Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KackaDoup píše:
@Menoraano, katolik bych byt nemohla…na tu mam pifku
To je u protestantů vcelku běžný jev. ![]()
@Menora tak, ja opravdu nemusim svate a kult Marie. Kdyz clovek cte a zna bibli…nestiha se divit, kde na nektere veci prisli
…predelali kde co…ale s tim ja nic nenadelam…hlavne jsou multikulti a pres to nejede vlak…
![]()
Pokud se člověk potkal s činností „katolického Talibanu“ (jak těm některým říkám já), tak potom postoj Kačky vcelku chápe… Musím ale říct, že na vesnicích jsem potkal i spoustu obyčejných katolíků, kteří jsou velice fajn. V prvé řadě obyčejný a rozumný člověk - a až potom cokoliv dalšího. To je ta správná kombinace. ![]()
Tolik asi k posledním příspěvkům.
@Jura007 píše:
Pokud se člověk potkal s činností „katolického Talibanu“ (jak těm některým říkám já), tak potom postoj Kačky vcelku chápe… Musím ale říct, že na vesnicích jsem potkal i spoustu obyčejných katolíků, kteří jsou velice fajn. V prvé řadě obyčejný a rozumný člověk - a až potom cokoliv dalšího. To je ta správná kombinace.
@Menora píše:
Nebo s „protestantským Talibanem“. Nikdo nikdy mi tak dlouho a vytrvale nelil do hlavy svoji víru jako členové jedné nejmenované křesťanské církve.
.
Tak to je rozhodně špatně - víra nemá být spojená s buzerací. To je ostatně i v jedné súře v koránu.
![]()
@Jura007 píše:
Tak to je rozhodně špatně - víra nemá být spojená s buzerací. To je ostatně i v jedné súře v koránu.![]()
![]()
![]()
![]()
Juro, kdybych byla hloupá a dala na tuto zkušenost, tak je ze mě ateista a odpůrce všech církví a křesťanů, toho nejhoršího ražení. Ale averze, bohužel, zůstala. Snažím se, není to dobře, ale je to tak.
@Jura007 jehovisti nikdy nemeli byt uznani jako cirkev..to je sekta! pozor na to, tady udelali cesi chybu jak prase!!
@Jura007 píše:
Pokud se člověk potkal s činností „katolického Talibanu“ (jak těm některým říkám já), tak potom postoj Kačky vcelku chápe… Musím ale říct, že na vesnicích jsem potkal i spoustu obyčejných katolíků, kteří jsou velice fajn. V prvé řadě obyčejný a rozumný člověk - a až potom cokoliv dalšího. To je ta správná kombinace.
@ospalámyš ano a proto jsem to tady dala…dekuji