Interupce nemocnice Kolín či Meda ?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5708
28.4.19 12:49
@Anonymní píše:
@dedrichov Upřímně, tchyně by mi to nikdy nedovolila a já už další dítě neodnosím, prostě to nejde. Po porodu jsem zkolabovala a nyní řeším problémy a beru léky, které se ani nedoporučují v těhotenství. Jinak o tom ví, jen manžel a já. Manžel to vzal s pochopením, protože další dítě nechce. Vyčítám si, že jsem nešla na sterilizaci dřív, ale už s tím nic neudělám. Nejhorší je o tom přemýšlet.
Četla jsem nedávno, jak při tornádu v USA na děti padal nějaký trám z domu a matka byla nablízku. Věděla, že to děti zabije, tak skočila do cesty padajícímu trámu sama, aby děti zachránila. Děti jsou živé, ona přišla o obě nohy, trám jí je rozdrtil. Nelituje toho, zachránila své děti a udělala by to prý znovu.
  • načítám...
78493
28.4.19 12:52

@Enmamma nechej toho, ty tvé příspěvky už jsou za hranicí,
nežiješ zakladatelčin život a každý jsme jiný
ale nemůžeme svoje zásady psychickou manipulací nutit jiným

• načítám...
10032
28.4.19 12:54
@Enmamma píše: Četla jsem nedávno, jak při tornádu v USA na děti padal nějaký trám z domu a matka byla nablízku. Věděla, že to děti zabije, tak skočila do cesty padajícímu trámu sama, aby děti zachránila. Děti jsou živé, ona přišla o obě nohy, trám jí je rozdrtil. Nelituje toho, zachránila své děti a udělala by to prý znovu.

A co to má co společného s případem zakladatelky?

• načítám...
15436
28.4.19 12:56
@Enmamma píše: Četla jsem nedávno, jak při tornádu v USA na děti padal nějaký trám z domu a matka byla nablízku. Věděla, že to děti zabije, tak skočila do cesty padajícímu trámu sama, aby děti zachránila. Děti jsou živé, ona přišla o obě nohy, trám jí je rozdrtil. Nelituje toho, zachránila své děti a udělala by to prý znovu.

A jít na potrat a záchrana dětí mají co společného? Tím chceš říct, že kdo byl na potratu, tak ten by nechal na svoje děti ten trám spadnout?

• načítám...
5708
28.4.19 13:28
@Wani píše:
A co to má co společného s případem zakladatelky?

Jen jsem chtěla říct, že jsou matky, které bojují za své děti i za cenu vlastního života a jiné bojují za sebe na úkor života dítěte. Ale klidně se tu politujte a zbavujte se svých nenarozených dětí. Já jsem tu za bestii, která nemá pro interrupce pochopení a málo těch matek lituji, že mají těžký život a nechápu, že se těch nenarozených tvorečků „musí“ zbavit.

• načítám...
78493
28.4.19 13:35

@Enmamma tak nechápej, to je tvůj postoj, jsi hysterická a připomínáš mi toho Boblinga z Kladiva na čarodějnice, že bys ty ženy nejraději upálila na hranici, víš co, nežer to zas tak, lidé mají různé názory a různé životní cesty a nikomu nepřísluší soudit, nejsi Bůh

• načítám...
80475
28.4.19 14:52

Každá žena má právo udělat svoje rozhodnutí a vůbec se tu nemusí obsahovat. A nikdy bych nebyla ochotná riskovat svůj život kvůli zárodku. Zejména když mám dítě, za které mám zodpovědnost.
Myslím že ponižovat ji nebudou nikde a nikde jí nebudou do hlavy tlacit tyhle nesmysly jako zde @Enmamma

• načítám...
Anonymní
28.4.19 15:51

@Enmamma nemusi bojovat jenom za sebe, ale i za sve narozene dite. Ja sla na interrupci, kvuli silnym depresim. Kdyz jsem byla poprve tehotna musela jsem vysadit leky, po porodu jsem vydrzela dva mesice kojit. Prodelala jsem nekolik hodne tezkych “zachvatu”, tak doslo na ukonceni kojeni a nasazeni AD. Pak jsem teprve začala byt schopna se starat o sve dite. Pece je kvuli manzelove praci v zasade na me, takze musim fungovat. Psychiatr byl proti dalsimu tehotenstvi. Ackoli podle lekaru bylo dalsi tehotenstvi vylouceno, tak k tomu doslo. Byla jsem u apolinare v Praze. Vsichni lekari i sestry byli chapavi, krome jedne mlade doktorky, ktera byla uplne stejna jako vy. Takova tam nema co delat.

• Upravit
28.4.19 16:08

Musím se zastat @Enmamma.

Co by jiné ženy dali za ten zázrak. Stačí ss podívat do pár diskuzí tady. Myslím, zs vsechny ty ženy by dali vše na svetě. Je mi z toho smutno. Život je obrovsky nespravedlivý.

• načítám...
80475
28.4.19 17:13

@ Zamilovanakarolinka jistě, ale to neznamená, že žena nesmí interrupci podstoupit, když se tak rozhodne z jakéhokoliv důvodu
A neznamená to že je špatná.

• načítám...
7355
28.4.19 17:15
@Anonymní píše:
@dedrichov Upřímně, tchyně by mi to nikdy nedovolila a já už další dítě neodnosím, prostě to nejde. Po porodu jsem zkolabovala a nyní řeším problémy a beru léky, které se ani nedoporučují v těhotenství. Jinak o tom ví, jen manžel a já. Manžel to vzal s pochopením, protože další dítě nechce. Vyčítám si, že jsem nešla na sterilizaci dřív, ale už s tím nic neudělám. Nejhorší je o tom přemýšlet.

Nejsi na lavici obžalovaných, to pro co jsi se rozhodla, podstupuje z nejrůznějších důvodů mnoho žen.
Kolín ani zmiňované další zařízení neznám. Byla jsem na Bulovce. Přístup si nijak zvlášť nepamatuju, byla jsem ze všeho paf. Moje těhotenství bylo chtěné, přesto jsem ho ukončila pro VVV. Chtěla jsem šanci na zdravé miminko, která byla vyslyšena hned 2×. To není tvůj případ, jen chci říct, že jsou nejrůznější důvody.

• načítám...
1884
28.4.19 17:15

@Enmamma a vis kolik malych deti by dalo cokoliv za to, aby tu jejich matka byla s nima?
Znam pana, ktery vychovaval 2deti sam, protoze manzelka po druhem porodu skocila z okna. No, nemela mit druhe dite, ale asi si rekla, ze preci nezabije dite…tak zabila sebe a manzelovi nechala na krku 2maly deti. Tak nevim, jestli to starsi dite bylo stastny, ze mamka nezabila sourozence jeste v brisku :think: ta mamka umrela prave proto, ze mela druhe dite. Takze sourozenec „me“ pripravil o matku :nevim:

Nemyslim si, ze zakladatelka chodi na interrupci 2× rocne, protoze se ji zrovna dneska dite nehodi.

Tvuj nazor je dost hustej, asi jako kdyz nekdo nemuze mit deti a nekdo verici mu rekne ze to je bozi trest…

• načítám...
36504
28.4.19 17:32
@Anitramm píše:
No.. :roll: Děs.

kdyby se raději místo nepovedeného kukání naučily gramatiku. ;)

• načítám...
18001
28.4.19 17:35
@Enmamma píše: Řekneš jednou synkovi, žes mu zlikvidovala sourozence? Že jsi ho nechtěla?
:roll: zamysli se nad sebou :roll:
  • načítám...
18001
28.4.19 17:36
@1mila2 píše:
@Enmamma a vis kolik malych deti by dalo cokoliv za to, aby tu jejich matka byla s nima?
Znam pana, ktery vychovaval 2deti sam, protoze manzelka po druhem porodu skocila z okna. No, nemela mit druhe dite, ale asi si rekla, ze preci nezabije dite…tak zabila sebe a manzelovi nechala na krku 2maly deti. Tak nevim, jestli to starsi dite bylo stastny, ze mamka nezabila sourozence jeste v brisku :think: ta mamka umrela prave proto, ze mela druhe dite. Takze sourozenec „me“ pripravil o matku :nevim:

Nemyslim si, ze zakladatelka chodi na interrupci 2× rocne, protoze se ji zrovna dneska dite nehodi.

Tvuj nazor je dost hustej, asi jako kdyz nekdo nemuze mit deti a nekdo verici mu rekne ze to je bozi trest…

to je sileny, moc smutny.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty