Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Z muslimů nemám dobrý pocit. V případě, že by se konalo nějaké referendum, zda je pouštět do Evropy, volila bych ne… nejlépe ani na dovolenou.
Je to sice omezený názor, ale prostě to tak vnímám.
@Bábi Zlopočasná píše:
Ano, pozeram velke spravy o udalostiach vo Francuzsku.
A tak ma napada… fobie su strachy. A viac-menej sa toleruju, aj ked sa teda liecia.
Ked ma oznacite islamofobom, mam sa liecit? A ako sa lieci strach zo sarie? Mediami cas od casu prebiehaju spravy, ze su v Europe oblasti, kde sa podla sarie zije.Ja si teda o sebe myslim ze este islamofob nie som, ale na druhu stranu si zacinam mysliet ze vo Francuzsku, lepsie povedane v Europe nastane klud, az bude ku kazdemu kostolu pristaveny minaret
V Evrope byl nekdy klid?
Naposled alespon v te nasi casti mozna za Karla IV ![]()
Ne, ja nevim, moje znalosti dejepisu jsou znacne derave, ale ja bych to zas tak nedramatizovala, cesky narod ma za sebou nejedno obdobi temna, jen velice kratke useky bez nadvlady nekoho jineho, at uz Habsburka, bolsevika, porad zijem. Cimz netvrdim, ze tato obdobi byla nejak prijemna, hodne jednotlivcu trpelo. Ale rozhodne islamisticka hrozba neni v konecnem dusledku zadna novinka.
@shellmyska v korane je vraj pribeh s cudzoloznicou, rovnaky ako v biblii. Jezis cudzoloznicu zachranil, povedal jej ‚chod a nehres viac‘. Mohamed zvratil uz platne ‚mierove‘ vysporiadanie a prikazal danu cudzoloznicu napriek odpusteniu ukamenovat.
Alebo to nie je pravda, a v korane to tak nestoji?
Alebo to v korane tak stoji, a napriek tomu su krestanstvo a islam rovnake?
http://lucieamaliesulovska.blog.idnes.cz/…-Abbasi.html (moj zdroj, koran som necitala, tudiz uvitam ak ma vyvedies z pripadneho omylu)
@shellmyska
Korán jsem samozřejmě četla, stejně jako Bilbi. Základní historické podvědomí mám také, jinak by se do této debaty ani nepouštěla a ano, uznávám je to debata na dlouho s tím, že se stejně nikdy neshodnou všichni. Mě osobně to úsměvné nepřijde.
teď udělám to nejtrapnější co může být, tj. zkopíruji ti to z jiného webu (protože z hlavy korán nedokážu citovat - nejsem muslimka)
2:191 Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je - taková je odměna nevěřících!
36:8 A vložili jsme na šíje jejich řetězy až k bradám sahající, takže hlavy zvednuty mají,
36:9 a před ně i za ně jsme přehradu umístili a přikryli jsme je, takže nevidí.
ačkoli je hodně věcích překroucených a upravených k ospravedlňování zabíjení, ten základ tam prostě je.
Nejsem ta, co by je chtěla vyhladit. Jen je nechci v Evropě.
@mag praveze naopak, pokud byste chtela evropu islamizovat narazite u mnohych statnich i nadnarodnich zakonu. Neni to tak jednoduche. Porad jde o mensinu. Mohou se pro ne stvorit jine zakony, ale system je funkcni, je zakoreneny. I v americe maji problemy s latinsko-americkymi pristehovalci. Nebo v minulosti s cernochy. Ale system nepadl. Jedou dal a problemy resi. Evropa je stary kontinent a mnohe ma opravdu „v sobe“. Jde o to najit cestu jak je zaclenit socialne.
@mag píše:
Já se obávám tohoto http://rogozov.bigbloger.lidovky.cz/…ovolili.html
Vitajme v DEMOKRACII a SLOBODE SLOVA - mne to miesto blogu ukazuje bielu stranku
@L92 stejne jako v bibli, i v bibli mas pasaze, ktere hovori o pomste, zabiti nekrestana apod. To je jen o tom ze radikal si to prekroutil… ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
Nemám z nich dobrý pocit. Přečetla jsem dost knih s touto tématikou, abych pochopila, že oni jsou naprosto jiná mentalita. Když vidim v tv ty černý postavy v hábitech, mám husinu. A oni jiní nebudou. Schválně se podívejte na tohle video. Viděla jsem ho nedávno a docela jsem se z toho orosila ![]()
@L92 a znas i stara vydani? Nejen neovulgatu?
je zajimave srovnat co vse koncily upravily
Ale to je OT
@shellmyska píše:
@Bábi Zlopočasná mne to normalne nacetlo
Jo, cenzuruje len google. Ked som presla na mozilu tiez to uz vidim.
@Bábi Zlopočasná píše:
Vitajme v DEMOKRACII a SLOBODE SLOVA - mne to miesto blogu ukazuje bielu stranku
vypni si adblock ![]()
A Bible neni krvava? Jo, je mozne, ze islamizace prijde (jestli jich bude vic a vic a my budem rodit min a min deti), to nepopiram, ale nemyslim si, ze pujde o IS.
@marcellia a koho myslis v cernych habitech? Ja se ptam proto, ze to jsou konkretni casti. Mela bych strach z nich. Ale ne z muslimu
turecko ma 75 mil. Obyvatel, vetsinu muslimskou a tohle tam jentak nepotkas. A jsou to normalne proevropani s vetsimi ci mensimi odchylkami.