Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
5.2.15 00:57
@75tomas.novotny píše:
@Reginaa zalezi jak moc ortodoxni je nekdo, ja napriklad koser nedodrzuji. proc? z pohledu ortodoxnich nejsem verici, z pohledu liberalnich jsem hodne liberalni, nehlede na to, ze v malem meste jako je Lysa nad Labem se tezko bude hledat koser obchod. moje prababicka nejedla sunku a veprove pouze o sabesu, jinak to neresila :)

Přesně tak, ohledně jídla mám stejný názor. Vždy záleží na tom, jak to má člověk srovnané v hlavě, žaludek bych tolik neřešila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
5.2.15 08:29
@Reginaa píše:
Jasně, teď mě napadlo, že jsou i Mesiánští Židé. :) Ohledně významu slova „gój“ jsem už četla i dost radikální názory, tak mě zajímal tvůj názor. :)

Myslíš radikální názory od Židů?

• Citovat
  • Upravit
461
5.2.15 09:00
@Menora píše:
Myslíš radikální názory od Židů?

Ano, přesně to jsem měla na mysli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
5.2.15 09:08

@Reginaa
To me moc nepřekvapuje, mezi Židy se taky najde dost radikálních názorů. Já jsem mela jednou dost nehezky rozhovor na toto téma a v podstatě jsme se pohádali. Dotyčný me vytočil ve chvíli, kdy se začal opírat do křesťanů a cpela z něj takova nadřazenost nad ostatnímillidmi, že jsem se opravdu rozcilila.

• Citovat
  • Upravit
461
5.2.15 11:58
@Menora píše:
@Reginaa
To me moc nepřekvapuje, mezi Židy se taky najde dost radikálních názorů. Já jsem mela jednou dost nehezky rozhovor na toto téma a v podstatě jsme se pohádali. Dotyčný me vytočil ve chvíli, kdy se začal opírat do křesťanů a cpela z něj takova nadřazenost nad ostatnímillidmi, že jsem se opravdu rozcilila.

Ale to je všude. Vždy, když si někdo myslí, že snědl Šalamounovo l***o, tak se začne vyvyšovat nad ty ostatní a je jedno, jestli to je náboženský směr, nebo sport, politika… celkově chybí lidem taková ta obyčejná pokora. Vždyť co jsme my jenom v porovnání třeba s vesmírem… :) Člověk se učí celý život a mnohdy mě dostaly některé situace až do rozpaků, třeba při kontaktu s postiženými, anebo malými dětmi. Taky mám pár přátel, kteří jsou nevěřící /zatím :) /a mnohdy udělají některé úžasné věci úplně automaticky, bez toho, že by nad tím dlouze přemýšleli a já jenom zírám, protože si v takových situacích uvědomuji, že jsem zase dostala parádní „lekci“ lásky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.2.15 12:01

@Reginaa povikladej to radikalnim islamistum co upaluji lidi v kleci, co hazou homosexualy z veze a kamenujia polevaji kyselinou zeny. a deti..a ze jich je..obavam se, ze tim ze se zasekli nekde ve stredoveku tak ti opravdu neporozumi.

• Citovat
  • Upravit
461
5.2.15 12:11
@KackaDoup píše:
@Reginaa povikladej to radikalnim islamistum co upaluji lidi v kleci, co hazou homosexualy z veze a kamenujia polevaji kyselinou zeny. a deti..a ze jich je..obavam se, ze tim ze se zasekli nekde ve stredoveku tak ti opravdu neporozumi.

Bohužel, máš pravdu… :,( Tady už asi opravdu pomůže jedině zásah shůry. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
5.2.15 12:12
@Reginaa píše:
Ale to je všude. Vždy, když si někdo myslí, že snědl Šalamounovo l***o, tak se začne vyvyšovat nad ty ostatní a je jedno, jestli to je náboženský směr, nebo sport, politika… celkově chybí lidem taková ta obyčejná pokora. Vždyť co jsme my jenom v porovnání třeba s vesmírem… :) Člověk se učí celý život a mnohdy mě dostaly některé situace až do rozpaků, třeba při kontaktu s postiženými, anebo malými dětmi. Taky mám pár přátel, kteří jsou nevěřící /zatím :) /a mnohdy udělají některé úžasné věci úplně automaticky, bez toho, že by nad tím dlouze přemýšleli a já jenom zírám, protože si v takových situacích uvědomuji, že jsem zase dostala parádní „lekci“ lásky. :mrgreen:

Já jsem Ti chtěla dát tuhle svoji zkušenost jako konkrétní příklad, když jsi psala o těch radikálních názorech Židů a těch gójích. ;) Já jsem v tomhle slově nikdy neviděla nic povýšeného, prostě Ty jsi gój, já jsem Žid, žádný rasismus.
A Ty se hlásíš k nějaké konkrétní církvi?

• Citovat
  • Upravit
Menora
5.2.15 12:13
@KackaDoup píše:

O tom jordánském pilotovi mi ani nemluv, uf.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
5.2.15 12:32

@Menora divat se na nej…a premyslet co asi proziva, byla pro me neskutecna muka :,( a ti panacci ubozi v habitech, trapni chudaci co si neco dokazuji, jak ja tyhle muze vnimam, od chvile kdy se narodi je jim nenavist davana do vinku a zbran do kolebky…a neni jim pomoci…

• Citovat
  • Upravit
20155
5.2.15 12:35

Ale tak, tohle se netýká jen radikálních muslimů. Náš doktor, původem Rus, se nedávno svěřil, že jako homosexuál od spasitele Putina prostě musel odejít, protože to nebylo, zda ano, či ne. Byla to čistě jen a pouze otázka času, kdy by ho někdo pro jeho sexuální orientaci ve vší tichosti odkrágloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
5.2.15 12:37

@KackaDoup
Já jsem se na to video ani nepodívala.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
5.2.15 12:40

@Menora ja omylem :?

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
5.2.15 12:47
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
5.2.15 12:50

„Demokracie má dokonalou slabinu. Aby nevypadala jako diktatura, podporuje svou budoucí zhoubu“ To řekl Josef Gobbels v roce 1933, když zdůvodňoval, proč vzestup nacizmu bude pokračovat. A dnes s islamisty? Jaký je v tom rozdíl? MY JSME NEPOUČITELNÍ

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová