Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
24.3.15 17:24
@Menora píše:
Jo, dobrý, už jsem pochopila, rozsvítilo se mi :lol:. Myslela jsem, že už systém emimina docela znám, ale to, že se tady číslují tupci, to mi doposud nějak unikalo. :lol:
:?
  • Citovat
  • Upravit
17630
24.3.15 17:30
@KackaDoup píše: :cert:ja ti dam tupa :cert:

Sorry, ale vyhrožovat někomu, jak dopadne :nevim: To je jako s tou rakovinou. Skutečně jsi velni přející člověk. Takový laskavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
24.3.15 17:31

@Antonie Bolavá Co máte s tou rakovinou, něco mi uniklo :think:

• Citovat
  • Upravit
Menora
24.3.15 17:33
@Antonie Bolavá píše:
Sorry, ale ty jsi fakt tupá :zed:
Edit: mimochodem, když už jsi nakousla ten konec, tam je krásně vidět, jak se křesťanský bůh vyloženě vyžívá v krutostech. Ono nestačí nechat nevěřící zemřít a nepustit je do nebe. Lepší bude je mučit a trýznit nemocemi, hladem a válkou a nechat jim narůst bolestivé vředy a pak je zabít a pak je vzkřísit a umlátit je znovu. A do toho budou lidi jako ty tleskat a zpívat a radovat se z jejich smrti a věčného zatracení. To je holt ta křesťanská láska :srdce:Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:02

V tomhle si myslím, že měla pravdu @blecha72, že člověk nesmí brát věci doslova a už vůbec ne ty s náboženskou tématikou. Vždy jde o to, v jakých podmínkách ten daný spis vznikl, jaký člověk ho napsal, jak on sám věci viděl. Pokud se něco bere doslova a bez alespoň základních znalostí historického pozadí, tak přesně takto vznikají fanatici, teroristi a jiní blázni. Jsem toho názoru, že člověk se má vždy postavit k věcem čelem, i když je mu to nepříjemné.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.3.15 18:17
@Antonie Bolavá píše:
Sorry, ale vyhrožovat někomu, jak dopadne :nevim: To je jako s tou rakovinou. Skutečně jsi velni přející člověk. Takový laskavý

uz jsem sem nechtela jit…ale takovy kec a nesmysl!!! ze ja nekomu vyhrozuji si prosim odpust..jestli budes pokracovat v urazkach nahlasim te.Nbeo necham tuhle diskusi uzamknout.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.3.15 18:19

@Menora Tebe jsem povazovala za velmi inteligentni a laskavou osobu… :?

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
24.3.15 18:20
@KackaDoup píše:
uz jsem sem nechtela jit…ale takovy kec a nesmysl!!! ze ja nekomu vyhrozuji si prosim odpust..jestli budes pokracovat v urazkach nahlasim te.Nbeo necham tuhle diskusi uzamknout.
:mrgreen: jo ták, takže když urážíte ty a spol, to je v pohodě a když se něco tobě nelíbí (a není to ani urážlivé či sprosté) tak to tu necháš uzamknout? :mrgreen: Běž si vzít tabletku
  • Citovat
  • Upravit
17630
24.3.15 18:37
@KackaDoup píše:

Kdo tady koho uráží 8o
Odejít jsi chtěla už mnohokrát. Zvědavost a hádavost ti nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.3.15 18:39
@Menora píše:
V tomhle si myslím, že měla pravdu @blecha72, že člověk nesmí brát věci doslova a už vůbec ne ty s náboženskou tématikou. Vždy jde o to, v jakých podmínkách ten daný spis vznikl, jaký člověk ho napsal, jak on sám věci viděl. Pokud se něco bere doslova a bez alespoň základních znalostí historického pozadí, tak přesně takto vznikají fanatici, teroristi a jiní blázni. Jsem toho názoru, že člověk se má vždy postavit k věcem čelem, i když je mu to nepříjemné.

Ale když to nebudu brát doslova, tak vlastně není třeba věřit ničemu. Protože když si to jen volně přeložím, tak to můžu už překroutit jakkoli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.3.15 18:47
@Menora píše:
Jo jo, zvlášť potopa světa, když to takhle nazvu, se objevuje v mnoha příbězích po celém světě a naprosto odlišných kultur. Člověka to opravdu nutí zamyslet se, že se nějaká podobná katastrofa obrovských rozměrů skutečně udála a uchovala se v kolektivním povědomí lidstva, ať už se vypráví jakkoliv.

Hypotézu o prolomení pohoří v místě budoucí Bosporské úžiny - a „napuštění“ Černého moře - znáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.3.15 18:48

Mně se právě zdá, že podle klíče „netřeba brát doslova“ byl napsán Nový zákon. Třeba to proroctví o Immanuelovi. Tohle proroctví zcela určitě v Ježíšovi naplněno nebylo, přesto se tak v Novém zákoně tváří a bylo použito jako důkaz o jeho předurčení. Autor evangelia si evidentně jasnou informaci vyložil po svém. Jak mu mám pak věřit zbytek textu? To samé s vražděním neviňátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.3.15 18:49
@Jura007 píše:
Hypotézu o prolomení pohoří v místě budoucí Bosporské úžiny - a „napuštění“ Černého moře - znáš?

Nebylo to na mě, ale povídej, přeháněj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
24.3.15 18:58
@Antonie Bolavá píše:
Přečti si Starý zákon a uvidíš, kolik útoků a vražd bylo vedeno ve jménu Jahveho ;)
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
24.3.15 18:59

A jéje známá parta husí zase na scéně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
111
24.3.15 19:12
@Antonie Bolavá píše:
No blbý je, že nula už je zabraná :think: