Investujete i v zimě do sandálků na doma?

1475
27.9.11 22:09

investujete i v zimě do sandálků na doma?

Ahojky,chci se zeptat v jakých botkách chodí Vaši prckové doma. Kupovali se zimní botky,tak nevím zda ještě investovat do kvalitních sandálků vlastně jen na doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
27.9.11 22:11

Doma nosí moje děti bačkůrky,myslím že je to zbytečná investice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.9.11 22:12

taky máme bačkory,max. kdyby mi zbyli použitelné sandály z léta.A nebo by měl malý špatné nožičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
27.9.11 22:15

Na doma bačkorky, popř. bez, u syna, i kdybych se počtverečkovala jsem to ani kvalitníma sandálkama nevytrhla a má ploché nohy :zed: Podle mě, pokud je dispozice, ani kvalitní boty to nespasí :-?

Příspěvek upraven 27.09.11 v 22:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454

davam tlusty fusekle :wink: :mrgreen: me by vadilo chodit cely dny v botech…rada necham nozky odpocinout :mrgreen: ale teda je fakt ze doma jsme minimalne…

Příspěvek upraven 27.09.11 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13788

Na doma bude mít v tomto věku měkké kožené capáčky. Jsem toho názoru, že doma si má noha odpočinout a ne se zavírat do kotníčkových bot (i když kvalitních).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
27.9.11 22:20

Pokud má zdravé nožky, tak stačí bačkůrky, já teď musela koupit zdravotní sandálky a kluk v nich chodí jak robot :zed: a starší(17) na něj volá „utíkej Foreste utíkej“ :mrgreen: dopolko i odpolko mu je na hoďku sundávám ať si ta nožička odpočne.

• Citovat
  • Upravit
22163
27.9.11 22:21

nosíme bačkorky.. kotníčkové.. teď teda máme koupené nízké - už do školky ale zabíháme je doma.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
27.9.11 22:23

Ano, chodí doma v kožených sandálkách. A až z nich vyroste, pořídím další. Ortopedi se shodují, že bačkůrky nebrat a neobutá noha nepatří na tvrdou podlahu. Kvalitní boty nepovažuju za zbytečnost ani u sebe, natož u dítěte, kterému se teprve vyvíjí. Tam, kde je tlustý koberec, nosí ponožky s protiskluzem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
27.9.11 22:23
Hodaka píše:
a kluk v nich chodí jak robot :zed: a starší(17) na něj volá „utíkej Foreste utíkej“ :mrgreen:

:lol: :lol: :palec: umim si predstavit, skvelej for, takhle jsem se dlouho nezasmala

A k dotazu - nas chodi v ponozkach, nejak mi boty doma odmita (sandaly jsem na nej vubec nedostala, ani v lete na ven zatim, backurky nosil jen ty uplne prvni, dalsi uz lezi ve skrini), nechapu, vsichni chodime doma v necem obuty, jen on ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.9.11 22:26

My to třeba přes léto nějak neřeším zda chodíí v bačkorách nebo bos,ale v zimě vyžaduji aby nosil bačkory.Máme docela zimu od nohou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
27.9.11 22:26
Háta_x píše:
Ano, chodí doma v kožených sandálkách. A až z nich vyroste, pořídím další. Ortopedi se shodují, že bačkůrky nebrat a neobutá noha nepatří na tvrdou podlahu. Kvalitní boty nepovažuju za zbytečnost ani u sebe, natož u dítěte, kterému se teprve vyvíjí. Tam, kde je tlustý koberec, nosí ponožky s protiskluzem.

tak tohle říká moje dětská mudr, a já nevěděla když teď všude píšou že mají chodit bosky.A je fakt že dřív jsem dodržovala co mi řekla a starší mají nohy v pořádku a prcek podle nové metody, má nožky špatný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kahaja
27.9.11 22:28
nakukovatelka píše:
Hodaka píše:
a kluk v nich chodí jak robot :zed: a starší(17) na něj volá „utíkej Foreste utíkej“ :mrgreen:

:lol: :lol: :palec: umim si predstavit, skvelej for, takhle jsem se dlouho nezasmala

A k dotazu - nas chodi v ponozkach, nejak mi boty doma odmita (sandaly jsem na nej vubec nedostala, ani v lete na ven zatim, backurky nosil jen ty uplne prvni, dalsi uz lezi ve skrini), nechapu, vsichni chodime doma v necem obuty, jen on ne.

Já se tu směju jak magor :mrgreen: :mrgreen:
A k dotazu, ano měla na doma kvalitní zdravotní sandálky - tak pět minut a já je pak hodinu hledala, kam je ta malá potvůrka zahrabala (pod postel, krabice s hračkama…? :think: :nevim: ) ale vždy min. za pětikilo! :lol:

• Citovat
  • Upravit
1475
27.9.11 22:28

No právě každej říká že obyč bačkůrky jsou špatné a bosky taky ne,tak už nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
27.9.11 22:34
verenika píše:
My to třeba přes léto nějak neřeším zda chodíí v bačkorách nebo bos,ale v zimě vyžaduji aby nosil bačkory.Máme docela zimu od nohou :nevim:

Ja muzu vyzadovat co chci, on si je proste za minutu sunda a hotovo - v lepsim pripade. V horsim pripade jeci hned a ani se nenecha obout. Bohuzel to s nim takhle funguje - pul roku neco nesnasi a pak ze dne na den je po problemu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková