Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
24.3.15 14:50
@Atra píše:
@KackaDoup
Je to bida, kdykoli otevru zpravy a ctu co se deje, kopla bych do toho, fakt je to blazinec. A to jsem si blahove myslela, ze bude klid.

hrozba je spis Usa ze drazdi Rusko, stejne tak islamsky stat by nebyl nebýt Usa a jeho podpore revolucim v Syrii, Egypte Libiii atd… pro nas islamsky stat jako takovy hrozba neni, hrozba jsou ty dusledky jeho pusobeni
respektive hrozba jsou debilni ukrajinsti oligarchove

• Citovat
  • Upravit
220
24.3.15 14:58

@KackaDoup
No prave, to ze chteji dodavat na Ukrajinu zbrane, my prijde jako silenost. Nevim jestli se te situaci uz smat a nebo si vyrvat vlasy. Konflikt se vytaci a vytaci, nechci ani domyslet, az nejake proti strane rupne v bedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
24.3.15 15:02
@Black Cat píše:
@Menora Tady je docela zajímavé čtení o hadovi i cherubech…

Díky. Dost věcí z toho vím, ale to mi právě přišlo vždy zajímavé, jak jsou i různé biblické příběhy, třeba příběh o stvoření, navázané na mnohem starší eposy, kulty, kultury. To mě osobně vždy dokázalo zaujmout. I v islámu je takových zajímavých věcí dost. Třeba džinové, s těmi křesťanství vůbec neoperuje.

• Citovat
  • Upravit
17630
24.3.15 16:55
@KackaDoup píše:
a KONEC BIBLE ZNAS? KDY ZIDE PROZROU? :nevim:

Sorry, ale ty jsi fakt tupá :zed:
Edit: mimochodem, když už jsi nakousla ten konec, tam je krásně vidět, jak se křesťanský bůh vyloženě vyžívá v krutostech. Ono nestačí nechat nevěřící zemřít a nepustit je do nebe. Lepší bude je mučit a trýznit nemocemi, hladem a válkou a nechat jim narůst bolestivé vředy a pak je zabít a pak je vzkřísit a umlátit je znovu. A do toho budou lidi jako ty tleskat a zpívat a radovat se z jejich smrti a věčného zatracení. To je holt ta křesťanská láska :srdce:

Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
24.3.15 16:56
@Antonie Bolavá píše:

Pšššt musely bychom jí přidělit číslo a to fakt neeeee

• Citovat
  • Upravit
17630
24.3.15 16:58
@Menora píše:
Díky. Dost věcí z toho vím, ale to mi právě přišlo vždy zajímavé, jak jsou i různé biblické příběhy, třeba příběh o stvoření, navázané na mnohem starší eposy, kulty, kultury. To mě osobně vždy dokázalo zaujmout. I v islámu je takových zajímavých věcí dost. Třeba džinové, s těmi křesťanství vůbec neoperuje.
Četla jsem strašně zajímavou knihu o původu a vzniku lidstva. Bylo tam popsané, jaký příběh o vzniku světa mají různé kultury a ty příběhy si byly dost podobné. To samé o potopě a tak. Hezké čtení to bylo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
24.3.15 17:01
@Antonie Bolavá píše: Četla jsem strašně zajímavou knihu o původu a vzniku lidstva. Bylo tam popsané, jaký příběh o vzniku světa mají různé kultury a ty příběhy si byly dost podobné. To samé o potopě a tak. Hezké čtení to bylo

Jo jo, zvlášť potopa světa, když to takhle nazvu, se objevuje v mnoha příbězích po celém světě a naprosto odlišných kultur. Člověka to opravdu nutí zamyslet se, že se nějaká podobná katastrofa obrovských rozměrů skutečně udála a uchovala se v kolektivním povědomí lidstva, ať už se vypráví jakkoliv.

• Citovat
  • Upravit
17630
24.3.15 17:03
@Black Cat píše:
@Menora Tady je docela zajímavé čtení o hadovi i cherubech…

Moje oblíbené stránky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.3.15 17:04
@jahuhudka píše:
Pšššt musely bychom jí přidělit číslo a to fakt neeeee

No blbý je, že nula už je zabraná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
24.3.15 17:06
@Antonie Bolavá píše:
No blbý je, že nula už je zabraná :think:

Nula už je zabraná? :think:. Já se nějak ztrácím :).

• Citovat
  • Upravit
17630
24.3.15 17:08
@Menora píše:

Jestli jsi taky tupá, tak ti přidělíme číslo. Já jsem trojka :mrgreen: Ale obávám se, že ty tupá nejsí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
24.3.15 17:08
@Menora píše:

Se koukni na ikonku Bleše :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Menora
24.3.15 17:11
@jahuhudka píše:
Se koukni na ikonku Bleše :mrgreen:

Jo, dobrý, už jsem pochopila, rozsvítilo se mi :lol:. Myslela jsem, že už systém emimina docela znám, ale to, že se tady číslují tupci, to mi doposud nějak unikalo. :lol:

• Citovat
  • Upravit
17630
24.3.15 17:18
@Menora píše:
Jo, dobrý, už jsem pochopila, rozsvítilo se mi :lol:. Myslela jsem, že už systém emimina docela znám, ale to, že se tady číslují tupci, to mi doposud nějak unikalo. :lol:

Zavedly jsme to docela nedavno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.3.15 17:23
@Antonie Bolavá píše:
Edit: mimochodem, když už jsi nakousla ten konec, tam je krásně vidět, jak se křesťanský bůh vyloženě vyžívá v krutostech. Ono nestačí nechat nevěřící zemřít a nepustit je do nebe. Lepší bude je mučit a trýznit nemocemi, hladem a válkou a nechat jim narůst bolestivé vředy a pak je zabít a pak je vzkřísit a umlátit je znovu. A do toho budou lidi jako ty tleskat a zpívat a radovat se z jejich smrti a věčného zatracení. To je holt ta křesťanská láska :srdce:
:cert:ja ti dam tupa :cert:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová