Itálie/Chorvatsko autem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13114
17.3.14 13:55
@Kebinka píše:
Dobré téma :palec: také koukám a hledám…chtěla bych do Chorvatska je mi jedno kam loni jsme byli v Solarisu u Šibeniku a super…pro 4 člennou rodinu docela dost peněz tak bych také byla ráda za rady a typy a co není moc drahé…holky mají 3 a 2 roky

já jsem ze Solarisu moc nadšená nebyla. Teda celkově z Chorvatska, moře bylo začátkem července ještě studené a přístup do vody nic moc. Hlavně pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
17.3.14 14:00

@Bibušenka nám to taky nevadí, proto to tak praktikujeme již několik let.fakt se dá dost ušetřit :mrgreen: Zatím se to vyplácí, uvidíme letos s malou, snad něco nechytne a ve zdraví odjedeme. Syn už je teď velký a my s mužem snad nic nechytneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
17.3.14 14:01

My jezdíme už několik let do Baška Vody v Chorvatsku. letos jsem chtěla už změnu, hlavně z důvodu, že už máme okolí projeté, jezdíme vždy tak na 12 nocí, takže nejsme jen u moře. Letos jsem našla městečko Privlaka, pláže jsou tam od písku po oblázky. Paní nám dala skvělou cenu, díky tomu, že jsme platili už teď zálohu. Apatmán pro 5 - 2 ložnice, klima, internet - 40€ za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
17.3.14 14:08

@krtek7489 Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
17.3.14 17:38
@derida píše:
já jsem ze Solarisu moc nadšená nebyla. Teda celkově z Chorvatska, moře bylo začátkem července ještě studené a přístup do vody nic moc. Hlavně pro děti.

jezdíme v září a bylo krásně teplé…a ten přístup do moře asi jak kde…nechodili jsme na pláž co byla v areálu ale chodili jsme mimo kde jsme byli vždy sami a bylo to fajn…i holky šly dobře do vody ale asi záleží kde jste tam přesně byli ;) já jsem spokojená byla ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
17.3.14 20:16

@Nikolllet Ahoj, mohla bys mi poslat tip na ubytko? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
17.3.14 20:41

@Kebinka no, asi to bude tím, že jsem v Chorvatsku byla poprvé. Nějak jsem měla jinou představu. A ještě jsem byla rozčarovaná z malých pokojů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
17.3.14 20:52

@derida

byli jste v hotelu? já jsem teda byla jen v Chorvatsku a vůbec mi to nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
17.3.14 20:57
@Kebinka píše:
@deridabyli jste v hotelu? já jsem teda byla jen v Chorvatsku a vůbec mi to nevadí :mrgreen:

ano v hotelu. Myslím, že se jmenoval Niko v tom resortu Solaris. My cestujeme hodně, tak možná proto jsem čekala něco víc. Jela nás parta lidí a všichni jsme byli docela zklamaní. Ale jiné kamarádce se tam líbilo( ta nám to vlastně doporučila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
17.3.14 21:02

@derida
jj je tam víc hotelů…mi byli v mobildomu takže za nás super já bych ze svou zvěří do hotelu nemohla :mrgreen:
byli jsme tam 14 dní a klidně bych tam byla déle…chtěli jsme tam i letos ale zase bych jela jinam a máme nabídku ještě do Itálie ale já raději do toho Chorvatska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
17.3.14 21:10

@Kebinka to já zase preferuji Itálii :srdce: 4roky jsme tam žili, tak se tam rádi vracíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
17.3.14 21:16

@derida
takže nám můžeš doporučit nějaké pěkné místo ;)
já bych taky chtěla bydlet u moře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
17.3.14 21:23

@Kebinka my jezdíme každý rok na Sardinii :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
17.3.14 21:27

Hmmm tak tam bych také jela nebo toskánsko hmmmm :think: ale pro 4 člennou rodinu trochu dražší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
17.3.14 21:40

@Kebinka jj cenově to vychází dráž než Caorle-Bibione

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie