Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25001
16.1.15 09:17

Já bych prostě zpřísnila imigrační politiku. Nevím, proč máme otevírat dveře lidem, kteří tady chtějí zavádět svá vlastní pravidla a nehodlají se v ničem přizpůsobit. V tomhle mě od začátku štve EU a osobně bych se jejich regulativám v tomto směru vzepřela. A když už tady Ti imigranti jsou, tak bych jim rozhodně neulehčovala situaci tím, abychom kolem nich chodili po špičkách. To by nám tady za chvíli mohli diktovat bití žen a vdávání 10 letých dětí za pedofily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.1.15 09:20
@MartinaIrena píše:
Já bych prostě zpřísnila imigrační politiku. Nevím, proč máme otevírat dveře lidem, kteří tady chtějí zavádět svá vlastní pravidla a nehodlají se v ničem přizpůsobit. V tomhle mě od začátku štve EU a osobně bych se jejich regulativám v tomto směru vzepřela. A když už tady Ti imigranti jsou, tak bych jim rozhodně neulehčovala situaci tím, abychom kolem nich chodili po špičkách. To by nám tady za chvíli mohli diktovat bití žen a vdávání 10 letých dětí za pedofily.
:kytka: mam naprosto stejny nazor.Ale nazyvaji nas populisty :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
Menora
16.1.15 09:27
@MartinaIrena píše:

Myslím, že imigrační politika EU je poměrně dost přísná, navíc se do EU nepokouší dostat jen muslimové, ale mnoho utečenců ze subsaharské Afriky.EU dá ročně miliardy euro na údržbu a výstavbu hraničních ohradníků, posílení ochrany hranic. Navíc jim v tomto aktivně pomáhají i další hraniční země mimo EU, jako např. Turecko, Maroko, kteří EU tvoří významnou nárazníkovou oblast. A jsou to muslimské země.

• Citovat
  • Upravit
18305
16.1.15 09:33
@Menora píše:
Myslím, že imigrační politika EU je poměrně dost přísná, navíc se do EU nepokouší dostat jen muslimové, ale mnoho utečenců ze subsaharské Afriky.EU dá ročně miliardy euro na údržbu a výstavbu hraničních ohradníků, posílení ochrany hranic. Navíc jim v tomto aktivně pomáhají i další hraniční země mimo EU, jako např. Turecko, Maroko, kteří EU tvoří významnou nárazníkovou oblast. A jsou to muslimské země.

Krásně řečeno, ale efekt je očividně nedostatečný. (Tím nechci tvrdit, že tvoje informace jsou nepravdivé. Ale stabilizace bezpečnostní situace - ve smyslu odstranění rizika, způsobeného migranty a jejich souputníky - nebylo dosaženo.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
16.1.15 09:35
@Jura007 píše:
Krásně řečeno, ale efekt je očividně nedostatečný. (Tím nechci tvrdit, že tvoje informace jsou nepravdivé. Ale stabilizace bezpečnostní situace - ve smyslu odstranění rizika, způsobeného migranty a jejich souputníky - nebylo dosaženo.)

Juro, ale sám musíš uznat, že uhlídat nelegální imigraci je v podstatě nemožné. EU využívá dost svých prostředků a možností, aby tomu alespoň co nejvíce zabránila. Zkus např. uchránit marocké hranice a to Maročané dělají opravdu hodně, už sami kvůli sobě.

• Citovat
  • Upravit
4373
16.1.15 09:39
@Reginaa píše:
Taky to tak u nás v rodině a všude naokolo vnímáme. Třeba šátek by mi nevadil, ale z jakého důvodu chodí ty ženy jako bubáci?! Měla bych i problém s takovým člověkem komunikovat, to je jako když mluvíte s někým přes zeď. Krom toho, obličej by měl být z mnoha důvodů vidět, to bych jim teda fakt netolerovala, mimo jiné.

Zajímalo by mě, jak jsou vyfocené na občance :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
16.1.15 09:43
@BlueFairy píše:

:mrgreen: Podle mě mají normálně ten jejich hidžáb… šátek. Určitě nemůžou mít tu zamřížovanou burku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.1.15 09:52

@Black Cat ta burka je stejně peklo. Připadala bych si jak nějaký prašivý čokl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.1.15 09:53

Mimochodem, musím říct, že když jsem viděla ty fotky z pařížského protestního pochodu, jak tam šli ti státníci, měla jsem najednou pocit, že je to strašný patos a fraška.

http://arturfiser.blog.idnes.cz/…aci-161.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
16.1.15 10:19

Skutečně mě nesmírně překvapuje, kolik zastání se v této diskusi dostává muslimským extrémistům, i když je maskované slovy typu „kdybychom je neuráželi“.
K tomu se asi nedá v podstatě nic dodat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.1.15 10:21
@Menora píše:
@Reginaa
To, co píšeš o taqíjja také není pravda. Je potřeba prezentovat skutečně ověřené informace.

Tak podle skutečných ověřených informací si to právě každý může vyložit podle sebe.
Jinak by měly být „jenom“ tři „oprávněné“ důvody lhát podle koránu, ale v praxi to je samozřejmě jinak. Vím i o případu, kdy muslim své ženě „přísahal“ na korán a pak jí to jeho rodina podala tak, jako že za jistých okolností to je o. k. Mohla bych sem zadat mraky odkazů, kde jsou i zdokumentované videá s nahrávkami muslimských duchovních, kteří to potvrzují, ale je to zbytečné, protože si to může každý vygooglit. Takaže tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.1.15 10:25

@BlueFairy @Black Cat podle mě by burka měla být u nás na veřejnosti zakázaná. Kvůli bezpečnosti, identifikaci. Zajímalo by mě, jak by probíhala obyčejná kontrola policií, když jsou vidět jen oči :think:. Nebo třeba krádeže v obchodě, jak se pak na kameře pozná, kdo se skrývá pod burkou. Tím nemyslím, že by snad kradli, ale že to může být hravě zneužito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.1.15 10:26
@E-líza píše:
Skutečně mě nesmírně překvapuje, kolik zastání se v této diskusi dostává muslimským extrémistům, i když je maskované slovy typu „kdybychom je neuráželi“.
K tomu se asi nedá v podstatě nic dodat. :(
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
461
16.1.15 10:28
@BlueFairy píše:

To je fakt, asi jim to tam všem „sluší“ úplně stejně… :mrgreen: Ale co je ještě lepší, nedávno jsem viděla na youtube, jak muslimky jedí špaget jedna si to tam láduje zespoda a ta druhá přes ty škvíry na oči - fakt hustý… kdyby to nebylo k pláči, tak by to bylo hodně vtipný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.1.15 10:36
@Vlkoška píše:
@BlueFairy @Black Cat podle mě by burka měla být u nás na veřejnosti zakázaná. Kvůli bezpečnosti, identifikaci. Zajímalo by mě, jak by probíhala obyčejná kontrola policií, když jsou vidět jen oči :think:. Nebo třeba krádeže v obchodě, jak se pak na kameře pozná, kdo se skrývá pod burkou. Tím nemyslím, že by snad kradli, ale že to může být hravě zneužito.

Dle mého názoru jim ty burky měli zakázat už dávno. Zneužít se to dá velmi dobře v mnoha případech. Taky jsem někde četla, jak chtěla policajtka legitimovat muslimku v burce, chtěla ji odhalit obličej a ta muslimka jí dala facku. Ješte jsem tady někde taky zaznamenala v diskuzi na e- miminu, že muslimky může legitimovat jenom policajtka, ale náše ženy klidně kontrolují policajti- třeba v silničním provozu a vlastně všude. Proč mají mít ony nějakou výjimku?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová