IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.12.18 08:27

holky dotaz. Vyhýbáte se alkoholu při snažení a při podstupování IUI? Omezili jste to nebo vynechali alkohol úplně (vy i partner)? My jsme stáhli chlast na naprosté minimum, ale s blížícími se svátky je to náročný. Co den, to nějaká akce. Všichni na nás civí, jako kdybychom byli nemocní, když si nechceme dát panáka. Bohužel ani nechceme vysvětlovat proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.12.18 23:51

@holicka.zuza No já nevím, ale myslím, že pokud se to nějak moc nepřehání, tak by to vadit nemělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
7.12.18 07:50

@holicka.zuza No při IUI jsem abstinovala jen já, ani cidery prostě nic, ale teď při IVF měsíc dopředu i můj manžel i já. Jde o to, že alkohol spomaluje pulce… a riskovat že se to nepovede… nožná i při tom IUI by se tělo mělo vyčistit a aspoň měsíc bez alkoholu. Ono totiž alkohol v těle se drží celý měsíc… v krvi ne samozřejmě, ale v těle je pořád…
A s těmi léky co k tomu vždy bereme asi není dobré kombinovat alkohol.
Ale každopádně je to na uvážení každého :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.18 08:53

@Salazaret no jasně, já si to taky myslím. Navíc manžel má pomalé spermie, takže zde je to asi taky na místě moc nechlastat. Každopádně díky za názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
7.12.18 16:40

Holky já jsem nešťastná den jsem byla na krvy měli mi odpoledne zavolat jak to dopadlo a nezavolali! teď budu netrpělivě čekat celý víkend ach jo ????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
7.12.18 16:46

Ahoj hoky, tak transfér nebyl… mám OHSS třetího stupně… a asi to není jen tak… doktor mi dal i osobní číslo kdyby se kdykoliv cokoliv dělo… už jsem v břichu přibrala dvě kila… a bolí to jak čert :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
7.12.18 18:10

@Salazaret Já jsem se toho bála, těch vajíček bylo moc :( Opatruj se, to bude dobré, aspoň se dáš pořádně do pořádku. A kolik ti zbylo embryek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
7.12.18 18:12

@Nicky B Zbylo šest a byly hozeny k ledu… ale jsou prý ultra dokonalé tak uvidíme za týden co mi doktor řekne a v lednu bude ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
7.12.18 18:16

@Salazaret To je ale zase hezký výsledek, máš hodně pokusů, to musí vyjít !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
7.12.18 18:23

@Nicky B Ano ano. Věřím že ano. A pro tu bolest a vše okolo to stojí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.12.18 08:57

@Nicky B Ahojky, silene moc gratuluji :srdce: to je skvela zprava, drzim palce at je vse v poradku :andel:
@Salazaret ahojky, uz tu nejakou dobu ctu příspěvky..chci se zeptat co je to ohss? Kazdopadne budu v lednu drzet palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
8.12.18 08:59

@Nanynyy Ahoj, je to hyperstimulační syndrom. Moje tělo zareagovalo až moc, vaječníky se mi nafoukly jak míčky a tlačí mě a zadržuju tekutinu kterou mám v břichu a vše mě bolí… a je to na pendrek :( ale už je to malinečko lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
8.12.18 09:03

Jinak co se alkoholu týče, my máme taky hodně špatný spermiogram, a úplná abstinence pomohla k přirozenému početí. Ještě je prý dobré nekouřit, ale to chlap nedal. V každém případě je to síla… Spermie se obnovují po 72 dnech, takže jeden měsíc nestačí, plus to někdy ještě trvá. U nás to přesně tak vyšlo, na chlup po obnově :D Plus vitamíny a doplňky, což jsem zde psala už 100×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
8.12.18 09:04

@Salazaret To je dobře, že je to aspoň o chlup lepší. A ty jsi měla PCO? Čím jsi stimulovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
8.12.18 09:11

@Nicky B Jo jo tak tak vitamíny a tak :) i speciální čaje a pořád něco a díky tomu máme v mrazu 6 dokonalých embriek.
Jo jo já na punkci byla v pondělí. A od té doby to byl děs. Já měla Divinu před cyklem 10 dní, pak menopur 3 ampule denně. A pak tu injekci na potlačení předčasné ovulace. A v sobotu před odběrem nějaký Diphereline a po OPU jsem měla 4večer a 4 ráno utrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí