Invalidní důchod a pracovní poměr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101928
16.5.17 21:01
@Bůča píše:
vis co strc si ty kydy za kloubouk. vis o me kulovy a cucas si na me charakteristiku z paty.

Spíš z tvých příspěvků… ty o tobě vypovídají hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 21:04
@j.a.n.i1 píše:
Spíš z tvých příspěvků… ty o tobě vypovídají hodně.

jasne, blabla. sestav na me psychologickej profil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
16.5.17 21:08
@Bůča píše:
jasne, blabla. sestav na me psychologickej profil :pankac:

To jsi tak zlá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101928
16.5.17 21:10
@Arvi píše:

A hloupá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
16.5.17 21:15

Docela se mi hodní tato diskuze.. Může někdo kdo má plný invald. důchod mít na sebe opatrovné nemohoucího člověka ležáka.. nebo prostě plně pracovat..)
Nemyslím, částečný, ale opravdu ten plný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101928
16.5.17 21:22

@Janasas V zákoně je uvedeno něco ve smyslu „že za vyjímečných podmínek může pracovat“ takže zakázané to není, ale je sakra velká šance že při prvním „přezkoušení“ o tu 3 přijde, protože celkem jasně prokáže, že to s jeho schopností pracovat není tak mizerné. Ad ten příspěvek na péči netuším, myslím, že výslovně zakázané to také není, ale opět bude platit to co s prací, pokud zvládne péči o ležáka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 21:25
@j.a.n.i1 píše:
A hloupá…

a ty neumis nic lepsiho nez urazet hloupyho? ze ti to za to stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 21:27
@Arvi píše:

ja jsem zla, ze do sebe nenecham rypat jo? aha :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101928
16.5.17 21:31
@Bůča píše:
a ty neumis nic lepsiho nez urazet hloupyho? ze ti to za to stoji.

Pak to ovšem není urážka, ale konstatování reality :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
16.5.17 21:33

@j.a.n.i1 no jde o případ, kdy to má na sebe napsané člověk co má 3, někdo tvrdí, že to nemůže mít na sebe, někdo že teď to jde i když má plný..
Tak mě to zajímalo.. jinak je to řešení v rodině, tak to rozebírat nebudu, ale toto by mě zajímalo.. jeslti to vůbec takto člověk může mít, když sám má bere plný, léky, na hlavu a vlastně nemůže nikde pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
16.5.17 21:57

@Bůča holka vzpamatuj se, dnes kdo chce dělat tak dělá, tak invalidům nezáviď ID, ono vyžít z ID je fakt mazec.
zajímalo by mě, kde komu invalidé zabírájí místa, jelikož v současné době jsou na UP jen ti co se jim nechce makat, je totiž velká poptávka po zaměstnancích a je problém je najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 22:22
@j.a.n.i1 píše:
Pak to ovšem není urážka, ale konstatování reality :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jasne, mas pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 22:23
@Gumidci píše:
@Bůča holka vzpamatuj se, dnes kdo chce dělat tak dělá, tak invalidům nezáviď ID, ono vyžít z ID je fakt mazec.
zajímalo by mě, kde komu invalidé zabírájí místa, jelikož v současné době jsou na UP jen ti co se jim nechce makat, je totiž velká poptávka po zaměstnancích a je problém je najít.

jooo ty mas taky pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39845
16.5.17 23:31
@Bůča píše:
nezamestnanej vs invalidni. tak to bylo mysleno. a taky to bylo mysleno ve smyslu odvadeni mensich dani za invalidni. a jo mas pravdu nemusela jsem tohle resit. treba budu jednou mluvit jinak. clovek mini, zivot meni. :nevim:

Tak se modli, modli se http://smileys.cz/…s-cz-152.gif nic takového nikdy nezažiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149510
16.5.17 23:58
@Bůča píše:
ja jsem zla, ze do sebe nenecham rypat jo? aha :pankac:

Nediv se, sama jsi začala…on život ID není zas takový med. Většina z nich by radši byla zdravá a makala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat