevyhody“ ale kdyz uz asi bych nedokazala vedome polknout neco jako je ta pilule a prozit potrat vzbuzena a vse videt vycitky by asi byly daleko horsi ale to je pouze ma domenka.jen skoda ze se musis rozhodovat mezi takovymito dvema radikalnimi reseni.
Ahoj, prosím můžete mi popsat jak interupce probíhá? myslím ta klasická.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím můžete mi popsat jak interupce probíhá? myslím ta klasická..
Myslím že to nechceš vědět.
@Lynette píše:
Myslím že to nechceš vědět.
Nechci popis toho co se při tom odehrává, ale jak ten den probíhá, jak dlouho trvá zákrok,, zda půjdu ještě ten den domu atd..
@Anonymní píše:
Nechci popis toho co se při tom odehrává, ale jak ten den probíhá, jak dlouho trvá zákrok,, zda půjdu ještě ten den domu atd..
Já na interupci teda nebyla a nikdy ani nebude, jsem proti ní, ale to je mimo téma, přítele dcera byla, před lety, vím že ráno nastoupila na lačno, za hodinu šla na sál a odpoledne jsme museli pro ní zajet byla nezletilá tak musel po zákroku podepsat souhlas, přitom to mělo být před zákrokem
Ještě jsem si vzpomněla, dost krvácela po zákroku a taky jí bolelo břicho, ale víc už si nepamatuju je to už 7let.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.