Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Menora
16.1.15 18:25

@MartinaIrena
Oni nekteri tem profilovkam nevenuji pozornost. Ja se treba na profilovky koukam rada a nektere uzivatelky si pamatuju diky zajimave profilovce.

• Citovat
  • Upravit
25003
16.1.15 18:29
@Reginaa píše:
Tak já bych to zas tak tragicky neviděla. Když bych sem zadala pár výrazů třeba z Bible, nebo „jenom“ z Nového Zákona, tak by asi pár lidí taky nevědělo, „kde je sever“. Ale od toho máme e- mimino, aby jsme si tady „rozšířily obzory“.Člověk se učí celý život… :)

Jo to určitě, to nic ve zlém. Já taky neznám spoustu věcí ani z bible a kolikrát ani ze Starého zákona. Jak říkáš, člověk se učí celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
16.1.15 18:34

Kam az se tahle diskuze dostala :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
16.1.15 18:34
@Menora píše:
@Bábi Zlopočasná :) Ted budu mit otazku ja, ale co je to „talpa“?

Podesev. Cele ‚blba jak podesev‘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.1.15 18:35
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja vidim nebezpecenstvo v tom, ze ich poziadavkom vobec ustupujeme :oops:

Já zas vidím nebezpečí v tom, že ti, co mají moc ovlivňovat evropskou ekonomiku, na zájmy evropské populace vůbec nehledí…Peníze nesmrdí, že ano? (už od dob římské říše).
Mimochodem člověk, co mně výrazně zkomplikoval život, nebyl muslim. Byl to Slovák, katolík jak poleno. (Ale už je to pryč - snad od února zase začnu vést normální život, držte mně palce…)
Kdybych měl soudit podle této zkušenosti, tak bych asi prosazoval ostnatý drát na hřeben Bílých Karpat a Hostýnských vrchů. Pěkná blbost, že? Tak mně něco říká, že i s těma muslimama to nebude zas takové jednoduše přímočaré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
16.1.15 18:36

@Bábi Zlopočasná
Dik, tohle slovo jsem snad slovensky nikdy neslysela.

• Citovat
  • Upravit
Menora
16.1.15 18:38
  • Citovat
  • Upravit
16.1.15 18:39

@Jura007 mna moslimovia neseru… ani zidia, a ku podivu ani Madari. (Ac som Kosicanka, ale nesmu sa nadomna vyvysovat :oops: ) Vadia mi NASI, NEMOSLIMSKI predstavitelia, ktori sa spravaju akoby im na moslimoch zalezalo viac nez na nas. Dobre, nie priamo nasi, nasi sa zatial staraju len aby ciganom dobre bolo, na moslimoch zalezi Bruselskej verchuske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.15 18:40
@Menora píše:
@Bábi Zlopočasná
Dik, tohle slovo jsem snad slovensky nikdy neslysela.

Ta to zato, ze to po nasomu… po sarissky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
16.1.15 18:42
@Bábi Zlopočasná píše:

Co? 8o :)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
16.1.15 18:43

@Bábi Zlopočasná obavam se ze oni si vzdycky neco najdou…tyhle kultury se nemohou snest.

• Citovat
  • Upravit
16.1.15 18:45

@Menora taky jeden preflaknuty vychodnarsky vtip.

Stretnu sa otec so synom v hoteli v Tokiu. ‚Tato, ta to Ty tu?‘ ‚Ta! Ta ja to tu!‘
A japonci si sepkaju - az na tych par rozdielov, ani tlmocnika netreba… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
16.1.15 18:48

@Bábi Zlopočasná
Jsem jak v Jirikove videni, tohle jde uplne mimo me :), ale jednou jsem videla nejaky dokument o lidech z nejake oblasti vychodniho Slovenska a museli pod tim byt titulky :lol:

• Citovat
  • Upravit
461
16.1.15 18:52
@Bábi Zlopočasná píše:

Ja som tiež zo Slovenska, ale nevedela som, že to je podošva. :mrgreen: Je to tak ako som už písala, tu si človek rozšíri obzory. Len tak mimochodom, pozdravujem v Šariši, aj v Maďarsku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.1.15 18:56
@Jura007 píše:
Já zas vidím nebezpečí v tom, že ti, co mají moc ovlivňovat evropskou ekonomiku, na zájmy evropské populace vůbec nehledí…Peníze nesmrdí, že ano? (už od dob římské říše).
Mimochodem člověk, co mně výrazně zkomplikoval život, nebyl muslim. Byl to Slovák, katolík jak poleno. (Ale už je to pryč - snad od února zase začnu vést normální život, držte mně palce…)
Kdybych měl soudit podle této zkušenosti, tak bych asi prosazoval ostnatý drát na hřeben Bílých Karpat a Hostýnských vrchů. Pěkná blbost, že? Tak mně něco říká, že i s těma muslimama to nebude zas takové jednoduše přímočaré…

Tak to ma veľmi mrzí, prepáčte, veĺmi sa vám ospravedlňujem za toho SOMÁRA… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová