Interupce chirurgicky nebo pilulkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2507
9.12.14 21:57

Zakladatelko, určitě se se poraď s lékařem. Ten zná tvou situaci nejlépe a pomůže ti se rozhodnout. Rozhodně te nesoudím, nikdo neví, kdy se sám do takové situace dostane. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
10.12.14 09:30

@berry4 no jo, potrefena se ozvala. Kazdy ma pravo na svuj názor. Nikdo me nepřesvědčí, že vetsina potratu je proto, ze se to dotyčný momentalne nehodi do krámku. A vulgarity si nech na doma, tam je asi takove vyjadřování běžné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.12.14 09:35

@LennaZS Tvůj názor na tomto místě a v tuto dobu je víc, než nevhodný.
Je úplně jedno, co si myslíš, jen by ti v tom tvém mozečku mělo dojít, že nežiješ život dotyčné, nevíš, co ji k tomu vede a pleteš se svým přesvědčením, kam nemáš.
Jestli nemáš radu, tak si založ diskusi sama pro sebe a tam si odsuzuj koho chceš a jak chceš.
Apropos - tady nešlo o vulgaritu, ale o přesné pojmenování lidí, jako jsi ty. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
10.12.14 09:35

A jinak-já soudím málokdy a málokoho. Tolerantní jsem dost, ale toto hrani si na Boha nesnáším. Ano, mam tri děti.. U prvniho těhotenství málokdo chápal, že chci těhotenství udržet, byla jsem v situaci, kdy by drtivá vetsina sla na potrat. Tenkrat mi taky nikdo neřekl, ze se jednou budu mit dobre a ze to tezke obdobi zvládnu. Proste jsem jen vyjádřila názor, ze skutecny duvod ma hodne male procento žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
10.12.14 09:40

@berry4 a vidíš, taky me neznás a soudis. Ty budes asi taky prudce inteligentní. Mudrujes tady a kdyz si prectu tvoje příspěvky, tak si protirecis. Ze by pro tebe bylo toto tema vic osobni proto tak vyskakujes a urazis? To vis jen ty a mne je to fuk. Pro me je proste zivot posvátný a diskuze o tom, jak zabit svoje dite me nadzvedla. Co už, každý jsme jiný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
10.12.14 10:32
@terinka4444 píše:
já? 8o

ano ty a to tady:

zbývá dítě donosit a dát ho k adopci. No nic no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
10.12.14 10:36

@LennaZS
jenomže tahle diskuze není názorová, copak ti to nedochází? A pokud vidíš diskuzi s tímto názvem, proč do ní vůbec lezeš? Pokud máš chuť tady vyjadřovat śvůj názor k potratům, nájdi nebo založ si diskuzi, která o tom je, o těch názorech, pak to bude naprosto v pořádku, ale nelez do diskuze, která k tomu není určená, když nejsi ji nejsi schopná ustát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
10.12.14 10:58

@terinka4444 Tak to abych se toho dítěte dokázala pak vzdát, to bych si to šla radši hodit. Porodit svoje dítě a odejít z porodnice bez něj, to je nepředstavitelná myšlenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
10.12.14 11:07

@silvik.sk Ano,máš pravdu, není to názorová diskuze. Takže se za svůj názor omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
10.12.14 11:14

Ach jo nemas to lehke ja tedy nastesti nemusela nikdy nic takoveho resit..takze nevim mno kazde ma asi sve „vyhody“ a „nevyhody“ ale kdyz uz asi bych nedokazala vedome polknout neco jako je ta pilule a prozit potrat vzbuzena a vse videt vycitky by asi byly daleko horsi ale to je pouze ma domenka.jen skoda ze se musis rozhodovat mezi takovymito dvema radikalnimi reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 10:07

Ahoj, prosím můžete mi popsat jak interupce probíhá? myslím ta klasická.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
8996
5.10.15 10:34
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím můžete mi popsat jak interupce probíhá? myslím ta klasická.. :oops:

Myslím že to nechceš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 10:38
@Lynette píše:
Myslím že to nechceš vědět.

Nechci popis toho co se při tom odehrává, ale jak ten den probíhá, jak dlouho trvá zákrok,, zda půjdu ještě ten den domu atd..

• Citovat
  • Upravit
10568
5.10.15 10:40
@Anonymní píše:
Nechci popis toho co se při tom odehrává, ale jak ten den probíhá, jak dlouho trvá zákrok,, zda půjdu ještě ten den domu atd..

Já na interupci teda nebyla a nikdy ani nebude, jsem proti ní, ale to je mimo téma, přítele dcera byla, před lety, vím že ráno nastoupila na lačno, za hodinu šla na sál a odpoledne jsme museli pro ní zajet byla nezletilá tak musel po zákroku podepsat souhlas, přitom to mělo být před zákrokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
5.10.15 10:41

Ještě jsem si vzpomněla, dost krvácela po zákroku a taky jí bolelo břicho, ale víc už si nepamatuju je to už 7let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty