Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reginaa píše:
Tak já bych to zas tak tragicky neviděla. Když bych sem zadala pár výrazů třeba z Bible, nebo „jenom“ z Nového Zákona, tak by asi pár lidí taky nevědělo, „kde je sever“. Ale od toho máme e- mimino, aby jsme si tady „rozšířily obzory“.Člověk se učí celý život…
Jo to určitě, to nic ve zlém. Já taky neznám spoustu věcí ani z bible a kolikrát ani ze Starého zákona. Jak říkáš, člověk se učí celý život.
@Menora píše:
@Bábi ZlopočasnáTed budu mit otazku ja, ale co je to „talpa“?
Podesev. Cele ‚blba jak podesev‘
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja vidim nebezpecenstvo v tom, ze ich poziadavkom vobec ustupujeme
Já zas vidím nebezpečí v tom, že ti, co mají moc ovlivňovat evropskou ekonomiku, na zájmy evropské populace vůbec nehledí…Peníze nesmrdí, že ano? (už od dob římské říše).
Mimochodem člověk, co mně výrazně zkomplikoval život, nebyl muslim. Byl to Slovák, katolík jak poleno. (Ale už je to pryč - snad od února zase začnu vést normální život, držte mně palce…)
Kdybych měl soudit podle této zkušenosti, tak bych asi prosazoval ostnatý drát na hřeben Bílých Karpat a Hostýnských vrchů. Pěkná blbost, že? Tak mně něco říká, že i s těma muslimama to nebude zas takové jednoduše přímočaré…
@Bábi Zlopočasná
Dik, tohle slovo jsem snad slovensky nikdy neslysela.
@Jura007 mna moslimovia neseru… ani zidia, a ku podivu ani Madari. (Ac som Kosicanka, ale nesmu sa nadomna vyvysovat
) Vadia mi NASI, NEMOSLIMSKI predstavitelia, ktori sa spravaju akoby im na moslimoch zalezalo viac nez na nas. Dobre, nie priamo nasi, nasi sa zatial staraju len aby ciganom dobre bolo, na moslimoch zalezi Bruselskej verchuske.
@Menora píše:
@Bábi Zlopočasná
Dik, tohle slovo jsem snad slovensky nikdy neslysela.
Ta to zato, ze to po nasomu… po sarissky. ![]()
@Bábi Zlopočasná obavam se ze oni si vzdycky neco najdou…tyhle kultury se nemohou snest.
@Menora taky jeden preflaknuty vychodnarsky vtip.
Stretnu sa otec so synom v hoteli v Tokiu. ‚Tato, ta to Ty tu?‘ ‚Ta! Ta ja to tu!‘
A japonci si sepkaju - az na tych par rozdielov, ani tlmocnika netreba… ![]()
@Bábi Zlopočasná
Jsem jak v Jirikove videni, tohle jde uplne mimo me
, ale jednou jsem videla nejaky dokument o lidech z nejake oblasti vychodniho Slovenska a museli pod tim byt titulky ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Ta to zato, ze to po nasomu… po sarissky.
Ja som tiež zo Slovenska, ale nevedela som, že to je podošva.
Je to tak ako som už písala, tu si človek rozšíri obzory. Len tak mimochodom, pozdravujem v Šariši, aj v Maďarsku… ![]()
@Jura007 píše:
Já zas vidím nebezpečí v tom, že ti, co mají moc ovlivňovat evropskou ekonomiku, na zájmy evropské populace vůbec nehledí…Peníze nesmrdí, že ano? (už od dob římské říše).
Mimochodem člověk, co mně výrazně zkomplikoval život, nebyl muslim. Byl to Slovák, katolík jak poleno. (Ale už je to pryč - snad od února zase začnu vést normální život, držte mně palce…)
Kdybych měl soudit podle této zkušenosti, tak bych asi prosazoval ostnatý drát na hřeben Bílých Karpat a Hostýnských vrchů. Pěkná blbost, že? Tak mně něco říká, že i s těma muslimama to nebude zas takové jednoduše přímočaré…
Tak to ma veľmi mrzí, prepáčte, veĺmi sa vám ospravedlňujem za toho SOMÁRA… ![]()
@MartinaIrena
Oni nekteri tem profilovkam nevenuji pozornost. Ja se treba na profilovky koukam rada a nektere uzivatelky si pamatuju diky zajimave profilovce.