Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KackaDoup píše:
jdi uz s tim do haje
To že nejseš ochotna akceptovat pravdu jen ukazuje jak je tvůj pohled na svět omezen. Izrael z toho co dělá nemá dlouhodobý užitek, jeho to do dělají je jen předvolební kampaň ale asi jsou úplně zhulení když si takhle zajistí dlouhodobou bezpečnost.
@Reginaa píše:
To je pro mně další rána přímo do srdce, ani jsem z toho nemohla usnout. Modlím se za jejich duše i za jejich rodiny…![]()
![]()
Mně nejdřív úplně unikla podstatná informace, že se to stalo v Lybii, i to, že příslušníci IS jsou už v samotném Tripolisu, takže jsem se divila, kde vzali egyptské křesťany v Sýrii
, no, pak mi to došlo.
Je to tragédie, na druhou stranu, vše zlé je k něčemu dobré, jejich smrt pohnula k činu další arabský stát, po tom, co rozzuřili Jordánce, naštvali i Egypťany a v tom bych viděla pozitivum.
@MartinKa36
s timhle uz tam jdi dvakrat…opakujes se, jen stridas diskuse…obrazkem me nejdmes. ![]()
@ospalámyš píše:
@MartinKa36 hezká konspirační teorie, ale tohle pro mě není![]()
Ale jak říkám, za náboženské fanatiky nemůže vždy a všude USA ani židi, ale náboženství samo, fanatici sami a ti, co ten fanatismus živí, imámové, třeba i ropně-dolaroví sponzoři ze SA atd. Oni mají taky svoje zájmy, které prosazují, neexistuje tu černobílé dobro a zlo.
A takto to ne Ukrajině zinscenoval Kreml a Putin, jestli tomu dobře rozumím?
Muslimové si za svůj fanatismus mohou sami, oni sice ukazují vždy prstem stejným směrem jako ty, ale lidem, kterým naprosto chybí sebekritika a za jejich problémy může vždy někdo jiný, jsou pro mě z podstaty nedůvěryhodní.
Za nabozenske fanatiky moze ateizmus. Napriklad aj teraz pretlacanie sexualnej vychovy a rodoveho scitlivovania do skol a skoliek. Kolko rodicov bude nadsene juchat, az sa zavedie do praxe norma OSN, ze deti od styroch rokov maju byt aktivne vedene k masturbacii, a maju vyrastat v predstave ze to, co maju medzi nohami neurcuje co su, ze si mozu vybrat ci sa chcu citit chlapocom alebo dievcatom ‚bez posudzujuceho a neurotizujuceho vplyvu rodicov‘.
Ano, az sa rodove scitlivovanie schvali (akoze sa o tom na odbornej urovni akurat teraz hovori), tak sa pojdem ‚znovuzosobasit‘ pred Bohom a okamzite krstim deti, aj ked doteraz som to odkladala ‚na neskor‘. A stane sa zo mna fanatik. ![]()
@Bábi Zlopočasná nejsem si jistá, zda správně rozumím slovensky, rodove scitlivovanie je incest jako např. otec z dcerou? To někdo chce schválit? Nechce se mi věřit…
@Bábi Zlopočasná
Tomu slovu „scitlivovanie“ taky nerozumím, ani v kontextu se to neodvažuji odhadnout.
Nie, rodove scitlivovanie je slovensky nazov pre gender. To znamena, ze muz a zena ako pohlavie je prekonane, a existuju len rody ako socialny konstrukt, pricom deti treba od mala ochranit pred konzervativnym ponatim (rodicov). Inymi slovami, aj ked mas pindika, mozes byt plnohodnotnou lesbou.
@Bábi Zlopočasná píše:
Nie, rodove scitlivovanie je slovensky nazov pre gender. To znamena, ze muz a zena ako pohlavie je prekonane, a existuju len rody ako socialny konstrukt, pricom deti treba od mala ochranit pred konzervativnym ponatim (rodicov). Inymi slovami, aj ked mas pindika, mozes byt plnohodnotnou lesbou.
Díky za vysvětlení.
Jinak, promiň ale
![]()
@Menora https://rodovescitlivovanie.wordpress.com/
Nie je to moj vymysel, naozaj chcu, aby sme deti vychovavali tymto sposobom. A ano, ak toto dostanem prikazom, stanem sa fanatikom upalujucim ateistov.
@Bábi Zlopočasná píše:
@Menora https://rodovescitlivovanie.wordpress.com/Nie je to moj vymysel, naozaj chcu, aby sme deti vychovavali tymto sposobom. A ano, ak toto dostanem prikazom, stanem sa fanatikom upalujucim ateistov.
Já se ještě zeptám…to mluvíš o situaci na Slovensku nebo myslíš Česko?
Nateraz na Slovensku, ale pretoze je Slovensko konzervativnejsie nez Cesko, tak si myslim ze na Slovensku sa to len ‚vynieslo‘, pretoze konzervativci co maju k veci pristup su pohorseni. Cechov len tak nieco nepohorsi, su ‚otvorenejsi‘ a ‚liberalnejsi‘, tu to bude na pretrase dna, az ked to bude schvalene a ucebnice prepisane. A verim ze je to aj v Cechach, akurat v utajeni, onehda bola u Krausa baba co viedla nejaky gender institut ci co.