Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Takyjednasama
OT, muzu se zeptat, kde zijes? Neodpovidej, jestli nechces.
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale v Bruseli sa uz bali dat na namestie stromcek.
A v Taliansku zakazali krize v zakladnych skolach.
A onoho dochodcu zazalovali za to ze si spieval pri koseni travy a zneuctil tym minaret, co mu vedla casom vyrastol, a sud mu udelil zaplatit pokutu.
Neříkám, že vám nevěřím, ale nevím, kde je v systému chyba - my tady vedle sebe dokážeme žít úplně v pohodě. Jede se podle anglických zákonů, anglických školních osnov, mluví pouze anglicky… Já opravdu nevím, co je špatně. Nebo asi vím - jako když ukážete psovi, že se ho bojíte ![]()
@jdukolem precti si muj posledni prispevek, potazmo prispevek meho muze, vyjadreni je jinde, dobrou noc ![]()
@bobr123 píše:Žiju v Halifaxu ve West Yorkshiru, což je spolu s Bradfordem jedno z nejvíc promuslimských měst. Kdyby chtěli, mohli by si vyskakovat, ve čtvrti, kde bydlím, je jich většina - no, nedělají to. Jsou to úplně normální lidi, jakkoli je to neuvěřitelné.
@Takyjednasama
OT, muzu se zeptat, kde zijes? Neodpovidej, jestli nechces.
@jdukolem píše:
víš ty pořád mluvíš o jedincích, drobtech..tak co říkáš na tohle?
pisatel je potomek imigrantů - Bosenských muslimů žíjící v Česku… opravu se nás to až tak netýká?
nebezpečí netvoří imigranti ale ti z druhé třetí generace co vzpomínají na „kořeny“
Vetsinou nevzponiaji na koreny, ale citi se vykoreneni, neztotozneni se zemi, kde jsou a uspokojuji svou frustraci v radikalnim islamu, ktery byl jejich predkum vzdaleny. Z nich se rekrutuji teroriste, jenze se stale jedna o dropty. Ale na tohle mame zakony a kazdy teroristicky cin musi byt potrestan. Tak tedy naposledy dobrou noc ![]()
@Takyjednasama z onoho blogu co mi chrome blokovalo
Místní lidé jsou zde jako opaření. Naprostá většina z nich se na veřejnosti bojí o muslimech otevřeně promluvit a od tématu uhýbají, nebo jen zmateně opakují naučené fráze o pozitivních dopadech multikulturalismu. Pokud se jich však zeptám v soukromí, mají naléhavou potřebu o nechtěné islamizaci své země diskutovat. I tak ale mluví jen polohlasem, zavírají dveře a ještě se rozhlížejí, jestli nás někdo nesleduje. Celé to dění kolem sebe užasle sledují, jako by stále doufali, že se z toho zlého snu probudí. Neprobudí. Stará dobrá Anglie, tak jak jsme ji znali, nám totiž pomalu umírá přímo před očima.
@Bábi Zlopočasná píše:
@Takyjednasama z onoho blogu co mi chrome blokovaloMístní lidé jsou zde jako opaření. Naprostá většina z nich se na veřejnosti bojí o muslimech otevřeně promluvit a od tématu uhýbají, nebo jen zmateně opakují naučené fráze o pozitivních dopadech multikulturalismu. Pokud se jich však zeptám v soukromí, mají naléhavou potřebu o nechtěné islamizaci své země diskutovat. I tak ale mluví jen polohlasem, zavírají dveře a ještě se rozhlížejí, jestli nás někdo nesleduje. Celé to dění kolem sebe užasle sledují, jako by stále doufali, že se z toho zlého snu probudí. Neprobudí. Stará dobrá Anglie, tak jak jsme ji znali, nám totiž pomalu umírá přímo před očima.
Jistě, že lidé rádi vzpomínají na staré dobré časy, ale oproti nenávistným Čechům… Angličani jsou mnohem otevřenější, přátelštější, tolerantnější. Mě zajímá to, co vidím kolem sebe. Nic strašného se tu neděje. Ale chápu, že se to blbě poslouchá, my přece chceme nenávidět, tak pojďme vyhrabat co nejvíc špíny. Nikdo mě nepřesvědčí o mentalitě angličanů nebo muslimů. Já to mám z první ruky. ![]()
A nemoze ona islamofobia vznikat zo ‚systemoveho‘ ustupovania moslimom?
Ako one ‚nerobte, aby ste moslimov neurazili‘?
Alebo z onoho ‚spievajte na Vianoce moslimsku piesen‘?
Tak si vam nie som ista ci sa bojim moslimov ako takych, alebo toho, co robia predstavitelia nemoslimov v prospech moslimov a na ukor nemoslimov ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Alebo z onoho ‚spievajte na Vianoce moslimsku piesen‘?Tak si vam nie som ista ci sa bojim moslimov ako takych, alebo toho, co robia predstavitelia nemoslimov v prospech moslimov a na ukor nemoslimov
Konečně ![]()
@Takyjednasama ja neviem ci Ta chcem presviedcat. Pisala som, necitim sa ako islamofob. Pravda, mam iste obavy. Dufam, ze moje dievcata to este nepostihne, asi sa zacnem modlit aby ony mali chlapcov, a tej dalsej generacii uz mozno bude jedno, ze miesto v Jezisa veria v Mohameda. V istych ohladoch mi koran vyzera ‚blizsie‘ boziemu zameru ako biblia. V konecnom dosledku, zalezi len na tom, v akom sulade s bozim zamerom sme, nie na tom, ktoremu nabozenstvu verime.
Napriek tomu, pacilo by sa mi, keby to zitie s bozim zamerom prebiehalo podla mojich predstav ![]()
@Takyjednasama Mužů na tebe mít dotaz? Když se mezi nima pohybuješ, jak je to s tím halal? Je to tak, jak je to nám tady prezentováno? Prosím, neber to jako nějakou provokaci, fakt mě to zajímá
Taky ziju v zemi, kde vedle sebe v pohode funguji ruzna nabozenstvi, rasy i narodnosti a nemuzu pochopit, proc v Evrope resi tolik kravovin…tady mam kilometr na jednu stranu od domu pravoslavny kostel a na jinou stranu mesitu, na trhu jsou vedle sebe stanky prodavajici jen hovezi a jehneci a vedle nich stanky s veprovym, potkavam zeny v burkach i v minisuknich a naproste vetsine lidi je to uplne fuk. Kdyz uz dojde ke konfliktu, v naproste vetsine je to v ramci komunit, ne mezi nimi. Jo, tu a tam se vyskytne nejaky magor, ale to je asi vsude. Kdyz ctu o tom, co se resi v Evrope, jak nekde chteji zakazat prodej veproveho a vanocni stromky a podobne nesmysly, tak jen kroutim hlavou. Docela souhlasim s @Takyjednasama : ukazme jim, ze se jich bojime, a samozrejme ze to vyuziji. To ustupovani ze strany uradu je hrozne spatne. Nevim, proc to delaji, kdyz v jine zemi to jde i bez toho.
Příspěvek upraven 08.01.15 v 21:16
@Bábi Zlopočasná píše:
Alebo z onoho ‚spievajte na Vianoce moslimsku piesen‘?Tak si vam nie som ista ci sa bojim moslimov ako takych, alebo toho, co robia predstavitelia nemoslimov v prospech moslimov a na ukor nemoslimov