Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reginaa píše:
Na tom bude fakt kus pravdy. Oni neumí žít v demokracii, to se ani neslučuje s jejich „vírou“. Oni asi opravdu potřebují nějakého diktátora, zkrátka silného vůdce, který je drží zkrátka.
Jenže problém je, že k moci se derou extrémistické a radikální skupiny, kterým vévodí sektářské násilí. A to si nikdo z civilistů nechce nechat líbit. Proto volají ostatní státy o pomoc.
@Bábi Zlopočasná
Vubec to neni hloupa otazka, klasicka menora ma sedm svicnu, ale ta chanukova ma ramen devet.
@Bábi Zlopočasná píše:
Lenze oni potrebuju vojnu. Pozri ake su VSETKY staty zadlzene. A jediny sposob ako zmazat dlhy je vojnou. Ale ako sa tu mozeme mydlit, ked sme vsetci kamarati, a to Rusko nas nie a nie napadnut, hoci ho skrze Ukrajinu a sankcie drazdime? No tak uz ostava len mensia revolucia, ale ludia sa maju prilis dobre, aby revoltovali, tak im musime pod nos natahat takych, co ten bordel urobia
No, bohužel, taky se toho bojím. Už se můžeme jedině modlit, protože tady fakt pomůže jenom Pán Bůh…
@Menora píše:
@Bábi Zlopočasná
Vubec to neni hloupa otazka, klasicka menora ma sedm svicnu, ale ta chanukova ma ramen devet.
Já tomu nějak nerozumím. Proč máš v obrázku chanuku a v názvu menoru? A proč se tě ptají, jestli jsi muslimka?
@Menora píše:
@MartinaIrena
To musi vedet ti lide samotni, proc se na to ptaji.
Asi (kulantně řečeno) z neznalosti? Když vidím židovský symbol, tak se nezeptám, jestli ten člověk je muslim, ne?
![]()
Jo a notabene teď koukám, že ten svícen je podbarvený Davidovou hvězdou. Tak to už je fakt moc ty lidi… ![]()
No tak ja sa musim priznat, ze som si najprv pomyslela, ze je menora zidovka, potom si spocitala sviecky a pomyslela ze teda asi zidovka nebude, ked je tych sviecok ‚privela‘
Ale moslimka ma teda nenapadla, myslela som, ze tam ma len proste ‚nejaky symbol‘ ![]()
No ja viem, nemat emimino, tak umriem sprosta jak talpa ![]()
@Menora píše:
@Reginaa
V pohode, uz se me ptalo vic lidi, zda jsem muslimka
Vidím, že jsem vzbudila klasickou ženskou zvědavost, tak to dovysvětlím. Ptala jsem se Menory, jestli je muslimka, protože mě překvapila její znalost koránu, ale něco mi na tom nesedělo…pak jsem si pořádně prohlédla tu profilovku a bylo mi hned jasné, že muslimka by si nikdy nedala jako profilovku obrázek chanukového svícnu, takže to je „celá záhada“. ![]()
@MartinaIrena píše:
Jo a notabene teď koukám, že ten svícen je podbarvený Davidovou hvězdou. Tak to už je fakt moc ty lidi…
Tak já bych to zas tak tragicky neviděla. Když bych sem zadala pár výrazů třeba z Bible, nebo „jenom“ z Nového Zákona, tak by asi pár lidí taky nevědělo, „kde je sever“. Ale od toho máme e- mimino, aby jsme si tady „rozšířily obzory“.Člověk se učí celý život… ![]()
@Reginaa
Proto jsem psala, že můžeš hádat jen jednou.