Islamofobie

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
9.1.15 05:42

@Bábi Zlopočasná : tak ty krize tusim zakazali ve Francii ve skolach spolu s muslimskymi satky, ze tam nechteji mit zadne nabozenske symboly…takze jo, v tom pripade by tvuj krizek byl problem :nevim: A jinak znova reknu, co uz jsem rikala - pokud podlehneme rvani agresivni mensiny a nebudeme si stat za svymi pravy, tak prohrajeme. O tom vanocnim stromku detaily neznam, ja jen reknu, jak to vypada tam, kde ziju - uplne bez problemu byl ve spodni casti namesti vanocni stromek, v horni zidovsky sedmiramenni svicen, cca mesic pred Vanocemi se slavil indicky svatek svetel a za chvili se bude slavit cinsky novy rok. Vse bez protestu a hysterie. Fascinuje me, ze nekde to jde a jinde ne

Příspěvek upraven 09.01.15 v 08:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
9.1.15 06:19
@jdukolem píše:
víš ty pořád mluvíš o jedincích, drobtech..tak co říkáš na tohle?
pisatel je potomek imigrantů - Bosenských muslimů žíjící v Česku… opravu se nás to až tak netýká?
nebezpečí netvoří imigranti ale ti z druhé třetí generace co vzpomínají na „kořeny“

Jezisi kriste 8o 8o 8o když ms pocit, že ho někdo neuznává ať se svobodne odstěhuje, kam ho srdce táhne :poblion: přece nám tady nebudou rozkazovat :cert: :cert: to jsem se n. asrala po ránu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
9.1.15 08:46

@Tečička urcite, kazda knihovna ma vydani koranu. Zkuste si sehnat preklad od Nykla, ten je presnejsi, nebo od Hrbka, ten je zas ctivejsi ;)

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
9.1.15 10:21
@jdukolem píše:
hystericky negativní? to je legrace ne? :think:
Dnešní události v Paříži dle mého odstartovaly skutečnou válku mezi IS a západem. Přešlo se od slov k činům. Nejhrozivější je fakt, že útočníci nebyli nějací agenti, kteří se vydali do Evropy na trestnou výpravu, dva z nich byli občany Francie! Nejednalo se o ojedinělý čin vyšinutého jedince, ale promyšlenou akci profesionálních náboženských fanatiků, která se dle mého může opakovat kdykoliv a kdekoliv.

Nemuslimsky obcan Francie, USA, UK, Nemecka…nikdy nesel vystrilet skolu, skolku, noviny, banku…jenom muslimove to delaji ze?

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
9.1.15 10:23
@Bábi Zlopočasná píše:
@Takyjednasama z onoho blogu co mi chrome blokovaloMístní lidé jsou zde jako opaření. Naprostá většina z nich se na veřejnosti bojí o muslimech otevřeně promluvit a od tématu uhýbají, nebo jen zmateně opakují naučené fráze o pozitivních dopadech multikulturalismu. Pokud se jich však zeptám v soukromí, mají naléhavou potřebu o nechtěné islamizaci své země diskutovat. I tak ale mluví jen polohlasem, zavírají dveře a ještě se rozhlížejí, jestli nás někdo nesleduje. Celé to dění kolem sebe užasle sledují, jako by stále doufali, že se z toho zlého snu probudí. Neprobudí. Stará dobrá Anglie, tak jak jsme ji znali, nám totiž pomalu umírá přímo před očima.

Ty zijes v Anglii?

• Citovat
  • Upravit
9.1.15 12:08
@75tomas.novotny píše:
Ty zijes v Anglii?

A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
9.1.15 12:20
@jdukolem píše:
hystericky negativní? to je legrace ne? :think:
Dnešní události v Paříži dle mého odstartovaly skutečnou válku mezi IS a západem. Přešlo se od slov k činům. Nejhrozivější je fakt, že útočníci nebyli nějací agenti, kteří se vydali do Evropy na trestnou výpravu, dva z nich byli občany Francie! Nejednalo se o ojedinělý čin vyšinutého jedince, ale promyšlenou akci profesionálních náboženských fanatiků, která se dle mého může opakovat kdykoliv a kdekoliv.

Přesně tak, bylo to plánované, a to dobře, takže se obávám, že to opravdu může mít pokračování s hroznými následky.

• Citovat
  • Upravit
11439
9.1.15 12:43
@Vermion píše:
Jezisi kriste 8o 8o 8o když ms pocit, že ho někdo neuznává ať se svobodne odstěhuje, kam ho srdce táhne :poblion: přece nám tady nebudou rozkazovat :cert: :cert: to jsem se n. asrala po ránu…

Lidé si neustále navzájem po síti vyhrožují, že si dají do huby, jen proto, že je to muslim bych z toho nedělala nic extra.
Kdyby to byl nějaký ožrala, který napíše, jak si ho podá, až ho uvidí, tak by nad tím člověk maximálně pokrčil rameny.

Podle mě strach z islámu je hysterický a přehnaný, tyhle náboženské války tu jsou už celá století, ne-li tisíciletí, ale zrovna dnes je z toho každý podělaný. Dělají to hlavně média, přebrala americký vzor, jak udělat z lidí vystrašené králíčky kvůli čemukoliv. Hlavně Nova se v tom vyžívá, jakmile u nich slyším dramatickou hudbu a k tomu děsně agresivně laděnou reportáž, i když třeba jen o tom, že sněží, tak bych mlátila hlavou do zdi.

Ne, islamistů se nebojím. Terorismus tu byl a bude a podle mě není ničím, co by mohlo ohrozit lidi natolik, že by se střední Evropan v Čechách měl důvod bát o svůj život. Řekla bych, že mnozí z důležitých lidí pořádně ani neví, proč válčí. Ono stačí, když nám člen Výboru pro obranu a bezpečnost na jedné přednášce tvrdil, že musíme posílat vojáky do Afghánistánu, protože tam chodí ženy zahalené :jazyk:

Jako Američan, Brit nebo Francouz bych se asi bála více, ale z pozice člověka žijícího v ČR strach nemám, ani z toho, že tu za chvíli budou všude, atd. atd., protože co se mě týče, tak jsem zahalenou ženskou viděla jen jednou v životě (na živo) a to žiju v Praze, takže žádnou invazi vážně nepociťuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
9.1.15 12:51
@Takyjednasama píše:
Média o tom nepíší, protože to není zajímavé. Nikoho nezajímá, že my se tady máme fajn a žádné problémy nezaznamenáváme. Ale chudák ten dědeček 8o Udělejme z toho důvod k nenávisti. A bude nám dobře :roll: Nechápu to.

Jistě, že nebudou psát o takových věcech. Nikoho nezajímá, jak se žije v muslimských zemích den za dnem, jaký mají muslimové obyčejný život stejně jako my, možná jen obohacený o pevnější svazky a srdečnější povahu.

• Citovat
  • Upravit
15995
9.1.15 13:02
@Menora píše:
Jistě, že nebudou psát o takových věcech. Nikoho nezajímá, jak se žije v muslimských zemích den za dnem, jaký mají muslimové obyčejný život stejne jako my, možná jen obohacený o pevnější svazky a srdečnější povahu.

Ono nejde jen o muslimy, o dobrych vecech se dnes celkove moc neinformuje…tuhle jsem kroutila hlavou, kdyz zpravy furt omilaly, jak nekdo v Kanade zastrelil asi 8 nebo kolik clenu sve rodiny…jo, pro tu rodinu urcite tragedie, ale proc je o tim nutne informovat lidi na druhe strane zemekoule jako o hlavni zprave dne? Proc neinformuji o novem vedeckem objevu nebo o tom, ze nekdo ja nevim udelal neco zasluzneho pro spolecnost? Takove veci se deji kazdy den a bud o tom nevime vubec, nebo se to objevi v nejakem divnem dokumentu v pozdnich nocnich hodinach…nebo si to clovek musi najit sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
9.1.15 13:54
@beruska9 píše:
Ono nejde jen o muslimy, o dobrych vecech se dnes celkove moc neinformuje…tuhle jsem kroutila hlavou, kdyz zpravy furt omilaly, jak nekdo v Kanade zastrelil asi 8 nebo kolik clenu sve rodiny…jo, pro tu rodinu urcite tragedie, ale proc je o tim nutne informovat lidi na druhe strane zemekoule jako o hlavni zprave dne? Proc neinformuji o novem vedeckem objevu nebo o tom, ze nekdo ja nevim udelal neco zasluzneho pro spolecnost? Takove veci se deji kazdy den a bud o tom nevime vubec, nebo se to objevi v nejakem divnem dokumentu v pozdnich nocnich hodinach…nebo si to clovek musi najit sam

To, že média informují o tom, že někdo zabil 8 lidí, to bych ještě pochopila, i když s Tebou souhlasím, že to nemá žádný smysl, pro nás to není důležitá zpráva, i když pro jejich okolí jistě veliká tragédie, ale nepochopitelné je, pokud se ve zprávách objeví „zpráva“ o tom, jak se ptákovi uzdravilo křídlo. Ale to už jsme někde jinde.

• Citovat
  • Upravit
15995
9.1.15 14:06

@Menora : to je aspon hezke :D Ja to stejne nechapala - jednalo se o nejakou rodinnou roztrzku zjevne, jo, vyznamna a nestastna udalost mistniho vyznamu, co to delalo ve zpravach na verejnopravnem radiu na opacne strane zemekoule nepobiram. Uz jsem v tom momente rikala muzi, ze bych snad radeji nejake to stenatko na zaver, nebo treba toho uzdraveneho ptacka :D Ale jo, prestavam plevelit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
9.1.15 14:13

@beruska9
Já jsem to myslela tak, jakou má taková zpráva asi informační hodnotu. :)

• Citovat
  • Upravit
15995
9.1.15 14:20

@Menora : zadnou…ale aspon potesi :D To pro me rodinna tragedie v Kanade ma stejne zadnou informacni hodnotu a jeste me vytoci nebo rozesmutni…z tech dvou beru ptacka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
9.1.15 14:41

@beruska9
Myslím, že se navzájem chápeme, co máme na mysli. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová