Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
6.2.15 11:37

@ospalámyš ano a proto jsem to tady dala…dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.2.15 11:37

@Menora ;) ano, katolik bych byt nemohla…na tu mam pifku ;)

• Citovat
  • Upravit
Menora
6.2.15 11:38
@KackaDoup píše:
@Menora ;) ano, katolik bych byt nemohla…na tu mam pifku ;)

To je u protestantů vcelku běžný jev. :lol:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.2.15 12:32

@Menora tak, ja opravdu nemusim svate a kult Marie. Kdyz clovek cte a zna bibli…nestiha se divit, kde na nektere veci prisli :zed:…predelali kde co…ale s tim ja nic nenadelam…hlavne jsou multikulti a pres to nejede vlak… ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
Menora
6.2.15 13:49

@KackaDoup
Co máš proti světcům? :lol:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.2.15 15:52
@Menora píše:
@KackaDoup
Co máš proti světcům? :lol:
:zed: no coment ;)
  • Citovat
  • Upravit
18305
6.2.15 17:50

Pokud se člověk potkal s činností „katolického Talibanu“ (jak těm některým říkám já), tak potom postoj Kačky vcelku chápe… Musím ale říct, že na vesnicích jsem potkal i spoustu obyčejných katolíků, kteří jsou velice fajn. V prvé řadě obyčejný a rozumný člověk - a až potom cokoliv dalšího. To je ta správná kombinace. :palec:
Tolik asi k posledním příspěvkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
6.2.15 18:01
@Jura007 píše:
Pokud se člověk potkal s činností „katolického Talibanu“ (jak těm některým říkám já), tak potom postoj Kačky vcelku chápe… Musím ale říct, že na vesnicích jsem potkal i spoustu obyčejných katolíků, kteří jsou velice fajn. V prvé řadě obyčejný a rozumný člověk - a až potom cokoliv dalšího. To je ta správná kombinace. :palec:
:lol:
Nebo s „protestantským Talibanem“ :lol:. Nikdo nikdy mi tak dlouho a vytrvale nelil do hlavy svoji víru jako členové jedné nejmenované křesťanské církve. :zed:.
  • Citovat
  • Upravit
18305
6.2.15 18:03
@Menora píše: :lol:
Nebo s „protestantským Talibanem“ :lol:. Nikdo nikdy mi tak dlouho a vytrvale nelil do hlavy svoji víru jako členové jedné nejmenované křesťanské církve. :zed:.

Tak to je rozhodně špatně - víra nemá být spojená s buzerací. To je ostatně i v jedné súře v koránu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
6.2.15 18:08

@Jura007 A vždyť takhle je to u všech církví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
6.2.15 18:12
@Jura007 píše:
Tak to je rozhodně špatně - víra nemá být spojená s buzerací. To je ostatně i v jedné súře v koránu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juro, kdybych byla hloupá a dala na tuto zkušenost, tak je ze mě ateista a odpůrce všech církví a křesťanů, toho nejhoršího ražení. Ale averze, bohužel, zůstala. Snažím se, není to dobře, ale je to tak.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.2.15 19:01

@Jura007 jehovisti nikdy nemeli byt uznani jako cirkev..to je sekta! pozor na to, tady udelali cesi chybu jak prase!!

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
@Sluka píše:
@Jura007 A vždyť takhle je to u všech církví.
8o
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
@Jura007 píše:
:potlesk: souhlasím bez vyhrad!
  • Citovat
  • Upravit
Menora
6.2.15 19:14
@KackaDoup píše:
8o

Má pravdu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek