Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
785
5.2.15 17:10

@KackaDoup Gobbels se stal v roce 33 ministr propagandy nacismu.Je to válečný zločinec, který Německo připravoval na válku, kam ji spolu s Adou dovedli a v květnu 45spachal sebevraždu. Pevne verim, že se budeš obtěžovat vytáhnou učebnici dějepisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
5.2.15 17:58
@Menora píše:
Já jsem Ti chtěla dát tuhle svoji zkušenost jako konkrétní příklad, když jsi psala o těch radikálních názorech Židů a těch gójích. ;) Já jsem v tomhle slově nikdy neviděla nic povýšeného, prostě Ty jsi gój, já jsem Žid, žádný rasismus.
A Ty se hlásíš k nějaké konkrétní církvi?

Jasně, já to taky tak chápu. :) Já jsem křesťanka, ale taková multikulturní :mrgreen:, pocházím z katolické církve, pak jsem měla období duchovního hledání, kde jsem zabředla do mnoha oblastí a nakonec jsem se ráda vrátila zpátky, ale chodíme s rodinou do Evangelické církve už mnoho let. Vůbec nemám problém se žádnou z křesťanských církví. To by asi měli někteří problém se mnou. :mrgreen: Židovský národ je mi velmi blízký z pochopitelných důvodů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
5.2.15 18:03
@Menora píše:
O tom jordánském pilotovi mi ani nemluv, uf.

Já bych si to vůbec nemohla pustit v zájmu mého duševního zdraví. To je něco otřesného. Nechápu, jak může něco takového udělat člověk člověku… :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.2.15 18:14
@KackaDoup píše:
„Demokracie má dokonalou slabinu. Aby nevypadala jako diktatura, podporuje svou budoucí zhoubu“ To řekl Josef Gobbels v roce 1933, když zdůvodňoval, proč vzestup nacizmu bude pokračovat. A dnes s islamisty? Jaký je v tom rozdíl? MY JSME NEPOUČITELNÍ

No tak na toto vždycky odpovídám - Goebbels a Hitler se tak dlouho roztahovali, až narazili na Winstona Churchilla. A na tomto „buldokovi“ si vylámali zuby. Pokud chce demokracie přežít, potřebuje čas od času slyšet větu „Nemůžu vám slíbit nic jiného než krev, pot a slzy. Nehledě na okolnosti, budeme bojovat dál.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.2.15 18:19

Ono bylo zajímavé sledovat ve válečném filmovém týdenníku hospodyňky, jak odevzdávají v rámci sbírky na válečný fond svou největší tehdejší vymoženost - aluminiové hrnce a rendlíky. A to proto, aby bylo možné vyrábět další Spitfiry, Lancastery a Halifaxy… Když někde protivzdušná obrana sestřelila německý bombardér, už horliví angličtí penzisti telefonovali na nejbližší letiště: „Přijeďte si odvézt ten materiál, budete mít na nová letadla.“
By mě tak zajímalo (když nad tím přemýšlím), jak by se asi naši penzisti zapojovali do boje proti Islámskému státu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.2.15 18:30
@Lady4 píše:
@KackaDoup Gobbels se stal v roce 33 ministr propagandy nacismu.Je to válečný zločinec, který Německo připravoval na válku, kam ji spolu s Adou dovedli a v květnu 45spachal sebevraždu. Pevne verim, že se budeš obtěžovat vytáhnou učebnici dějepisu.

nechapu souvislosti, to je snad jasne kdo je Gobbels…a co pripravoval…ja jsem pouzila tento citat od jednoho pana kvuli islamistum radikalnim…dejepis si cist opravdu nepotrebuji.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
5.2.15 18:31

@Reginaa tohle ale neni multikulti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
461
5.2.15 19:51
@KackaDoup píše:
@Reginaa tohle ale neni multikulti :mrgreen:

Tohle je „křesťanské multikulti“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.2.15 19:55
@Reginaa píše:
Tohle je „křesťanské multikulti“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kytka: ja jsem babtista ;)
  • Citovat
  • Upravit
461
5.2.15 21:19
@KackaDoup píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kytka: ja jsem babtista ;)

Tak to je skvělé, díky Bohu. Vždy mám velkou radost, když se potkám i na těchto portálech s duchovními sestřičkami /i bratry :) /. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.2.15 21:19
@Reginaa píše:
Tak to je skvělé, díky Bohu. Vždy mám velkou radost, když se potkám i na těchto portálech s duchovními sestřičkami /i bratry :) /. :hug:
;) :kytka: ja taky
  • Citovat
  • Upravit
Menora
5.2.15 22:21
@KackaDoup píše:
nechapu souvislosti, to je snad jasne kdo je Gobbels…a co pripravoval…ja jsem pouzila tento citat od jednoho pana kvuli islamistum radikalnim…dejepis si cist opravdu nepotrebuji.

Když Ty jsi pořádně nevysvětlila, proč jsi citovala právě jeho? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Menora
5.2.15 22:26
@KackaDoup píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kytka: ja jsem babtista ;)

Opravdu?
V tom případě jsem Tě docela dobře odhadla. Tipovala jsem Tě na nějakou protestantskou církev. :)

• Citovat
  • Upravit
9128
6.2.15 08:56
@KackaDoup píše:
„Demokracie má dokonalou slabinu. Aby nevypadala jako diktatura, podporuje svou budoucí zhoubu“ To řekl Josef Gobbels v roce 1933, když zdůvodňoval, proč vzestup nacizmu bude pokračovat. A dnes s islamisty? Jaký je v tom rozdíl? MY JSME NEPOUČITELNÍ

Něco podobného dnes říkají někteří radikálnější muslimové nebo jací, těžko se v tom orientovat kdo je kdo že :?, že zneužijí slabou demokracii ke svým cílům. Takže možné je, že se historie bude opakovat a nastoupí další totalita, tentokrát islámská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
6.2.15 11:36

@Menora citivala jsem jednoho pana s diskuse, prootoze se me to zdalo trefne..je neco tak hrozne spatne??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová