Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A dovolím si polemizovat s paní Merkelovou. Islám do Německa nepatří. Rozhodně ne jako součást evropské kultury. Pouze jako menšinové náboženství, a jeho vyznavači prostě musí respektovat, že jsou tady hosté.
@Reginaa
Taqija existuje pouze ve směru si'a, což je menšinový systém, cca. 10 % muslimů, sunnite Taqija v náboženském systému nemají.
@Vlkoška píše:
@BlueFairy @Black Cat podle mě by burka měla být u nás na veřejnosti zakázaná. Kvůli bezpečnosti, identifikaci. Zajímalo by mě, jak by probíhala obyčejná kontrola policií, když jsou vidět jen oči. Nebo třeba krádeže v obchodě, jak se pak na kameře pozná, kdo se skrývá pod burkou. Tím nemyslím, že by snad kradli, ale že to může být hravě zneužito.
To je fakt no, představ si, kolik cikánů by začlo nosit burky ![]()
Jinak jsem stejného názoru.
@KackaDoup píše:mam naprosto stejny nazor.Ale nazyvaji nas populisty
Vůbec nechápu, proč je sem musíme všechny hned nastěhovat, vždyť pomáhat se dá i jinak. Proč jim nepošleme třeba léky, oblečení, nebo i jakoukoli jinou pomoc přímo tam, kde jsou? Taky nechápu, proč se jich neujímají v první řadě ty muslimské a velmi bohaté státy, ve kterých se zrovna neválčí. Mimo jiné by byli u svých soukmenovců a nemuseli by tak „hrozně trpět a strádat“, či být všemožně „uráženi“ od nějakých „bezvěrců“ třeba v Evropě.
@BlueFairy
Když nosi jen hijab, jsou na OP vyfocene v nem, když nosi niqab jsou také vyfocene v nem. Burka se nosi jen v Afghánistánu a tam jsou, pokud je mi známo, také focene v burce.
@E-líza píše:
A dovolím si polemizovat s paní Merkelovou. Islám do Německa nepatří. Rozhodně ne jako součást evropské kultury. Pouze jako menšinové náboženství, a jeho vyznavači prostě musí respektovat, že jsou tady hosté.
Taky se jí divím, vždyť už to přerůstá do nezvladatelných situací. Mám obavy, že lidé budou volit hlavně různé extrémisty a vůbec nechápu postoje některých politiků, kteří mají hájit v první řadě zájmy svých vlastních občanů.
@Menora píše:
@BlueFairy
Když nosi jen hijab, jsou na OP vyfocene v nem, když nosi niqab jsou také vyfocene v nem. Burka se nosi jen v Afghánistánu a tam jsou, pokud je mi známo, také focene v burce.
Můžu se zeptat - ty jsi muslimka? ![]()
@Menora píše:
@BlueFairy
a jak je identifikují? Třeba při vraždě, při krádeži atd atd… Nevíš? ![]()
@Black Cat píše:Podle mě mají normálně ten jejich hidžáb… šátek. Určitě nemůžou mít tu zamřížovanou burku…
Sice staré, ale stále stejně dobré. No a teď asi budu muset letět pro neprůstřelnou vestu a letenku na Jamajku…
![]()
@BlueFairy
Urcite mají kriminàliste jine způsoby, jak najít pachatele či identifikovat oběť, než jenom vzhled, ale jak moc velka překážka je to v realitě, nevím. To bych vařila z vody.
@E-líza píše:
Já si osobně myslím, že oni jim povolili vstup po válce do Německa jenom proto, aby ukázali, že nejsou rasisti a fašisti… a aby měli levnou pracovní sílu, když jim za války tolik chlapů umřelo. A pak se jim to celý vymklo z rukou…