Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KackaDoup
No prave, to ze chteji dodavat na Ukrajinu zbrane, my prijde jako silenost. Nevim jestli se te situaci uz smat a nebo si vyrvat vlasy. Konflikt se vytaci a vytaci, nechci ani domyslet, az nejake proti strane rupne v bedne.
@Black Cat píše:
@Menora Tady je docela zajímavé čtení o hadovi i cherubech…
Díky. Dost věcí z toho vím, ale to mi právě přišlo vždy zajímavé, jak jsou i různé biblické příběhy, třeba příběh o stvoření, navázané na mnohem starší eposy, kulty, kultury. To mě osobně vždy dokázalo zaujmout. I v islámu je takových zajímavých věcí dost. Třeba džinové, s těmi křesťanství vůbec neoperuje.
@KackaDoup píše:
a KONEC BIBLE ZNAS? KDY ZIDE PROZROU?
Sorry, ale ty jsi fakt tupá ![]()
Edit: mimochodem, když už jsi nakousla ten konec, tam je krásně vidět, jak se křesťanský bůh vyloženě vyžívá v krutostech. Ono nestačí nechat nevěřící zemřít a nepustit je do nebe. Lepší bude je mučit a trýznit nemocemi, hladem a válkou a nechat jim narůst bolestivé vředy a pak je zabít a pak je vzkřísit a umlátit je znovu. A do toho budou lidi jako ty tleskat a zpívat a radovat se z jejich smrti a věčného zatracení. To je holt ta křesťanská láska ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:02
@Antonie Bolavá píše:
Sorry, ale ty jsi fakt tupá
Pšššt musely bychom jí přidělit číslo a to fakt neeeee
@Menora píše:Četla jsem strašně zajímavou knihu o původu a vzniku lidstva. Bylo tam popsané, jaký příběh o vzniku světa mají různé kultury a ty příběhy si byly dost podobné. To samé o potopě a tak. Hezké čtení to bylo
Díky. Dost věcí z toho vím, ale to mi právě přišlo vždy zajímavé, jak jsou i různé biblické příběhy, třeba příběh o stvoření, navázané na mnohem starší eposy, kulty, kultury. To mě osobně vždy dokázalo zaujmout. I v islámu je takových zajímavých věcí dost. Třeba džinové, s těmi křesťanství vůbec neoperuje.
@Antonie Bolavá píše: Četla jsem strašně zajímavou knihu o původu a vzniku lidstva. Bylo tam popsané, jaký příběh o vzniku světa mají různé kultury a ty příběhy si byly dost podobné. To samé o potopě a tak. Hezké čtení to bylo
Jo jo, zvlášť potopa světa, když to takhle nazvu, se objevuje v mnoha příbězích po celém světě a naprosto odlišných kultur. Člověka to opravdu nutí zamyslet se, že se nějaká podobná katastrofa obrovských rozměrů skutečně udála a uchovala se v kolektivním povědomí lidstva, ať už se vypráví jakkoliv.
@Black Cat píše:
@Menora Tady je docela zajímavé čtení o hadovi i cherubech…
Moje oblíbené stránky ![]()
@jahuhudka píše:
Pšššt musely bychom jí přidělit číslo a to fakt neeeee
No blbý je, že nula už je zabraná ![]()
@Antonie Bolavá píše:
No blbý je, že nula už je zabraná
Nula už je zabraná?
. Já se nějak ztrácím
.
@Menora píše:
Nula už je zabraná?. Já se nějak ztrácím
.
Jestli jsi taky tupá, tak ti přidělíme číslo. Já jsem trojka
Ale obávám se, že ty tupá nejsí ![]()
@Menora píše:
Nula už je zabraná?. Já se nějak ztrácím
.
Se koukni na ikonku Bleše ![]()
@jahuhudka píše:
Se koukni na ikonku Bleše
Jo, dobrý, už jsem pochopila, rozsvítilo se mi
. Myslela jsem, že už systém emimina docela znám, ale to, že se tady číslují tupci, to mi doposud nějak unikalo. ![]()
@Menora píše:
Jo, dobrý, už jsem pochopila, rozsvítilo se mi. Myslela jsem, že už systém emimina docela znám, ale to, že se tady číslují tupci, to mi doposud nějak unikalo.
Zavedly jsme to docela nedavno ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Sorry, ale ty jsi fakt tupá
Edit: mimochodem, když už jsi nakousla ten konec, tam je krásně vidět, jak se křesťanský bůh vyloženě vyžívá v krutostech. Ono nestačí nechat nevěřící zemřít a nepustit je do nebe. Lepší bude je mučit a trýznit nemocemi, hladem a válkou a nechat jim narůst bolestivé vředy a pak je zabít a pak je vzkřísit a umlátit je znovu. A do toho budou lidi jako ty tleskat a zpívat a radovat se z jejich smrti a věčného zatracení. To je holt ta křesťanská láska
hrozba je spis Usa ze drazdi Rusko, stejne tak islamsky stat by nebyl nebýt Usa a jeho podpore revolucim v Syrii, Egypte Libiii atd… pro nas islamsky stat jako takovy hrozba neni, hrozba jsou ty dusledky jeho pusobeni
respektive hrozba jsou debilni ukrajinsti oligarchove